Ppx Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Może założymy profil nk zlotu :P ? A czemu ja zaliczka? xD Wpłaciłam 162, ale czy chodzi jeszcze o to, że bez kaucji? Quote
dog193 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 No bez przesady. A z tą zaliczką to pewnie się Ola pomyliła, zapłaciłaś całość, kaucja na miejscu. Quote
NightQueen Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='dog193']Mnie już zgorszyć się nie da, wczoraj wróciłam z tygodniowej wycieczki z Rosji, chyba nie muszę mówić, jak wyglądały nasze wieczory :diabloti: [/QUOTE] Rosja? zazdroszczę :loveu::loveu: Jak mi się marzy Moskwa :loveu::loveu: Quote
IzabelaB Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 czyli ja już się nie załapię ? trudno, a może ktoś nas przygranie pod swoj dach :P Quote
NightQueen Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='maksowa17']czyli ja już się nie załapię ? trudno, a może ktoś nas przygranie pod swoj dach :P[/QUOTE] jak znajdziesz jeszcze 5 osób to można by bylo wynająć jeszcze jeden domek :) więc szukaj chętnych Quote
Tepes Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [COLOR=Blue][B]Bartiśkowo[/B] dobrze godosz Skibka tz i brat i kolega i ktośtam jeszcze ino cza skibki zapyta czy ji to pasuje;) [B]maksowo[/B] jak chcesz jechać jedź płać ino bydziesz spała w śpiworze;) [B]Ewa[/B] jaaa jo CI kupia zawsze i wszędzie:D[/COLOR] Quote
dog193 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Iza! Jedziesz i już! Bier materac, jakoś się pomieścimy :D Small, my byliśmy w miasteczku pod Moskwą, samą Moskwę zwiedziliśmy 2 razy - powiem ci, że nic specjalnie zachwycającego. Plac czerwony jest ładny, cerkwie robią wrażenie, ale po obejrzeniu piątej staje się to nużące ;) Na Kremlu w sumie nic ciekawego nie było, babka coś opowiadała, pokazała nam armatę i dzwon i tyle :eviltong: Jeśli ktoś interesuje się malarstwem to z pewnością będzie zachwycony w galerii sztuki, mnie oglądanie obrazów nie rusza, ale widziałam, że parę osób było naprawdę zadowolonych. Stacje metra są fajne, warto obejrzeć, ale trzeba znać Moskwę, bo to prawdziwy labirynt ;) Ogólnie to najciekawsze były wieczory i noce... :cool3::diabloti: Quote
Tepes Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [COLOR=Blue]Ewa jak zawsze jak zawsze:D a Ty czamu nie w szkole że tak spytom:evil_lol:?[/COLOR] Quote
dog193 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Co jak zawsze? :diabloti: Aaaa, bo mnie się nie chciało iść :cool3: I tak nic nie robimy :eviltong: Quote
Tepes Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [COLOR=Blue]jak zawsze są najlepsze na wycieczkach wieczory i noc:evil_lol:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='dog193'] Small, my byliśmy w miasteczku pod Moskwą, samą Moskwę zwiedziliśmy 2 razy - powiem ci, że nic specjalnie zachwycającego. Plac czerwony jest ładny, cerkwie robią wrażenie, ale po obejrzeniu piątej staje się to nużące ;) Na Kremlu w sumie nic ciekawego nie było, babka coś opowiadała, pokazała nam armatę i dzwon i tyle :eviltong: Jeśli ktoś interesuje się malarstwem to z pewnością będzie zachwycony w galerii sztuki, mnie oglądanie obrazów nie rusza, ale widziałam, że parę osób było naprawdę zadowolonych. Stacje metra są fajne, warto obejrzeć, ale trzeba znać Moskwę, bo to prawdziwy labirynt ;) Ogólnie to najciekawsze były wieczory i noce... :cool3::diabloti:[/QUOTE] Ja kocham podróże i zwiedzanie, więc zapewne to co dla ciebie było mało interesujące mnie by zauroczyło :loveu: I jest dokładnie jak pisze, ja lubię malarstwo, rzeźbę itd. więc z pewnością miałabym tam co robić :evil_lol: Nie wątpię że wieczory były ciekawe, jak to na wycieczkach bywa :evil_lol::diabloti: Quote
Avaloth Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Iza jedź :) najlepiej znajdźmy jeszcze 5 osób, będzie fajniej :D uwaga, każdy szuka ;P coś chciałam powiedzieć ale Small z Ewcią za dużo gadają i zapomniałam :D a Ty Small będziesz babcią, nie mamą xDD przedstawmy się xd żeby Smallpat wiedziała kto ma jak na imię [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] nie żeby niektórzy się już przedstawiali, ale to dawno było xd a za Jacksona Was zabije. jest aż jedna jego piosenka którą toleruje xd Quote
Foxowa Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Nikt mnie tu nie zna wiec, na forum jestem jako Foxowa :lol::evil_lol: Dobra, ja się biorę za szukanie :D Quote
Foxowa Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Ppx']A czemu ja zaliczka? xD Wpłaciłam 162, ale czy chodzi jeszcze o to, że bez kaucji?[/QUOTE] Oj przepraszam, moja wina :oops: Głowa mnie bolała, a literki mi się mieniły i napisałam żeby było wiadomo że doszło ;) Quote
NightQueen Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 :cunao: MJ all time :cunao: :diabloti: Ja też się mam przedstawić? :cool3: jest ktoś kto jeszcze nie zgadał (po loginie) jak mam na imię :diabloti::evil_lol: Quote
Tepes Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [COLOR=Blue]ok Wy MJ a jo wom zajada ze Skipknotem:diabloti:[/COLOR] Quote
Avaloth Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 się Foksowa przedstawiła, ze hoho :D ja mogę dodać że ma na imię Ola, ma 'foksteriera' Fuksa i bardzo ładne zdjęcie na fejsbuku :D:D A ja jestem Dominika- Iśka, mam pseudo owczarka Chestera zwanego Krową, który na zlot nie jedzie i nie mam ładnych zdjęć xd SmallPati ja jestem geniuszem i odgadłam Twoje imię :D:D to ja będę jechać z Simple Planem i innymi. i tyle Wam powiem xd Quote
NightQueen Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Iś & Chester']się Foksowa przedstawiła, ze hoho :D ja mogę dodać że ma na imię Ola, ma 'foksteriera' Fuksa i bardzo ładne zdjęcie na fejsbuku :D:D A ja jestem Dominika- Iśka, mam pseudo owczarka Chestera zwanego Krową, który na zlot nie jedzie i nie mam ładnych zdjęć xd[/QUOTE] :modla: nawet William Shakespeare by tak nie przedstawił siebie :diabloti: Twórczość się w tobie odezwała :evil_lol: [QUOTE][COLOR=Blue]ok Wy MJ a jo wom zajada ze Skipknotem:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] wezmę większe głośniki :diabloti: Quote
Sweet Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ja spapuguje trochę po iśce:P A ja jestem Adrianna - Ada, mam pseudo yorka kabiego - szczura, małpę, misia i wszystko inne w jednym:D też nie jedzie na zlot:P I też nie mam ładnych zdjęci i w odróżnieniu od Iś nie jestem nawet ładna:evil_lol: Quote
Tepes Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [COLOR=Blue]a jo sie nie przedstawia o!:diabloti:[/COLOR] Quote
Avaloth Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 W odróżnieniu ode mnie Adzik jest 'nawet ładna' xd Anula ma na imię ładnie i ma 'golda' Boncia który mnie kocha:loveu: a ze szpilkami zwariowałyście chyba. gdzie będziecie w nich chodzić, do lasu ? :D ja nie mam nawet -.- Quote
Sweet Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Iśka jest bardzo ładna i Anula też:D I Bono mnie też kocha:P I też nie mam szpilek:P Bo nie nosze takich butów wole trampki:D Quote
Avaloth Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ale mnie bardziej ! liznął mnie pierwszego czy tam drugiego dnia. A podobno mało osób liże xd on po prostu zobaczył moje piękne wnętrze (:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[IMG]http://www.dogomania.images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.images/smilies/evil_lol.gif[/IMG]) i żadne vipy ! my po prostu od roku się umawiamy na zlot i skład domku :D:D Quote
Foxowa Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='"Iśkowa"']się Foksowa przedstawiła, ze hoho [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] ja mogę dodać że ma na imię Ola, ma 'foksteriera' Fuksa i bardzo ładne zdjęcie na fejsbuku [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] A ja jestem Dominika- Iśka, mam pseudo owczarka Chestera zwanego Krową, który na zlot nie jedzie i nie mam ładnych zdjęć xd[/quote] Nie wiem kto tu ma ładne fotki :P Wszystkie jesteście pikne i cisza xd Sweet trampole są faaajne :D:D Quote
dog193 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Bono moje drogie panie, kocha mnie :diabloti: I mnie widzi prawie co tydzień :D Ja jestem Edward, mam 46 lat i lubię chłopców. Quote
Recommended Posts