Ppx Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Jak Wam to nie przeszkadza, to jadę. :) Planuję też jej kupić jakiś kaganiec. :P Quote
Ppx Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 A i jeszcze jedno: całość to 162zł ? (jest tu już doliczona kaucja, czy trzeba dodać do tego 41,70?) ;) ? Quote
Tepes Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [COLOR=Blue]nie przeszkadzo;) jedź nie marudź:D NIE, kaucja płacisz mi do ręki po przyjezdzie;)[/COLOR] Quote
Kaya93 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Sweet']Paulina to jedziesz??:D:D Proszę powiedz że tak:D[/QUOTE] Tysiąc razy decyzje zmieniałam, ale pozostane przy tym, że jade :D w najgorszym wypadku, zamkne sie w domku i będę sie z Wami przez okno porozumiewać xD nie no żartuje oczywiście, aż tak to nie będzie :diabloti: [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue] I Paulina jedzie kilka osób bez psów kere jakby coś to Ci pomogą!!;)[/COLOR][/QUOTE] Wiem :loveu:, ale mam nadzieje, że taka pomoc nie będzie potrzebna. *.* Quote
Sweet Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Kaya93']Tysiąc razy decyzje zmieniałam, ale pozostane przy tym, że jade :D w najgorszym wypadku, zamkne sie w domku i będę sie z Wami przez okno porozumiewać xD nie no żartuje oczywiście, aż tak to nie będzie :diabloti: Wiem :loveu:, ale mam nadzieje, że taka pomoc nie będzie potrzebna. *.*[/QUOTE] No to się bardzo ciesze:D:D:D Może nie będzie ale ja i tak ci Majkę ukradnę Quote
Bartiśkowa_ Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 widze że nam sporo osób zbiera :loveu: Super! yy kolegi tata sie pyta kto to organizuje i jestem zmieszana bo nie wiem co odp żeby było dobrze :evil_lol: powiem ze ciocia Anuli o! xd A co do psów to sie nie wachać ino brać, szczegulnie takie małe to jeszcze nad nimi popracujecie :razz: Bartlejjos się bardziej skłania że nie jedzie, jedynie przywitac sie i spowrotem do dom. Łapa lewa już siada ajaj z tą dysplazją :shake: Quote
NightQueen Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Ja postanowiłam, zrobić mojej suce terapię wstrząsową :diabloti: Ona się boi psów, z małymi się jeszcze powącha, a duże omija szerokim łukiem, z żadnymi psami się nie bawi, próbowałam już wszystkiego by ją przekonać i nic, więc rzucę ją na głęboką wodę z innymi psami (o ile pojedziemy) może jej przejdzie ;) Quote
Ppx Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='smallpati']Ja postanowiłam, zrobić mojej suce terapię wstrząsową :diabloti: Ona się boi psów, z małymi się jeszcze powącha, a duże omija szerokim łukiem, z żadnymi psami się nie bawi, próbowałam już wszystkiego by ją przekonać i nic, więc rzucę ją na głęboką wodę z innymi psami (o ile pojedziemy) może jej przejdzie ;)[/QUOTE] Jedź, nie będę samotna. :) Quote
NightQueen Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 najwyżej będziemy siedzieć z dala od innych z naszymi dzikusami :evil_lol: Wstępnie mam jeszcze jedną chętną, kto wie może się cały domek zorganizuje :evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ogłaszam wszem i wobec że będziecie się ze mną męczyć przez 6 dni :diabloti: Możecie mnie na liście uwzględnić Quote
Bartiśkowa_ Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Oki zapisuję :multi: Rozumie że z piesem i szpilki też bieresz ?:diabloti::evil_lol: Quote
Tepes Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='smallpati']Ogłaszam wszem i wobec że będziecie się ze mną męczyć przez 6 dni :diabloti: Możecie mnie na liście uwzględnić[/QUOTE] [COLOR=Blue]oh cieszymy sie niezmiernie:loveu:[/COLOR] Quote
Foxowa Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Niech się zbierają ludzie im więcej ty, weselej! :) Quote
NightQueen Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Oki zapisuję :multi: Rozumie że z piesem i szpilki też bieresz ?:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] hehe psa na pewno ;) a szpilki hmm pewnie jakaś jedna skromna para przypadkiem wskoczy do plecaka :diabloti::evil_lol: Jak nie uda mi się uzbierać ludzisk do jednego domku to lepiej myślcie kto nas przygarnie :evil_lol: Quote
Tepes Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [COLOR=Blue]o przygarnianiu bydymy myśleć 10 czerwca po zamknieciu listy:D[/COLOR] Quote
NightQueen Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]o przygarnianiu bydymy myśleć 10 czerwca po zamknieciu listy:D[/COLOR][/QUOTE] zawsze mogę spać na werandzie jak coś :D próbuje zwerbować jeszcze kolejnych dogomaniaków Quote
Tepes Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='smallpati']zawsze mogę spać na werandzie jak coś :D próbuje zwerbować jeszcze kolejnych dogomaniaków[/QUOTE] [COLOR=Blue]rok temu jo miałach spać na wycieraczce:evil_lol: no to werbuj i wpłacejcie od razu jak najlepi bo 11 czerwca podpisuja umowa i nie bydzie ze ktoś jeszce chce a ktoś jednak nie:D[/COLOR] Quote
NightQueen Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 no wiem wiem póki co wszyscy odmawiają, ze wzgl. na swoje psy, albo gdzieś już jadą na obozy itp. :/ Ja wpłacę kasę jak tylko przymuszę sponsora żeby mi przelew zrobił na moje konto :diabloti::evil_lol: Quote
Tepes Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='smallpati']no wiem wiem póki co wszyscy odmawiają, ze wzgl. na swoje psy, albo gdzieś już jadą na obozy itp. :/ Ja wpłacę kasę jak tylko przymuszę sponsora żeby mi przelew zrobił na moje konto :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Blue]może jeszce do 10 ktoś do sie przekonać:D to przymuszej przymuszej:D[/COLOR] Quote
Foxowa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Doszły zaliczki od Baritiśkowej za nią i osobę towarzyszącą ;) Quote
Tepes Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [COLOR=Blue]nie:D Bartiśkowo już downo zapłaciła za siebie;) doszła kasa z obie osoby towarzyszące;)[/COLOR] Quote
Avaloth Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 zapomniałam pogadać z tatą xd ale postaram się jutro zapłacić, w każdym razie do 10 będzie ;) jedzcie *.* Paulinko, zabiłabym Cię gołymi rękami gdybyś nie jechała :D i w razie czego wszystkim Wam trzem mogę służyć pomocą, bo ja mego bydlęcia nie biorę ;) Quote
Ppx Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ja wpłacę kasę raczej w poniedziałek. :) (albo szybciej jak się da :D) Na razie jeszcze upewniam mamę, że wcale to nie jest żaden śląski handel ludźmi i że się nie utopię, jak będzie tam powódź. :lol: Quote
Avaloth Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ppx, jak to nie, sprzedamy Cię na targu, coś Ty myślała :D moi rodzice też mieli w tamtym roku podobne odpały Generalnie zlot był organizowany, wszyscy ludzie się na niego zmówili tylko po to żeby mnie tam zwabić, zgwałcić i powiesić na drzewie xdd Jaka powódź, będziemy mieć pięęękną pogodę. I nie ma żadnych ale ! Olu moja kochana powiedz Ty mi, ja zapłaciłam normalną zaliczkę 100 zł, tak ? czyli mam dopłacić 62 ? Quote
Tepes Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [COLOR=Blue]ale to ludzie płaccie jak najszybci zebych wiedziała ze mom zmienić w umowie na wszelki wypadek ilość domków bo tu jeszce jest chętno Atlantyda z 5 osobami:evil_lol:[/COLOR] Quote
Recommended Posts