Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nora ma 3,5 roku. Jest śliczna- taka laleczka do miziania .
Wychuchana przez właścicieli, śpi w łóżeczku, wszystkich wokoło kocha, dzieci, psy i ludzi. Taki wielki bordoży przytulak. Ze zdrowiem w porządku, waga nieduża-45kg, czyli średniej wielkości dziewczynka. Jest wysterylizowana.
Z powodów rodzinnych sunia nie może zostac z właścicielami.
Wychowana w bloku, obecnie równiez mieszka w bloku-czyli zsocjalizowana z otoczeniem-hałasem, dużą ilością ludzi, psami i schodami.

Taki pies rzadko się zdarza-wszystko o nim wiadomo-nie ma niejasnej przeszlości, więc nadaje się jak najbardziej, dla osoby, która pierwszy raz chce adoptowac psa, bo jest już "wychowana".

Sunia przebywa w Warszawie, ale może mieszkac gdziekolwiek-nie ma ograniczen miastowych.
W sprawie adopcji tel do naszej Uli/Hery/Malibu-która sunię widziała, spacerowała z nią i jest w stałym kontakcie z włascicielami.
Dom oczywiście bedzie sprawdzony przed adopcją
Ula-0501120358

Fotki Nory z wakacji na działce :

KTO POKOCHA PRZYTULAKA??

Posted

[quote name='michal_sm']To raczej dog,a nie buldożek.Może zmienić tytuł?

...ale w tytule jest bordożka(od bordoga) a nie buldożka(od buldoga):evil_lol:

A duet bordożkowo-buldożkowy świetnie się sprawdza i nie tylko u mnie:cool3:

Następna porcja fotek:

i następne-jakże wymowne :lol:

Posted

Zapisuję sobie. Zapytam sąsiada - miał bordoga, przewspaniałego psa, który odszedł za szybko. Bardzo chorował ....

Czy maleństwo jest ogłoszone na forum bordożym ?

PS

A jak z kotami ? Mogą być ?

Posted

Nie wiem jak z kotami-na osiedlu ich mało..nie miała styczności z kotem.
Sunia przechodzi przez forumowe bordoże "ręce"-więc jest u nas na bordożym i na molosach tyż:loveu:

Posted

Beniu - jestem zaskoczona, że domki się nie biją o Norę :crazyeye: Myślałam, że jak zajrzę dziś, to już wizyta przedadopcyjna będzie umówiona. Po prostu szok. Taka wspaniała sunia.

Posted

Przeważnie trudniej znaleźć dom psu oddawanemu przez właścicieli, niż takiemu ze schronu...
Nie ma łzawych tekstów, pies zdrowy, przeszłośc wiadoma-adreanliny nie można wyzwolić:shake: