Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeśli chodzi o moją to nie ma problemu, bo ona nie wykazuje agresji w stosunku do innych psów, na 100% nie ugryzie, tylko ucieknie więc tragedii myślę że nie będzie :)

bierzesz foksa i grzywacza ? :) super, ubóstwiam foxy :D grzywacze zresztą też :D

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fuks nie jest na razie pewny, ale jak rodzice na tydzień jadą w tedy co ja do Tychów a tam jest kot to będe miała dwa. Fuks na pewno mnie odwiezie ;)

Posted

myślę że jak coś zawsze ktoś groźnej Molli kaganiec pożyczy :D
zresztą ubierze się jej różową kokardkę to się nikt czepiał nie będzie :D
Small grzywek jest mój ! xd

tak, wpier dol bardzo fajna gra xdd

Posted

taa ktoś np. twoja krowa albo Boniek :P będzie w sam raz. :diabloti:
Kokardkę :-o muszę jej głowę na łyso opitolić żeby nikomu taki pomysł do głowy nie przyszedł :diabloti::evil_lol:

Pfff ja z grzywką będę spać :diabloti::loveu: więc ewentualnie mogę odstąpić go w ciągu dnia na parę minut :cool3:

Posted

phi, ja już mam układ z Folcią :P
no dobra, kompromis, Ty masz Audika w nocy ja w dzień :D
no, mogę wziąć mojego kaganiec, akurat się cała Molcia tam zmieści :diabloti:

tie, Ewcia czy tam trza śpiwory czy jest pościel ?

Posted

[quote name='Iś & Chester']
no, mogę wziąć mojego kaganiec, akurat się cała Molcia tam zmieści :diabloti:

[/QUOTE]

z niej nie jest wcale taka kruszynka :diabloti: ale zapewne cała głowa by jej tam wpadła

Posted

właśnie, tatuś zapomniał, ze Audik to mój syn :loveu: i ja zabronię brzydkiej Patusi spać z moim synem bo go zepsuje :D

Anitko i koszulki możesz wywalić z pierwszej ^^ niestety.

Posted

Ej powiem wam że moja mama dzwoniła dziś do tego ośrodka i tam powiedzieli jej że kaucja nie wynosi 250 zł tylko 500 zł od domku !! I to gdy tylko złamimy regulamin oni odrazu potrącają z niej, czyli np. za zakłócanie ciszy nocnej potrącają z tego itepe:crazyeye::shake: Może Anula wynegocjowała jakoś to 250 ale nie wiem,