mineralna_ Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 zupełnie mi to wyleciało z głowy, dzisiaj idę płacić - 62 zł tak? bo zaliczkę wpłaciłam ale teraz już nei pamiętam czy ona wynosiła 100zł czy 62 :P Quote
Tepes Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [COLOR=Blue]zaliczka była 100 czyli jeszcze 62 zł;)[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Długo mnie tu nie było widze bo mam trochę zaległości ;) No własnie jestescie pewne ze tam zamawiemy te koszulki ?:cool3: Przyjde dziś do domu to okupuję gościa ile za przesyłkę przy takiej ilości i jakiś rabacik może :diabloti: Dog Nie bardzo na zlocie bo nie wiem z czego załoze za was :evil_lol: Musiałybyście tak do 18 wpłacić bo tedy przyjeżdżam i bym, odrazu zamówiła :eviltong: Quote
Avaloth Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 napisze do tego sklepu z tej aukcji z zapytaniem o dokładne rozmiary ^^ nikt nie ma nic przeciwko ? xd Quote
Bartiśkowa_ Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 ja mam cosik przeciwko bo tam wszystko jest podane w tabeli przeciez ;) [URL]http://allegro.pl/item1069902824_damska_koszulka_z_twoim_nadrukiem_lub_napisem_xl.html[/URL] zaraz pod kolorami ;) Quote
dog193 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Bartiś, to podaj do siebie nr konta :D Bo przeciez Foxowa ne będzie jeszcze za koszulki zbierać :eviltong: Quote
Bartiśkowa_ Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 no ok tylkomusze skleksić zdanie żeby do gostka napisac xd Czyli już nikt nie bierze koszulki ? bo bd pytac o ta ilosc osób co jest ;) Quote
Ppx Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 A do kiedy można zamawiać koszulki i ile kosztuje, do kiedy można wpłacać za nie kase xd ? Quote
Bartiśkowa_ Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Sama koszulka 20 zł + przesyłka w zależności od ilości osób Jak by było tyle osób co teraz to 16 zł:10= 1,60 moze jeszcze uda sie cos wynegocjowac ;)) Dzisiaj postaram sie zapytac czy jest mozliwosc kupienia na jednej aukcji i wybrać inne rozmiary czy trzeba kazda z innej potem zbierac w kupe ;p i o ten nadruk na rękawku ;) moze by był grastis xd Quote
Avaloth Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 widziałam, ale jestem debilem i coś mi nie pasowało, a teraz już wiem co xddd przecież szerokość to nie jest obwód, jak ja to potraktowałam -.- debil xd ale ta szerokość to w którym miejscu ? :D napis na rękawku by był fajny :) acz tam pisze że to chyba za dodatkową dopłatą.. no ale może nam dadzą ^^ Quote
NightQueen Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 szerokość masz przeważnie w połowie bluzki mierzoną jeśli jest to męski krój, w damskich prawdopodobnie chodzi o szerokość w biuście ale mogę się mylić :) Quote
Bartiśkowa_ Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Mineralna już sie zapisałaś wcześniej ;) Ok piszę do niego xd Jak za dużo sobię zarzyczy za nadruk na rękawie to co ? Quote
NightQueen Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Foxowa']smallpati jak myślisz jaka dla mnie? ;d;d[/QUOTE] a ile masz cm wzrostu i ile w tali? Quote
Sweet Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Ostatecznie koszulka jaką chce: XL męską, Light Blue Jak Iśka ma M to ja musze XL:P A tak na serio będzie fajna luźna;) [B][/B] Quote
Kaya93 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Sweet']Ostatecznie koszulka jaką chce: XL męską, Light Blue Jak Iśka ma M to ja musze XL:P A tak na serio będzie fajna luźna;) [B][/B][/QUOTE] Ej Aduś jak Ty XL to ja tez powinnam bo jesteśmy podobnych gabaretów xD Quote
Ppx Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 a do kiedy można wpłacać? Bo ja niebawem jadę na wakacje i nie wiem, czy zamawiać, bo będę odcięta od internetu. ;( Quote
DomixX Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Jak dobrze, że ja sie tu pojawiłam:evil_lol: Rozmiary podam jutro. jeśli jeszcze nie zamówione, ale chyba raczej nie.xD Quote
DomixX Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Z tego względu, że dogo muli i nie moge edytować postu to napisze post pod postem:lol: Dla nas Damskie czarne S-ki Quote
Ppx Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 To ja tysz chcę koszulkę, jak większość zamawia. : D Quote
Bartiśkowa_ Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Odpowiedy jak dostaam ::diabloti: Witam, Dodatkowy nieduży napis kosztuje 2zł. Przy zamówieniu 11szt. otrzymuje Pan rabat w wysokości 10%, więc cena jednostkowa koszulki z dodatkowym napisem na rękawie wynosi: 19,79zł. Zamawia Pani oczywiście wszystko na jednej aukcji lub poza allegro (jak Pani woli) i wysyła mi maila z informacją jakie kolory i rozmiary koszulek mam wydrukować. Przed zalicytowaniem proszę o przesłanie grafiki, która ma być nadrukowana do wglądu, żebym mógł ocenić, czy jest to wykonalne. Tak więc 19,79 + koszt przesyłki zaraz obliczę i podam ostateczną cenę koszulki wpłacać do 18 lipca jak przyjadę tylko z wakacji zamawiam ;) Zapomniałąm dodać że jezeli jest ktoś jeszcze chętny na koszulkę niech pisze odrazu bo koszt przesyłki wtedy się zmniejszy !! jak narazie wynosi 1.72 myślę że możemy to zaokraglić do 22 bo wychodzi 21,51 chyba ze ktoś lubi się bawić w drobne :eviltong: Quote
Bartiśkowa_ Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Z racji tego że logo zostało skomponowane w jednym jasnym odcieniu (o białym)Za bardzo nie jest możliwe wzięcie innego koloruu koszulek :roll: Chyba ze ktoś się zgłasza ze do 16 gdzieś dzisiaj zrobi logo czarne i wtedy hulaj dusza z kolorami :razz::eviltong: [COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][URL]http://i46.tinypic.com/91gc2b.png[/URL] [/U][/FONT][/COLOR] Quote
Sweet Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Kaya93']Ej Aduś jak Ty XL to ja tez powinnam bo jesteśmy podobnych gabaretów xD[/QUOTE] hehe:) Ja myślę że w M czy L też bym weszła ale ta XL będzie genialna do spania;D chociaż zastanawiam się czy nie za wielka faktycznie ale najwyżej;) Quote
Recommended Posts