DomixX Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Sweet']A znajomi jakiej płci?:eviltong::eviltong: a płci żeńskiej...xD Chłoposzki żadne z nami nie chciały jechać:evil_lol: A basen to też widziałam jest koło tego ośrodka... ppx-doszły doszły...odpisałam Tak szybko lecą te strony że nie nadążam;D Quote
Ppx Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 'Database error' znowu, wrr... zaraz wejdę na dżi dżi, wpierw przeczytam sobie początek wątku:) (i wyzabijam głupie komary ._.') Quote
Ppx Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Bartiśkowa_'] ppx zapisuję ;) A skąd jesteście ?[/QUOTE] Zapomniałam odpisać, że z Dębicy. XD Quote
Ppx Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Bartiśkowa_'] ppx zapisuję ;) A skąd jesteście ?[/QUOTE] Zapomniałam odpisać, że z Dębicy. XD" edit. to już trzeci raz, głupie mulenie. o; Quote
Ppx Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 sorry, za post pod postem i tą samą treść, ale nie odświeżyłam, no i mi wysłało to samo... dopsz, że niet trzy. o; edit. Gdzieś jest opcja usuwania postów? Quote
dog193 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='smallpati'] Szymuś zaliczył moją mieścinę chyba ze trzy lata temu i się chłopak nie popisał :evil_lol:[/QUOTE] U nas też się chłopak nie popisał, poszłam sobie szybciej z koleżankami się powydurniać jeszcze :diabloti: Nie podobało mi się! Głupia Wydra :eviltong: Ppx, ja mam królika, zresztą chyba widać po podpisie, żem zakróliczona jest, a znasz mnie jako Ciapusię. A co będziemy jeść? Eeee, nie wiem, Baśki nie ma, więc nie ma kto nam gotować :placz: Coś czuję, że kupię sobie duuużo gorących kubków :cool3: Quote
dog193 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Słuchajcie, nie wiem, co z Jolką. Nie odpisuje mi na gadu, mimo że jest dostępna. Chyba sobie nas olała. Quote
Tepes Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [COLOR=Blue]Ppx zdajesz takie pytania czy jest basen blabla...wystarczy wejś na strona zajazdu tam WSZYSTKO pisze a co do tego skepu to o ile sie nie myla Anita przyjedzie z bracikiem i kolegą autem więc jak coś to łoni mogą skoczyć do sklepu;) i jakiw wypakowywanie koszulek:evil_lol::evil_lol: ogólnie wypakwanie sie swoich bagaży i ulokowanie w domku:D a póxni na wieczór ognicho i rozdanie koszulek(tyn kto oczywiście zamawioł) Ewa no wąłśnie na pw ji tyż pisałach i kurde cisza:/[/COLOR] Quote
Ppx Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Anula ktoś lewą nogą wstał? :diabloti::diabloti::eviltong: Patrzyłam już kiedyś tam na stronę, ale przeoczyłam basen (czy go w końcu nie ma, czy jest XD"?). :P Ale zresztą nie ważne. xP A do kiedy można zamawiać koszulki? Quote
Foxowa Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Koszulki nadal można ;) Small, ty masz zapalenie pustki po mózgowej? :diabloti: Nie pytaj skąd taki pomysł, bo takie choroby tylko w I b xdd Quote
Avaloth Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 zróbmy na zlocie terapię grupową ! xdd co do Japoni, przeczytałam jedną mangę(Full Metal Alchemist) i na tym kończy się moje zainteresowanie :D królika miałam przed psem, ale jakoś się nimi specjalnie nie interesuję. Za to szczury uwielbiam, niestety nie mam, bo by mnie rodzice z domu wywalili -.- Dominika od Maksa i Mikuśka ma królika, ślicznego zresztą :) Ewcia, weź swoje uszate na zlot :D:D Ppx, z tego co się orientuję basen jest. Przyjeżdżaj do mnie, komary zabijać, bo już mnie tak pożarły że nic tylko się pod tramwaj rzucić. A koszulki można zamawiać do póki nie będziemy zamawiać w sklepie ;p Quote
Tepes Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [COLOR=Blue]Ppx ooo tak dog193 czyli nasz kochany Ewulec mie obudził:diabloti: basen jest jest kort i wg;)[/COLOR] Quote
Avaloth Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Matko, Ewcia przepraszam, nie wiedziałam. Przepraszam. Quote
NightQueen Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='dog193']U nas też się chłopak nie popisał, poszłam sobie szybciej z koleżankami się powydurniać jeszcze :diabloti: Nie podobało mi się! Głupia Wydra :eviltong: [/QUOTE] Jego koncerty w ogóle są lipne :razz: nie popisuje się ani talentem ani występem :eviltong: [QUOTE]Small, ty masz zapalenie pustki po mózgowej? :diabloti:[/QUOTE] bardzo prawdopodobne :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehe dobry tekst Ludziska a ja mam nadzieje że będziecie mi towarzyszyć na częstych wyprawach nad zalew :cool3: bo moja wydra (same wydry w tym wątku :evil_lol:) lubi dupsko moczyć i dla niej to będzie największa frajda ;) także mam nadzieje że się znajdzie jakaś towarzyszka bądź towarzysz (najlepiej przystojny ratownik, 186cm, szatyn o niebieskich oczach :diabloti:) który będzie z nami latał tam i z powrotem Quote
Tepes Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [COLOR=Blue]może jo nie przystojny ratownik ale Bon jak to retriever dupsko moczyć cały dzień i pies szczęśliwy;)[/COLOR] Quote
NightQueen Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]może jo nie przystojny ratownik ale Bon jak to retriever dupsko moczyć cały dzień i pies szczęśliwy;)[/COLOR][/QUOTE] to nice bardzo :loveu: Quote
mineralna_ Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 nie wiem czy się kwalifikuje pod przystojnego ratownika sratatatata ale na spacery nad wode się piszemy z wiewiórem :cool3: Quote
NightQueen Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 To super, nie będziemy same musiały wędrować ;) Mam pytanie, wiem że to wcześnie jeszcze :evil_lol: ale czy ma ktoś i może ze sobą zabrać, radioodtwarzacz na CD? bo miło by było posłuchać czegoś innego od jazgotu mojego i psów :cool3: Quote
Ppx Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 U mnie na Dniach Dębicy był Maleńczuk. xD i jakiś zespół disco-polo od majteczek w kropeczki (bo tym utworze śpiewali barkę XD)... smallpati sami możemy śpiewać :diabloti: Quote
NightQueen Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='Ppx'] smallpati sami możemy śpiewać :diabloti:[/QUOTE] jak chcecie ogłuchnąć to mogę śpiewać:diabloti::evil_lol: Quote
Avaloth Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [QUOTE]bądź towarzysz (najlepiej przystojny ratownik, 186cm, szatyn o niebieskich oczach [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/diablotin.gif[/IMG]) który będzie z nami latał tam i z powrotem [/QUOTE]jakbyś mnie opisywała:evil_lol::evil_lol: ja będę z Wami nad wodę, uwielbiam zdjęcia wody pod każdą postacią, a psy szalejące w wodzie to już w ogóle *.* Quote
NightQueen Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='Iś & Chester'] ja będę z Wami nad wodę, uwielbiam zdjęcia wody pod każdą postacią, a psy szalejące w wodzie to już w ogóle *.*[/QUOTE] a ja uwielbiam zdjęcia mojego psa w wodzie :P no proszę i ratownik się znalazł :D:D Quote
Ppx Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 To mogą być nasze piosenki zlotowe :P : [url]http://www.youtube.com/watch?v=ZbwzawNpAxo[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=A9JDTH6PPB8[/url] :loveu: :shiny: Quote
Avaloth Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Ppx miazga :D ja proponuję jeszcze piosenkę "Da,da, da" chicior nad chiciorami :D i jakże ambitny i zróżnicowany tekst ;P Anitko, a Twój brat i jego kolega jadą na zlot, bo ? bo się tak zastanawiam czego faceci w tym wieku spoza dogo mogą chcieć na takim zlocie :D dla przypału jadą czy jak ? Dobrze że jadą, przynajmniej nie będzie obozu dla dziewcząt, tylko właśnie zastanawia mnie dlaczego xd Quote
Recommended Posts