Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sisi to śliczna, potężna suczka rasy bernardyn.

[SIZE=3]Urodziła się w maju 2001 roku, w CK przebywa od 13.06.2009 roku.
Została oddana z powodu wyjazdu jej właściciela za granicę.
Całe swoje dotychczasowe życie Sisi spędziła na podwórku, mieszkając w budzie, jest więc przyzwyczajona do przebywania na zewnątrz.

Została zakupiona jako szczeniak i wiele lat spędziła w jednym domu – nie było jej jednak dane dożyć starości w otoczeniu znanych sobie ludzi. :-(:-(:-(

Sisi jest bardzo sympatycznym, niezwykle przyjacielskim czworonogiem. Kocha ludzi, jest bardzo łagodna. Wychowała się wraz z dziećmi. Suczka nie toleruje jednak innych psów. Dość mocno ciągnie na smyczy dlatego nadaje się do domu z dużym ogrodem, gdzie mogłaby swobodnie mieszkać.
Jest zaszczepiona i wysterylizowana.

8 lipca przeszła także zabieg pektinotomi – operacji, która pozwoli jej jeszcze przez dłuższy czas zachować zdrowie i kondycję. Zabieg ten wykonuje się u psów z chorobą zwyrodnieniową stawów biodrowych – bardzo częstą o bernardynów, którą miała także Sisi.

Miejsce gdzie obecnie przebywa Sisi to Cichy Kąt w Tarnowskich Górach
Realna groźba likwidacji Azylu

::::::www.petycje.pl::::::Petycja o wyznaczenie nowego terenu dla azylu "Cichy Kąt"

potrzebujemy WASZEJ pomocy, ogłoszeń, tekstu i banerka

[SIZE=6]proszę pomóżcie nam znaleźć Sisi dom

Posted

Ja mogłabym jej zrobić ogłoszenia, jeśli ktoś mógłby napisać do nich tekst, nie mam niestety lekkiego pióra i o psicy niewiele wiem. W sobotę albo niedzielę mogłabym poogłaszać.

Posted

Jestem :-) Myslalam, że jej wykupie zestaw ogółoszeniowy na bazarku LadySwallow, ale skoro Lara robi to super :-) W razie czego moge się dorzucic do wyróżnienia allegro :-)

Posted

[quote name='zuzlikowa']Kochane,a czemu założyłyście Sisi drugi wątek?Ona już ma jeden
http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-sisi__bernardynka_8lat_juz-do-konca-schron-samotnosc-potrzebne-ogloszenia-145781/?highlight=anettta

Ma też allegro i swoje gołoszenia...
BERNARDYN -ka SISI - groźba likwidacji schroniska (762059902) - Aukcje internetowe Allegro

Dziewczyny,może warto połączyć siły na tym jednym wątku?:oops:

:-o ? ? ? ? ? ?

Posted

nieporozumienie, przeporaszam. Staram się pomóc CK w ogłaszaniu psiaków i dostałam przydział na Sisi. Szukałam na stronie CK czy ma dogo i nie znalazłam, więc ząłożyłam wątek.
Przepraszam ale proszę poomóżcie na tym drugim wątku:loveu::loveu:
Nie gniewajcie się na mnie:loveu: Nie miałam złych intencji, tylko niepotrzebnie straciłam troche czasu na zrobienie wątka.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...