Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie dopisywaliśmy do domku bo nie wiedzieliśmy gdzie chcesz mieszkać

Planowo miało być Skibkowa plus TZ, ja, ty i jeszcze 2 jakieś sierotki Marysie :evil_lol:
pasuje ci dzielenie pokoju, lodówki i umywalki z walnięta mną i moim dziwnym psem? :diabloti:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='smallpati']
pasuje ci dzielenie pokoju, lodówki i umywalki z walnięta mną i moim dziwnym psem? :diabloti:[/QUOTE]
ja też nie jestem zupełnie normalna więc powinnyśmy się jakoś dogadać :laugh2_2:

Posted

[quote name='mineralna_']ja też nie jestem zupełnie normalna więc powinnyśmy się jakoś dogadać :laugh2_2:[/QUOTE]
czyli ustalone :cool3: dwie wariatki w jednym pokoju :loveu: plus dwie wiewiórki :eviltong:

brakuje nam jeszcze 2 osób

Zanotować mi to tu proszę ;)

[COLOR=#0000ff][COLOR=black]drugi domek :[/COLOR]
1. Skibka
2. Skibkowy Tz[IMG]http://www.dogomania.pl/threads/148235-%C5%9Al%C4%85ski-zlot-Dogomaniak%C3%B3w-%21%21-%29/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG]
3. smallpati
4. [/COLOR][COLOR=Blue]mineralna_[/COLOR]
[COLOR=#0000ff] 5.
6.[/COLOR]

Posted

No jak ładnie poprosicie xd
A panienkę maksową to gdzie zapisać ? :)
Smallowy domek zapisuję na pierwszą i mam zapytanie czy tam mogą dojsc dwaj tez nei zawsze normalni chopocy xD?
Bop jak co to będzie już wszytsko wiadomo

Posted

[quote name='Ppx']Domixx m&m chętnie. :D
Biorę, a Ty?
Dasz linka do galeryjy Twej ^^ ? :3[/QUOTE]
A właśnie nie wiem czy wezme...zastanawiam sie i zastanawiam i wkońcu pewnie nie wezme..hah;p
ale ja nic już dłuugi czas nie dodaje nic do galeryji..jakoś mi sie nie chce.
no ale pokaże ci żebyś chociaż poznała mój zwierzyniec..xDD
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/174715-Max-miku%C5%9B-i-Deka-czyli-galeria-3-zwariowanych-psiak%C3%B3w/page15[/URL]
jeśli wezme psa...to tego czarnego maksymiliana:evil_lol::evil_lol:..

Posted

Domix, a twoi znajomi w jakim wieku są?

Iza, jeśli nie będzie miejsca w chałupce to może isc do nas, na materacyk :diabloti: Chociaż nie wiem, jak się tam Max z Bonem dogadają.

A teraz moje drogie panie, idę świętować Dni Bytomia, z Szymonem Wydrą :cool3:

Posted

[quote name='Iś & Chester']ja już Was kocham :D
[/QUOTE]
no nie masz wyjścia :diabloti:

[QUOTE]No jak ładnie poprosicie xd
Smallowy domek zapisuję na pierwszą i mam zapytanie czy tam mogą dojsc dwaj tez nei zawsze normalni chopocy xD?[/QUOTE]

jakie poprosicie :mad: matki się słuchaj i pisz zaraz :evil_lol:
Mi młodzieńcy nie przeszkadzają :cool3:, zapytaj reszty bo ja sama nie mogę o tym decydować ;)

[QUOTE]
A teraz moje drogie panie, idę świętować Dni Bytomia, z Szymonem Wydrą [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/cool3.gif[/IMG][/QUOTE]

Szymuś zaliczył moją mieścinę chyba ze trzy lata temu i się chłopak nie popisał :evil_lol:

Posted

[quote name='dog193']Domix, a twoi znajomi w jakim wieku są?

Iza, jeśli nie będzie miejsca w chałupce to może isc do nas, na materacyk :diabloti: Chociaż nie wiem, jak się tam Max z Bonem dogadają.

[/QUOTE]
[COLOR=Blue]Przecież Bonczar z Maksem nic do siebie nie mieli na poprzednim zlocie;)[/COLOR]

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']
Smallowy domek zapisuję na pierwszą i mam zapytanie czy tam mogą dojsc dwaj tez nei zawsze normalni chopocy xD?[/QUOTE]
ja zaraz zdechne a nie wiem jak bardzo liczy się tu opinia trupa, ale napiszę - mi to rybka, mogą być (ciekawe jak szybko się będą chcieli wynieść :diabloti:)

Posted

[quote name='mineralna_']ja zaraz zdechne a nie wiem jak bardzo liczy się tu opinia trupa, ale napiszę - mi to rybka, mogą być (ciekawe jak szybko się będą chcieli wynieść :diabloti:)[/QUOTE]

świetnie, czyli bierzemy dwóch kawalerów do siebie :diabloti::evil_lol: my już się nimi zaopiekujemy ...

Posted

[quote name='smallpati']świetnie, czyli bierzemy dwóch kawalerów do siebie :diabloti::evil_lol: my już się nimi zaopiekujemy ...[/QUOTE]
ja bym się na ich miejscu bała :D:D

Łaa, będę mieć dwa z moich ulubionych poprzedniozlotowych psów w domku *.* jeszcze mi Riki od Kasi będzie brakować, Misi od Gops i Kry i Pixi Ulv.
Ale będę mieć Mayutka w zamian :D i resztę :loveu:

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]small co tak ludzie nie oskarżą Cie o pedofilia:diabloti:[/COLOR][/QUOTE]
no gdzie :mad: mnie mamusię :diabloti:

[QUOTE]
ej mam problem. nie mam co robić na internecie Oo nudzi mi się po prostu. [/QUOTE]

dzieciątko ty moje :loveu: ja mam rozrywkę dla ciebie
PUDELEK.PL :cool3:

[QUOTE]A tam koło ośrodka są jakieś knajpki, albo pizzerie : D ? [/QUOTE]

jakie knajpki, jakie pizzerie :mad::mad: my w lesie będziemy siedzieć :evil_lol:

[QUOTE]Moi znajomi 18 i prawie 17...:cool3:[/QUOTE]

kolejne dzieciątka :loveu:

NA zdjęciach był też zalew, staw czy coś takiego głębokiego i mokrego :cool3: daleko to jest od nas? bo ja bym się chciała okapać żeby nie śmierdzieć jak mnie z domku wywalicie :evil_lol:

Posted

[COLOR=Blue]w lesie bydziemy polwować na różne zwierzątka:evil_lol:

na terenie ośrodka jest tako jakby retsauracja ale drogawo tam jest:D
a najbliższe coś to jest spożywczy 3 km od ośrodka;D

small jest zalew niecałe 5 min od ośrodka;)
[/COLOR]