Ppx Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ja tysz 17. :P Ale są może jakieś chociaż w obrębie kilometra xD ? Quote
NightQueen Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]w lesie bydziemy polwować na różne zwierzątka:evil_lol: na terenie ośrodka jest tako jakby retsauracja ale drogawo tam jest:D a najbliższe coś to jest spożywczy 3 km od ośrodka;D small jest zalew niecałe 5 min od ośrodka;) [/COLOR][/QUOTE] po co do lasu na polowanie, ja wam mojego zwierza wystawię :diabloti: prawie lis z niej :evil_lol: że ile? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: to co ja jeść będę :evil_lol: muszę zabrać ze sobą dużo sałaty :cool3: fajnie że zalwe blisko :D Quote
Tepes Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [COLOR=Blue]o no pacz faktycznie psy mogą być jako coś do zjedzenia:evi_lol: no daleko jest ale cóż:evil_lol:[/COLOR] Quote
Ppx Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Może jest jakaś pizzeria z dowozem gratis. xD A do cywilizacji jak daleko jest :P ? Quote
NightQueen Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]o no pacz faktycznie psy mogą być jako coś do zjedzenia:evi_lol: no daleko jest ale cóż:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] przynajmniej z głodu nie umrzemy w tej dziczy :diabloti: muszę zacząć tuczyć Moli, żeby była w sam raz na zlot :evil_lol: [QUOTE]No jakie dzieciątka noo[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_mad.gif[/IMG][/QUOTE] ja nie narzekam, jestem wege mogę trawę nawet wpierniczać przez tydzień :evil_lol: Quote
Tepes Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [COLOR=Blue]do cywilizacji zależy o co CI chodzi:evil_lol: bo koncek od mosz jakoś wieś własnie kaj tam jest sklepik:D a do Siewierza czyli sklepy z ciuchami i inne duperele to kurde bo jo wiem godzina?;D[/COLOR] Quote
Avaloth Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Mamo dzięki za genialną propozycję :D coś w sam raz dla mnie ;PP e tam, przez tydzień możemy żyć w luksusach i się odżywiać w drogiej restauracji :D Ppx w pizze bym nie wierzyła jednak xd ale może coś jest ;P w każdym razie ja w tym roku biorę stos zupek chińskich i innych tego rodzaju, żeby nie wyjadać Adzikowi :D a możemy chociaż z raz sobie sami coś spróbować prostego zrobić, jakieś naleśniki czy cuś. Quote
DomixX Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 No pewnie ..a jak już wszystkie psy pozjadamy..to potem będziemy ciągnąć zapałki i zżerać Siebie nawzajem :lol:. Quote
Tepes Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [COLOR=Blue]jo pizz już nie chca pożałowałach ty na poprzednim zlocie:evil_lol:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Iś & Chester']Mamo dzięki za genialną propozycję :D coś w sam raz dla mnie ;PP w każdym razie ja w tym roku biorę stos zupek chińskich i innych tego rodzaju, żeby nie wyjadać Adzikowi :D a możemy chociaż z raz sobie sami coś spróbować prostego zrobić, jakieś naleśniki czy cuś.[/QUOTE] Mamusia zawsze służy w rozdawaniu pomysłów :evil_lol: I nic się nie martw, jedziesz z mamusią więc będziemy gotować, problemu nie ma. Ja gotuje a wy latacie do sklepu (3km dalej) po produkty :diabloti: Quote
Ppx Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 O ! Zróbmy sami wielką pizzę ! (albo kupmy mrożoną w markecie :diablotkicośtam:) A tak poza tym, wie ktoś jak tam dotrzeć do ośrodka z Katowic?. (; Quote
Tepes Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [COLOR=Blue]jak komuś braknie żarcia to moja ciotka powiedziała że momy śmiało do ni dzwonić to jakieś świeże bułki czy bóg wie co nom przywiezie;)[/COLOR] Quote
NightQueen Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Oj wy czarownice :mad::evil_lol: nie byłyście nigdy pod namiotami? Bierze się suchy prowiant i się go spożywa przez tydzień, nie ma sklepów z jedzeniem a już broń boże z szmatkami, pamiątkami itd. ;) to mają być wakacje na łonie natury :eviltong: Quote
Tepes Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [COLOR=Blue]jo nie byłach pod namiotem:evil_lol: jo sie tak zupki chińskie wezna i mi to styknie i tak dużo nie jem:D[/COLOR] Quote
Ppx Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Oglądam sobie właśnie plan. :D a czemu cały pierwszy dzień będzie zajęty rozpakowywaniem koszulek :P ? A ile kosztują wgl te zlotowe? ^^ Czapeczki tysz bd? Quote
NightQueen Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Ppx']Oglądam sobie właśnie plan. :D a czemu cały pierwszy dzień będzie zajęty rozpakowywaniem koszulek :P ? A ile kosztują wgl te zlotowe? ^^ Czapeczki tysz bd?[/QUOTE] jak to czemu? Rozpakowywanie koszulek to bardzo męcząca praca :eviltong: W zestawie jest koszulka, czapka, majty i płyn na komary :diabloti::evil_lol: Quote
Ppx Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ooo... a co mają robić Ci co nie kupią :< ? Ile kosztuje ten zestaw xD? Dodajcie też szczoteczki do zębów z logiem zlotu, ewentualnie możemy wszyscy dzielić się jedną. :D Quote
NightQueen Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 nie głupi pomysł, wyjdzie taniej :diabloti: A my sierotki bez koszulek, będziemy siedzieć, patrzeć i zazdrościć innym :evil_lol: Quote
Avaloth Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Small Ty się zdecydowanie powinnaś iść leczyć :diabloti::D a kolegom od Bartiśkowej to ja współczuje szczerze[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/diablotin.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG]:evil_lol::evil_lol: ja byłam pod namiotem, i sklep był z 5-6 km dalej, ale tata jeździł po zakupy samochodem xdd Ppx co do koszulek jeszcze nie wiadomo, znajdziemy najkorzystniejsza ofertę ;) a co do planu, to tu są tylko konkursy i to co wiadomo powpisywane, a poza tym możemy łazić nad zalew, na basen, do sklepu i gdzie nam się żywnie podoba ;D i robić różne fajne rzeczy xd Quote
NightQueen Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [QUOTE]Small Ty się zdecydowanie powinnaś iść leczyć [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/diablotin.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG][/QUOTE] próbowałam, ale stwierdzili że na tym etapie to już za późno, zdiagnozowano świrozę, zeżarło mi mózg i mam przerzuty :P Quote
Ppx Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 jest basen *.* ? A tak nawiasem, lubi ktoś może z Was Japonię (m&a itd.), małe zwierzątka futerkowe (zwłaszcza zajęczaki), że tak spytam z ciekawości :D? (; Quote
NightQueen Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Ppx']jest basen *.* ? A tak nawiasem, lubi ktoś może z Was Japonię (m&a itd.), małe zwierzątka futerkowe (zwłaszcza zajęczaki), że tak spytam z ciekawości :D? (;[/QUOTE] na zdjęciach basen był ale jest też zalew więc możesz się kąpać :) Japonię to ja lubię w sensie zabytków i kultury, zwierzątka futerkowe też (miałam chomiki i królika 9 lat) Quote
Sweet Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Domixx m&m']Moi znajomi 18 i prawie 17...:cool3: Ppx z tego co widziałam na zdjęciach to restauracja albo coś takiego to jest na pewno...;)[/QUOTE] A znajomi jakiej płci?:eviltong::eviltong: [quote name='Iś & Chester'] w każdym razie ja w tym roku biorę stos zupek chińskich i innych tego rodzaju, żeby nie wyjadać Adzikowi :D a możemy chociaż z raz sobie sami coś spróbować prostego zrobić, jakieś naleśniki czy cuś.[/QUOTE] Ja się nie obraze za to:P Ja ci kiśla wyżarłam:P Po za tym ja nie wiem co bede jeść tam bo zupki chińskie diecie raczej nie służą:evil_lol: [quote name='Ppx']jest basen *.* ? A tak nawiasem, lubi ktoś może z Was Japonię (m&a itd.), małe zwierzątka futerkowe (zwłaszcza zajęczaki), że tak spytam z ciekawości :D? (;[/QUOTE] Japonię znam z przymusu ale nie lubię::diabloti::eviltong: Quote
Ppx Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Domixx doszły Ci te dwie wiado na PW? O gg i KiG? Bo ja sama nie wiem, bo mi forum teraz ścięło w trakcie wysyłania. -.x A tu nie ma (chyba, że nie widzę) folderu wysłane. ;<< Domixx ma królika. :D :D A kto ma jeszcze inne zwierzęta oprócz psa :P ? (i rodzeństwa) Quote
Recommended Posts