Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sweet']Paulina to jedziesz??:D:D
Proszę powiedz że tak:D[/QUOTE]
Tysiąc razy decyzje zmieniałam, ale pozostane przy tym, że jade :D w najgorszym wypadku, zamkne sie w domku i będę sie z Wami przez okno porozumiewać xD nie no żartuje oczywiście, aż tak to nie będzie :diabloti:
[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]
I Paulina jedzie kilka osób bez psów kere jakby coś to Ci pomogą!!;)[/COLOR][/QUOTE]
Wiem :loveu:, ale mam nadzieje, że taka pomoc nie będzie potrzebna. *.*

Posted

[quote name='Kaya93']Tysiąc razy decyzje zmieniałam, ale pozostane przy tym, że jade :D w najgorszym wypadku, zamkne sie w domku i będę sie z Wami przez okno porozumiewać xD nie no żartuje oczywiście, aż tak to nie będzie :diabloti:

Wiem :loveu:, ale mam nadzieje, że taka pomoc nie będzie potrzebna. *.*[/QUOTE]

No to się bardzo ciesze:D:D:D

Może nie będzie ale ja i tak ci Majkę ukradnę

Posted

widze że nam sporo osób zbiera :loveu:

Super! yy kolegi tata sie pyta kto to organizuje i jestem zmieszana bo nie wiem co odp żeby było dobrze :evil_lol: powiem ze ciocia Anuli o! xd

A co do psów to sie nie wachać ino brać, szczegulnie takie małe to jeszcze nad nimi popracujecie :razz: Bartlejjos się bardziej skłania że nie jedzie, jedynie przywitac sie i spowrotem do dom. Łapa lewa już siada ajaj z tą dysplazją :shake:

Posted

Ja postanowiłam, zrobić mojej suce terapię wstrząsową :diabloti:
Ona się boi psów, z małymi się jeszcze powącha, a duże omija szerokim łukiem, z żadnymi psami się nie bawi, próbowałam już wszystkiego by ją przekonać i nic, więc rzucę ją na głęboką wodę z innymi psami (o ile pojedziemy) może jej przejdzie ;)

Posted

[quote name='smallpati']Ja postanowiłam, zrobić mojej suce terapię wstrząsową :diabloti:
Ona się boi psów, z małymi się jeszcze powącha, a duże omija szerokim łukiem, z żadnymi psami się nie bawi, próbowałam już wszystkiego by ją przekonać i nic, więc rzucę ją na głęboką wodę z innymi psami (o ile pojedziemy) może jej przejdzie ;)[/QUOTE]

Jedź, nie będę samotna. :)

Posted

[quote name='smallpati']Ogłaszam wszem i wobec że będziecie się ze mną męczyć przez 6 dni :diabloti:

Możecie mnie na liście uwzględnić[/QUOTE]
[COLOR=Blue]oh cieszymy sie niezmiernie:loveu:[/COLOR]

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Oki zapisuję :multi: Rozumie że z piesem i szpilki też bieresz ?:diabloti::evil_lol:[/QUOTE]
hehe psa na pewno ;) a szpilki hmm pewnie jakaś jedna skromna para przypadkiem wskoczy do plecaka :diabloti::evil_lol:

Jak nie uda mi się uzbierać ludzisk do jednego domku to lepiej myślcie kto nas przygarnie :evil_lol:

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]o przygarnianiu bydymy myśleć 10 czerwca po zamknieciu listy:D[/COLOR][/QUOTE]
zawsze mogę spać na werandzie jak coś :D

próbuje zwerbować jeszcze kolejnych dogomaniaków

Posted

[quote name='smallpati']zawsze mogę spać na werandzie jak coś :D

próbuje zwerbować jeszcze kolejnych dogomaniaków[/QUOTE]
[COLOR=Blue]rok temu jo miałach spać na wycieraczce:evil_lol:

no to werbuj i wpłacejcie od razu jak najlepi bo 11 czerwca podpisuja umowa i nie bydzie ze ktoś jeszce chce a ktoś jednak nie:D[/COLOR]

Posted

no wiem wiem
póki co wszyscy odmawiają, ze wzgl. na swoje psy, albo gdzieś już jadą na obozy itp. :/

Ja wpłacę kasę jak tylko przymuszę sponsora żeby mi przelew zrobił na moje konto :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='smallpati']no wiem wiem
póki co wszyscy odmawiają, ze wzgl. na swoje psy, albo gdzieś już jadą na obozy itp. :/

Ja wpłacę kasę jak tylko przymuszę sponsora żeby mi przelew zrobił na moje konto :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]może jeszce do 10 ktoś do sie przekonać:D
to przymuszej przymuszej:D[/COLOR]

Posted

zapomniałam pogadać z tatą xd
ale postaram się jutro zapłacić, w każdym razie do 10 będzie ;)

jedzcie *.*
Paulinko, zabiłabym Cię gołymi rękami gdybyś nie jechała :D
i w razie czego wszystkim Wam trzem mogę służyć pomocą, bo ja mego bydlęcia nie biorę ;)

Posted

Ja wpłacę kasę raczej w poniedziałek. :) (albo szybciej jak się da :D)

Na razie jeszcze upewniam mamę, że wcale to nie jest żaden śląski handel ludźmi i że się nie utopię, jak będzie tam powódź. :lol:

Posted

Ppx, jak to nie, sprzedamy Cię na targu, coś Ty myślała :D
moi rodzice też mieli w tamtym roku podobne odpały
Generalnie zlot był organizowany, wszyscy ludzie się na niego zmówili tylko po to żeby mnie tam zwabić, zgwałcić i powiesić na drzewie xdd

Jaka powódź, będziemy mieć pięęękną pogodę. I nie ma żadnych ale !

Olu moja kochana powiedz Ty mi, ja zapłaciłam normalną zaliczkę 100 zł, tak ? czyli mam dopłacić 62 ?

Posted

[COLOR=Blue]ale to ludzie płaccie jak najszybci zebych wiedziała ze mom zmienić w umowie na wszelki wypadek ilość domków
bo tu jeszce jest chętno Atlantyda z 5 osobami:evil_lol:[/COLOR]