Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]w lesie bydziemy polwować na różne zwierzątka:evil_lol:

na terenie ośrodka jest tako jakby retsauracja ale drogawo tam jest:D
a najbliższe coś to jest spożywczy 3 km od ośrodka;D

small jest zalew niecałe 5 min od ośrodka;)
[/COLOR][/QUOTE]

po co do lasu na polowanie, ja wam mojego zwierza wystawię :diabloti: prawie lis z niej :evil_lol:

że ile? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: to co ja jeść będę :evil_lol: muszę zabrać ze sobą dużo sałaty :cool3:

fajnie że zalwe blisko :D

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]o no pacz faktycznie psy mogą być jako coś do zjedzenia:evi_lol:
no daleko jest ale cóż:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

przynajmniej z głodu nie umrzemy w tej dziczy :diabloti: muszę zacząć tuczyć Moli, żeby była w sam raz na zlot :evil_lol:

[QUOTE]No jakie dzieciątka noo[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_mad.gif[/IMG][/QUOTE]

ja nie narzekam, jestem wege mogę trawę nawet wpierniczać przez tydzień :evil_lol:

Posted

[COLOR=Blue]do cywilizacji zależy o co CI chodzi:evil_lol:
bo koncek od mosz jakoś wieś własnie kaj tam jest sklepik:D
a do Siewierza czyli sklepy z ciuchami i inne duperele to kurde bo jo wiem godzina?;D[/COLOR]

Posted

Mamo dzięki za genialną propozycję :D coś w sam raz dla mnie ;PP
e tam, przez tydzień możemy żyć w luksusach i się odżywiać w drogiej restauracji :D
Ppx w pizze bym nie wierzyła jednak xd ale może coś jest ;P
w każdym razie ja w tym roku biorę stos zupek chińskich i innych tego rodzaju, żeby nie wyjadać Adzikowi :D
a możemy chociaż z raz sobie sami coś spróbować prostego zrobić, jakieś naleśniki czy cuś.

Posted

[quote name='Iś & Chester']Mamo dzięki za genialną propozycję :D coś w sam raz dla mnie ;PP

w każdym razie ja w tym roku biorę stos zupek chińskich i innych tego rodzaju, żeby nie wyjadać Adzikowi :D
a możemy chociaż z raz sobie sami coś spróbować prostego zrobić, jakieś naleśniki czy cuś.[/QUOTE]

Mamusia zawsze służy w rozdawaniu pomysłów :evil_lol:

I nic się nie martw, jedziesz z mamusią więc będziemy gotować, problemu nie ma. Ja gotuje a wy latacie do sklepu (3km dalej) po produkty :diabloti:

Posted

O ! Zróbmy sami wielką pizzę !

(albo kupmy mrożoną w markecie :diablotkicośtam:)

A tak poza tym, wie ktoś jak tam dotrzeć do ośrodka z Katowic?. (;

Posted

[COLOR=Blue]jak komuś braknie żarcia to moja ciotka powiedziała że momy śmiało do ni dzwonić
to jakieś świeże bułki czy bóg wie co nom przywiezie;)[/COLOR]

Posted

Oj wy czarownice :mad::evil_lol: nie byłyście nigdy pod namiotami? Bierze się suchy prowiant i się go spożywa przez tydzień, nie ma sklepów z jedzeniem a już broń boże z szmatkami, pamiątkami itd. ;) to mają być wakacje na łonie natury :eviltong:

Posted

Oglądam sobie właśnie plan. :D

a czemu cały pierwszy dzień będzie zajęty rozpakowywaniem koszulek :P ? A ile kosztują wgl te zlotowe? ^^ Czapeczki tysz bd?

Posted

[quote name='Ppx']Oglądam sobie właśnie plan. :D

a czemu cały pierwszy dzień będzie zajęty rozpakowywaniem koszulek :P ? A ile kosztują wgl te zlotowe? ^^ Czapeczki tysz bd?[/QUOTE]

jak to czemu? Rozpakowywanie koszulek to bardzo męcząca praca :eviltong:

W zestawie jest koszulka, czapka, majty i płyn na komary :diabloti::evil_lol:

Posted

Ooo... a co mają robić Ci co nie kupią :< ?
Ile kosztuje ten zestaw xD? Dodajcie też szczoteczki do zębów z logiem zlotu, ewentualnie możemy wszyscy dzielić się jedną. :D

Posted

Small Ty się zdecydowanie powinnaś iść leczyć :diabloti::D a kolegom od Bartiśkowej to ja współczuje szczerze[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/diablotin.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG]:evil_lol::evil_lol:
ja byłam pod namiotem, i sklep był z 5-6 km dalej, ale tata jeździł po zakupy samochodem xdd

Ppx co do koszulek jeszcze nie wiadomo, znajdziemy najkorzystniejsza ofertę ;)
a co do planu, to tu są tylko konkursy i to co wiadomo powpisywane, a poza tym możemy łazić nad zalew, na basen, do sklepu i gdzie nam się żywnie podoba ;D i robić różne fajne rzeczy xd

Posted

[QUOTE]Small Ty się zdecydowanie powinnaś iść leczyć [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/diablotin.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG][/QUOTE]

próbowałam, ale stwierdzili że na tym etapie to już za późno, zdiagnozowano świrozę, zeżarło mi mózg i mam przerzuty :P

Posted

jest basen *.* ?

A tak nawiasem, lubi ktoś może z Was Japonię (m&a itd.), małe zwierzątka futerkowe (zwłaszcza zajęczaki), że tak spytam z ciekawości :D? (;

Posted

[quote name='Ppx']jest basen *.* ?

A tak nawiasem, lubi ktoś może z Was Japonię (m&a itd.), małe zwierzątka futerkowe (zwłaszcza zajęczaki), że tak spytam z ciekawości :D? (;[/QUOTE]

na zdjęciach basen był
ale jest też zalew więc możesz się kąpać :)

Japonię to ja lubię w sensie zabytków i kultury, zwierzątka futerkowe też (miałam chomiki i królika 9 lat)

Posted

[quote name='Domixx m&m']Moi znajomi 18 i prawie 17...:cool3:
Ppx z tego co widziałam na zdjęciach to restauracja albo coś takiego to jest na pewno...;)[/QUOTE]

A znajomi jakiej płci?:eviltong::eviltong:

[quote name='Iś & Chester']
a możemy chociaż z raz sobie sami coś spróbować prostego zrobić, jakieś naleśniki czy cuś.[/QUOTE]

Ja się nie obraze za to:P
Ja ci kiśla wyżarłam:P
Po za tym ja nie wiem co bede jeść tam bo zupki chińskie diecie raczej nie służą:evil_lol:

[quote name='Ppx']jest basen *.* ?

A tak nawiasem, lubi ktoś może z Was Japonię (m&a itd.), małe zwierzątka futerkowe (zwłaszcza zajęczaki), że tak spytam z ciekawości :D? (;[/QUOTE]

Japonię znam z przymusu ale nie lubię::diabloti::eviltong:

Posted

Domixx doszły Ci te dwie wiado na PW? O gg i KiG?
Bo ja sama nie wiem, bo mi forum teraz ścięło w trakcie wysyłania. -.x
A tu nie ma (chyba, że nie widzę) folderu wysłane. ;<<

Domixx ma królika. :D :D
A kto ma jeszcze inne zwierzęta oprócz psa :P ? (i rodzeństwa)