ihabe Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Sisi to śliczna, potężna suczka rasy bernardyn. [SIZE=3]Urodziła się w maju 2001 roku, w CK przebywa od 13.06.2009 roku. Została oddana z powodu wyjazdu jej właściciela za granicę. Całe swoje dotychczasowe życie Sisi spędziła na podwórku, mieszkając w budzie, jest więc przyzwyczajona do przebywania na zewnątrz. Została zakupiona jako szczeniak i wiele lat spędziła w jednym domu – nie było jej jednak dane dożyć starości w otoczeniu znanych sobie ludzi. :-(:-(:-( Sisi jest bardzo sympatycznym, niezwykle przyjacielskim czworonogiem. Kocha ludzi, jest bardzo łagodna. Wychowała się wraz z dziećmi. Suczka nie toleruje jednak innych psów. Dość mocno ciągnie na smyczy dlatego nadaje się do domu z dużym ogrodem, gdzie mogłaby swobodnie mieszkać. Jest zaszczepiona i wysterylizowana. 8 lipca przeszła także zabieg pektinotomi – operacji, która pozwoli jej jeszcze przez dłuższy czas zachować zdrowie i kondycję. Zabieg ten wykonuje się u psów z chorobą zwyrodnieniową stawów biodrowych – bardzo częstą o bernardynów, którą miała także Sisi. Miejsce gdzie obecnie przebywa Sisi to Cichy Kąt w Tarnowskich Górach Realna groźba likwidacji Azylu ::::::www.petycje.pl::::::Petycja o wyznaczenie nowego terenu dla azylu "Cichy Kąt" potrzebujemy WASZEJ pomocy, ogłoszeń, tekstu i banerka [SIZE=6]proszę pomóżcie nam znaleźć Sisi dom
Asia & Ginger Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ja mogę jej zrobić Allegro, ale wieczorkiem dopiero. ;) Czy te zdjęcia masz może w większym rozmiarze, czy tylko takie małe?
izzie1983 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Ja mogłabym jej zrobić ogłoszenia, jeśli ktoś mógłby napisać do nich tekst, nie mam niestety lekkiego pióra i o psicy niewiele wiem. W sobotę albo niedzielę mogłabym poogłaszać.
Asia & Ginger Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 To teraz potrzebujemy kogoś do napisała ładnego tekstu. :cool3:
sonikowa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Jestem :-) Myslalam, że jej wykupie zestaw ogółoszeniowy na bazarku LadySwallow, ale skoro Lara robi to super :-) W razie czego moge się dorzucic do wyróżnienia allegro :-)
zuzlikowa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Kochane,a czemu założyłyście Sisi drugi wątek?Ona już ma jeden http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-sisi__bernardynka_8lat_juz-do-konca-schron-samotnosc-potrzebne-ogloszenia-145781/?highlight=anettta Ma też allegro i swoje gołoszenia... BERNARDYN -ka SISI - groźba likwidacji schroniska (762059902) - Aukcje internetowe Allegro Dziewczyny,może warto połączyć siły na tym jednym wątku?:oops:
__Lara Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='zuzlikowa']Kochane,a czemu założyłyście Sisi drugi wątek?Ona już ma jeden http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-sisi__bernardynka_8lat_juz-do-konca-schron-samotnosc-potrzebne-ogloszenia-145781/?highlight=anettta Ma też allegro i swoje gołoszenia... BERNARDYN -ka SISI - groźba likwidacji schroniska (762059902) - Aukcje internetowe Allegro Dziewczyny,może warto połączyć siły na tym jednym wątku?:oops: :-o ? ? ? ? ? ?
zuzlikowa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Dziewczyny...połączcie oba wątki...zdjęcia są śliczne i warto je też wykorzystywać przy pokazywaniu sunieczki!
ihabe Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 nieporozumienie, przeporaszam. Staram się pomóc CK w ogłaszaniu psiaków i dostałam przydział na Sisi. Szukałam na stronie CK czy ma dogo i nie znalazłam, więc ząłożyłam wątek. Przepraszam ale proszę poomóżcie na tym drugim wątku:loveu::loveu: Nie gniewajcie się na mnie:loveu: Nie miałam złych intencji, tylko niepotrzebnie straciłam troche czasu na zrobienie wątka.
Maupa4 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witam. Wątek został zdublowany i zgodnie z prośbą założycielki zamykam. Zapraszam na pierwszy wątek Sisi: http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-sisi__bernardynka_8lat_juz-do-konca-schron-samotnosc-potrzebne-ogloszenia-145781/?highlight=anettta Pozdrawiam.
Recommended Posts