NightQueen Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 nie dopisywaliśmy do domku bo nie wiedzieliśmy gdzie chcesz mieszkać Planowo miało być Skibkowa plus TZ, ja, ty i jeszcze 2 jakieś sierotki Marysie :evil_lol: pasuje ci dzielenie pokoju, lodówki i umywalki z walnięta mną i moim dziwnym psem? :diabloti: Quote
mineralna_ Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='smallpati'] pasuje ci dzielenie pokoju, lodówki i umywalki z walnięta mną i moim dziwnym psem? :diabloti:[/QUOTE] ja też nie jestem zupełnie normalna więc powinnyśmy się jakoś dogadać :laugh2_2: Quote
NightQueen Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='mineralna_']ja też nie jestem zupełnie normalna więc powinnyśmy się jakoś dogadać :laugh2_2:[/QUOTE] czyli ustalone :cool3: dwie wariatki w jednym pokoju :loveu: plus dwie wiewiórki :eviltong: brakuje nam jeszcze 2 osób Zanotować mi to tu proszę ;) [COLOR=#0000ff][COLOR=black]drugi domek :[/COLOR] 1. Skibka 2. Skibkowy Tz[IMG]http://www.dogomania.pl/threads/148235-%C5%9Al%C4%85ski-zlot-Dogomaniak%C3%B3w-%21%21-%29/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG] 3. smallpati 4. [/COLOR][COLOR=Blue]mineralna_[/COLOR] [COLOR=#0000ff] 5. 6.[/COLOR] Quote
Avaloth Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 ja już Was kocham :D Bartiś kochanie, może by zamieścić na pierwszej informacje, że możliwe jeszcze zapisy pod warunkiem zebrania 5 osób ? :) Quote
Bartiśkowa_ Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 No jak ładnie poprosicie xd A panienkę maksową to gdzie zapisać ? :) Smallowy domek zapisuję na pierwszą i mam zapytanie czy tam mogą dojsc dwaj tez nei zawsze normalni chopocy xD? Bop jak co to będzie już wszytsko wiadomo Quote
Ppx Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 a komu ja mogę wepchać się do domczi :diabloti: ? Quote
DomixX Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 A z nami kto w domku będzie;;? [B]Ppx[/B] nam możesz nam...będzie nam bardzo miło;) bierzesz psa?.:cool3: Quote
Tepes Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [COLOR=Blue]Ppx no zostoł Ci domek number 3:evil_lol: bo do 2 idzie brat Anity i jego kumpel:D[/COLOR] Quote
Ppx Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Domixx m&m chętnie. :D Biorę, a Ty? Dasz linka do galeryjy Twej ^^ ? :3 Quote
DomixX Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Ppx']Domixx m&m chętnie. :D Biorę, a Ty? Dasz linka do galeryjy Twej ^^ ? :3[/QUOTE] A właśnie nie wiem czy wezme...zastanawiam sie i zastanawiam i wkońcu pewnie nie wezme..hah;p ale ja nic już dłuugi czas nie dodaje nic do galeryji..jakoś mi sie nie chce. no ale pokaże ci żebyś chociaż poznała mój zwierzyniec..xDD [URL]http://www.dogomania.pl/threads/174715-Max-miku%C5%9B-i-Deka-czyli-galeria-3-zwariowanych-psiak%C3%B3w/page15[/URL] jeśli wezme psa...to tego czarnego maksymiliana:evil_lol::evil_lol:.. Quote
dog193 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Domix, a twoi znajomi w jakim wieku są? Iza, jeśli nie będzie miejsca w chałupce to może isc do nas, na materacyk :diabloti: Chociaż nie wiem, jak się tam Max z Bonem dogadają. A teraz moje drogie panie, idę świętować Dni Bytomia, z Szymonem Wydrą :cool3: Quote
NightQueen Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Iś & Chester']ja już Was kocham :D [/QUOTE] no nie masz wyjścia :diabloti: [QUOTE]No jak ładnie poprosicie xd Smallowy domek zapisuję na pierwszą i mam zapytanie czy tam mogą dojsc dwaj tez nei zawsze normalni chopocy xD?[/QUOTE] jakie poprosicie :mad: matki się słuchaj i pisz zaraz :evil_lol: Mi młodzieńcy nie przeszkadzają :cool3:, zapytaj reszty bo ja sama nie mogę o tym decydować ;) [QUOTE] A teraz moje drogie panie, idę świętować Dni Bytomia, z Szymonem Wydrą [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/cool3.gif[/IMG][/QUOTE] Szymuś zaliczył moją mieścinę chyba ze trzy lata temu i się chłopak nie popisał :evil_lol: Quote
Tepes Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='dog193']Domix, a twoi znajomi w jakim wieku są? Iza, jeśli nie będzie miejsca w chałupce to może isc do nas, na materacyk :diabloti: Chociaż nie wiem, jak się tam Max z Bonem dogadają. [/QUOTE] [COLOR=Blue]Przecież Bonczar z Maksem nic do siebie nie mieli na poprzednim zlocie;)[/COLOR] Quote
mineralna_ Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Bartiśkowa_'] Smallowy domek zapisuję na pierwszą i mam zapytanie czy tam mogą dojsc dwaj tez nei zawsze normalni chopocy xD?[/QUOTE] ja zaraz zdechne a nie wiem jak bardzo liczy się tu opinia trupa, ale napiszę - mi to rybka, mogą być (ciekawe jak szybko się będą chcieli wynieść :diabloti:) Quote
NightQueen Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='mineralna_']ja zaraz zdechne a nie wiem jak bardzo liczy się tu opinia trupa, ale napiszę - mi to rybka, mogą być (ciekawe jak szybko się będą chcieli wynieść :diabloti:)[/QUOTE] świetnie, czyli bierzemy dwóch kawalerów do siebie :diabloti::evil_lol: my już się nimi zaopiekujemy ... Quote
Avaloth Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='smallpati']świetnie, czyli bierzemy dwóch kawalerów do siebie :diabloti::evil_lol: my już się nimi zaopiekujemy ...[/QUOTE] ja bym się na ich miejscu bała :D:D Łaa, będę mieć dwa z moich ulubionych poprzedniozlotowych psów w domku *.* jeszcze mi Riki od Kasi będzie brakować, Misi od Gops i Kry i Pixi Ulv. Ale będę mieć Mayutka w zamian :D i resztę :loveu: Quote
Tepes Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [COLOR=Blue]small co tak ludzie nie oskarżą Cie o pedofilia:diabloti:[/COLOR] Quote
Avaloth Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 haha :D ej mam problem. nie mam co robić na internecie Oo nudzi mi się po prostu. Quote
Ppx Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 A tam koło ośrodka są jakieś knajpki, albo pizzerie : D ? Quote
DomixX Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Moi znajomi 18 i prawie 17...:cool3: Ppx z tego co widziałam na zdjęciach to restauracja albo coś takiego to jest na pewno...;) Quote
DomixX Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Ppx']A Ty ile masz :D?[/QUOTE] Ja mam 17..:lol:a ty..? [B]Iś[/B] to co powiesz..? Quote
NightQueen Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]small co tak ludzie nie oskarżą Cie o pedofilia:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] no gdzie :mad: mnie mamusię :diabloti: [QUOTE] ej mam problem. nie mam co robić na internecie Oo nudzi mi się po prostu. [/QUOTE] dzieciątko ty moje :loveu: ja mam rozrywkę dla ciebie PUDELEK.PL :cool3: [QUOTE]A tam koło ośrodka są jakieś knajpki, albo pizzerie : D ? [/QUOTE] jakie knajpki, jakie pizzerie :mad::mad: my w lesie będziemy siedzieć :evil_lol: [QUOTE]Moi znajomi 18 i prawie 17...:cool3:[/QUOTE] kolejne dzieciątka :loveu: NA zdjęciach był też zalew, staw czy coś takiego głębokiego i mokrego :cool3: daleko to jest od nas? bo ja bym się chciała okapać żeby nie śmierdzieć jak mnie z domku wywalicie :evil_lol: Quote
Tepes Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [COLOR=Blue]w lesie bydziemy polwować na różne zwierzątka:evil_lol: na terenie ośrodka jest tako jakby retsauracja ale drogawo tam jest:D a najbliższe coś to jest spożywczy 3 km od ośrodka;D small jest zalew niecałe 5 min od ośrodka;) [/COLOR] Quote
Recommended Posts