Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziekuje :) W nastepna sobote zawieziemy go do schronu w Radomiu i ile wsiadzie do samochodu, zawsze tam bedzie bezpieczniejszy niz nad rzeka bez dachu nad glowa. Poki co nie ma odzewu na ogloszenia wiec nie ma na co czekac!

Posted

[B]Wszystkich serdecznie zapraszam na bazarek dla naszych potrzebujących dalmatyńczyków![/B]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/209452-Dok%C5%82adamy-fanty!-Na-pokrycie-d%C5%82ugu-w-lecznicy.-do-23.06[/url]

Posted

[quote name='Adelina']Bardzo dziekuje :) W nastepna sobote zawieziemy go do schronu w Radomiu i ile wsiadzie do samochodu, zawsze tam bedzie bezpieczniejszy niz nad rzeka bez dachu nad glowa. Poki co nie ma odzewu na ogloszenia wiec nie ma na co czekac![/QUOTE]

psa z Kozienic nie przyjmą do Sch w Radomiu. nie ten Rejon.
poza tym - psów od ludzi nie przyjmują
Kozienice to hycel :///

Posted

To co dalej :( ? Trzy psy zostaja bez dachu nad glowa i bez wiekszych nadziei na znalezienie domu we wsi, gdzie ludzie juz zaczynaja na nie krzywo patrzec..beznadzieja :(

Posted

szkoda psiny... a pisałaś do wyżłów ? może oni mogą jakoś pomóc ? może wzajemnie udało by nam się coś zdziałać.. na stan obecny Fundacja SOS Dalmatyńczyki ma dość dużo psów i nie jest w stanie utrzymywać kolejnego...

Posted

Tak, tylko jeden jest 'prawie dalmatynczykiem', te dwa pozostale to mlodziutkie kundelki. Pisalam do wyzlow i do SOS dla psow mysliwskich na facebooku, bez odzewu :( Dzieki za pomoc!

Posted

Dzieki, tyle ze to nie jest wyzel, mysle ze moze mieszaniec dalmatynczyka z wyzlem. Numer poprosze oczywiscie albo nawet maila, pisalam juz do nich na facebooku ale bez odpowiedzi. Kolejnym problemem bylby dowoz psa, nie wiemy jak sie zachowuje w samochodzie wiec zawiezienie go na drugi koniec Polski byloby klopotliwe. Najlepiej gdyby znalazl sie ktos z Radomia lub okolic, ewentualnie Warszawy - wtedy mozemy go zawiezc gdzie trzeba. Najchetniej zabralibysmy go do Schronu w Radomiu i szukalibysmy mu domu dalej ale go nie przyjma :( Nie mam zadnych namiarow na fundacje w Radomiu, podejrzewam ze takich po prostu nie ma, co do Warszawy nie mam pojecia :(

Posted

...a widzisz otworzyłam na link z zapisaną stroną ze zdjęciami, w takim razie poczytam sobie wątek w wolnej chwili- pozdrawiam

Posted

Wiem ze zdjecia kiepskie, robione telefonem, innych nie mam :( Pies z mordki na dalmata nie wyglada. Od paru dni sie nie pokazuje, mam nadzieje ze nie stalo sie nic zlego...

Posted

[I][B][COLOR=royalblue]SZUKAMY DOMU TYMCZASOWEGO LUB DOMU STAŁEGO DLA 7-LETNIEGO BASTERA. PIES OBECNIE PRZEBYWA W DT W SOSNOWCU. PROSIMY BARDZO O POMOC!!!! FUNDACJA POKRYWA KOSZTY UTRZYMANIA PSA.

KONTAKT W SPRAWIE BASTERA:
[email][email protected][/email] lub 508170766

[IMG]http://img16.imageshack.us/img16/2108/227052011050.jpg[/IMG]
[/COLOR][/B][/I]