Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rano zadzwoniła koleżanka która miała służbę w jednostce wojskowej w Gdyni z wiadomością że wyrzucono w nocy psa.
Pojechałam no i jest.

Nazwałam go Hektor.
Nie jest agresywny do zwierząt ale zaatakowany odda.
Broni dostępu do nas innym naszym domownikom i to jest mało fajne.
Był bardzo głodny.
Do ludzi obojetny,jechałam autobusem i kolejką i nie było reakcji
Powiadomiłam fantastyczne dziewczyny z fundacji tej rasy Olę i Małgosię i pomogą szukać domku.
Zakładam ten watek bo im więcej ludzi wie tym szybciej może znajdzie dobry dom u mnie to było rok temu przegięcie a teraz to masakra :roll:

Posted

Bardzo przykre jest to że Hektor cały czas czeka na pana. Wychodzi na ogród i stoi przy furtce.
Jeszcze w lesie podbiegał do każdego samochodu który jechał.
Ola mówiła że niekoniecznie właściciel mógł go wywieźć - nam nadzieję że tak jest, nam nadzieję że jego pan go szuka

Posted

swietnie ze sie znalezli ..... bardzo czesto takie zdarzenia maja miejsca, kiedyś jakaś pani przypadkowo zaczepiła mnie i mówi patrząc na maja jamniczkę , ze miała tez takiego pieska była z nim nad morzem biegał po plaży i już nie wrócił porostu go ktoś ukradł , bardzo był do niej przywiązany uczuciowo jak również ona do niego ... było to dwa lata temu i ciągle nie może się przyzwyczaić ze jamniczka nie ma:-(:-(

Posted

aldira napisał(a):
swietnie ze sie znalezli ..... bardzo czesto takie zdarzenia maja miejsca, kiedyś jakaś pani przypadkowo zaczepiła mnie i mówi patrząc na maja jamniczkę , ze miała tez takiego pieska była z nim nad morzem biegał po plaży i już nie wrócił porostu go ktoś ukradł , bardzo był do niej przywiązany uczuciowo jak również ona do niego ... było to dwa lata temu i ciągle nie może się przyzwyczaić ze jamniczka nie ma:-(:-(

biedna :-(