Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Długo mnie tu nie było widze bo mam trochę zaległości ;)

No własnie jestescie pewne ze tam zamawiemy te koszulki ?:cool3:
Przyjde dziś do domu to okupuję gościa ile za przesyłkę przy takiej ilości i jakiś rabacik może :diabloti:

Dog Nie bardzo na zlocie bo nie wiem z czego załoze za was :evil_lol: Musiałybyście tak do 18 wpłacić bo tedy przyjeżdżam i bym, odrazu zamówiła :eviltong:

Posted

Sama koszulka 20 zł + przesyłka w zależności od ilości osób
Jak by było tyle osób co teraz to 16 zł:10= 1,60 moze jeszcze uda sie cos wynegocjowac ;))
Dzisiaj postaram sie zapytac czy jest mozliwosc kupienia na jednej aukcji i wybrać inne rozmiary czy trzeba kazda z innej potem zbierac w kupe ;p i o ten nadruk na rękawku ;) moze by był grastis xd

Posted

widziałam, ale jestem debilem i coś mi nie pasowało, a teraz już wiem co xddd
przecież szerokość to nie jest obwód, jak ja to potraktowałam -.-
debil xd
ale ta szerokość to w którym miejscu ? :D

napis na rękawku by był fajny :) acz tam pisze że to chyba za dodatkową dopłatą.. no ale może nam dadzą ^^

Posted

[quote name='Sweet']Ostatecznie koszulka jaką chce: XL męską, Light Blue
Jak Iśka ma M to ja musze XL:P A tak na serio będzie fajna luźna;)
[B][/B][/QUOTE]

Ej Aduś jak Ty XL to ja tez powinnam bo jesteśmy podobnych gabaretów xD

Posted

Odpowiedy jak dostaam ::diabloti:
Witam,
Dodatkowy nieduży napis kosztuje 2zł. Przy zamówieniu 11szt. otrzymuje Pan rabat w wysokości 10%, więc cena jednostkowa koszulki z dodatkowym napisem na rękawie wynosi: 19,79zł. Zamawia Pani oczywiście wszystko na jednej aukcji lub poza allegro (jak Pani woli) i wysyła mi maila z informacją jakie kolory i rozmiary koszulek mam wydrukować. Przed zalicytowaniem
proszę o przesłanie grafiki, która ma być nadrukowana do wglądu, żebym mógł ocenić,
czy jest to wykonalne.

Tak więc 19,79 + koszt przesyłki zaraz obliczę i podam ostateczną cenę koszulki wpłacać do 18 lipca jak przyjadę tylko z wakacji zamawiam ;)
Zapomniałąm dodać że jezeli jest ktoś jeszcze chętny na koszulkę niech pisze odrazu bo koszt przesyłki wtedy się zmniejszy !! jak narazie wynosi 1.72
myślę że możemy to zaokraglić do 22 bo wychodzi 21,51 chyba ze ktoś lubi się bawić w drobne :eviltong:

Posted

Z racji tego że logo zostało skomponowane w jednym jasnym odcieniu (o białym)Za bardzo nie jest możliwe wzięcie innego koloruu koszulek :roll: Chyba ze ktoś się zgłasza ze do 16 gdzieś dzisiaj zrobi logo czarne i wtedy hulaj dusza z kolorami :razz::eviltong:

[COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][URL]http://i46.tinypic.com/91gc2b.png[/URL] [/U][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Kaya93']Ej Aduś jak Ty XL to ja tez powinnam bo jesteśmy podobnych gabaretów xD[/QUOTE]

hehe:) Ja myślę że w M czy L też bym weszła ale ta XL będzie genialna do spania;D chociaż zastanawiam się czy nie za wielka faktycznie ale najwyżej;)