Sweet Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Z racji tego że logo zostało skomponowane w jednym jasnym odcieniu (o białym)Za bardzo nie jest możliwe wzięcie innego koloruu koszulek :roll: Chyba ze ktoś się zgłasza ze do 16 gdzieś dzisiaj zrobi logo czarne i wtedy hulaj dusza z kolorami :razz::eviltong: [COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][URL]http://i46.tinypic.com/91gc2b.png[/URL] [/U][/FONT][/COLOR][/QUOTE] hmm... jak w kolorze czarnym ma byc zrobione to logo?? Mogłabym coś pokombinować ale nie wiem dokładnie o co chodzi... Quote
Bartiśkowa_ Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 no własnie nie wiem za bardzo, musi być taki żeby się odznaczał od koszulki xd Chyba ze damy taki poprostu czarny nadruk z tym pieskeim na niebieską tylko to moze niezafajnie wyglądac xd Jak uważacie ? Quote
Sweet Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 hmm.. nie wiem w ostateczności zamówimy wszystkie czarne i tyle.. zobaczę czy coś wymyśle.. Iśka co ty na to? bo chyba tylko my wybrałyśmy inne kolory.. Quote
dog193 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 To nie zamawiacie i tyle :diabloti: Mała zmiana planów, ja chcę męską, czarną M ;) Na rękawie mój nick ;) Bartiś, dawaj nr konta :diabloti: Quote
Sweet Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Zamawiamy:P Sama nie zamawiaj:P Ej coraz bardziej się zastanawiam czy nie wziąć jednak L:P Kurcze mam problem... :evil_lol: Quote
Ppx Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 a kolor czcionki/napisu też się wybiera? (chodzi o nick na rękawie) Quote
NightQueen Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 doba to ja tez zamawiam :D nie będę odludkiem ale ja chce czarną damską L :) i bez nadruku na rękawie i podajecie dane to przelew zrobię, tylko szybko żebym się nei rozmyśliła :D Quote
Bartiśkowa_ Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Zainteresowanie rośnie xd Jak dojdziemy do 20 to rabat bedzie większy ;) Zapisuje konto bd potem jak mama przyjdzie Quote
Sweet Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Anita a może na pierwszej stronie dać link do tego gościa z koszulkami??:D Quote
Bartiśkowa_ Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 ej zgadzacie sie żeby wszystkie były czarne ??:) Mniej zamieszanai bedzie Przesyłam logo gostkowi trzymajcie kciuki żeby logo było ok do drukowania ;p Quote
Bartiśkowa_ Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 haha może ktoś wiecej zachce xd Nie no napisałam ciekawe co odpisze, Quote
Avaloth Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 ja jednak S, patrząc na te rozmiary powinno mi wystarczy. chyba że już zamówione to nic nie szkodzi ;) czarny jakoś mi kompletnie do luźnej koszulki nie pasuje, ale jak nie można innego koloru to lepsza czarna niż żadna ^^ Quote
Ppx Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Nie wiem, czy mi się coś ubzdurało, czy niet, ale było jakieś forum zlotu dgm? Quote
Sweet Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Nie wiem jak przerobić to logo więc chyba zostaniemy przy czarnych koszulkach dla wszystkich... ja jednak chyba L poproszę męską... powinna być wystarczająco luźna;) I przepraszam że tak mieszam... Quote
Avaloth Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Ppx było, ale chyba tylko na początku tam gadaliśmy. Ja już nawet nie pamiętam nazwy xdd No nic, przeżyjemy. Chyba że by wziąć granatowe albo ciemnoniebieskie ? ^^ Quote
Bartiśkowa_ Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Gostek milczy czy to logo może być A jutro jadę a wcześniej na imprezkę więc jak co tylko nie będe miała wam jak napisać :eviltong: Ale Anula wam przekaże;) Tylko czy jak logo takie nie bedzie mogło być to zmieniamy na napis czy dalej próbujemy z logiem ale innym ?:cool3: Przepraszam za mój polski :evil_lol: Quote
Foxowa Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Maksowa i mineralna wpłaty są. A ja prawdopodobnie będę musiała zrezygnować ze zlotu. Quote
Tepes Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [COLOR=Blue]w pon Skibka pośle kasa za siebie i Tz ta dziołcha no chyba żarcisz...czamu????[/COLOR] Quote
DomixX Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 no właśnie czemu? Do kiedy wpłacamy za te koszulki..? i 22 zł tak? Quote
Bartiśkowa_ Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 Tak 22 zł ;) Za koszulki Na konto: 52 1020 2528 0000 0902 0070 7752 Dariusz Foryś Ul.Broniewskiego 1/69 43-600 Jaworzno Quote
Recommended Posts