Berneska Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 my jednak rezygnujemy ;) będzie nam się nudzić:P Quote
Tepes Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='Berneska']my jednak rezygnujemy ;) będzie nam się nudzić:P[/QUOTE] [COLOR=Blue]aha świetnie...to cza było sie nie zpaisywać...[/COLOR] Quote
dog193 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 No cóż... peszek :diabloti: Ha! Spakowałam się wreszcie, za 2 godziny wyjeżdżam. Do zobaczyska :cool3: Quote
Berneska Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [B][URL="http://www.dogomania.../members/37337-Anula-amp-Bono"][B]Anula & Bono[/B][/URL] - [/B]w żadnym poście się nie zapisywałam ;) możesz sprawdzać sobie po kolei pisałam tylko że raczej pojadę, ale wszystko zależy od rodziców , więc proszę mi niczego nie wmawiać ;) doszłam też sama do wniosku, że bardzo długo to trwa, a nie będzie nic praktycznie do roboty Quote
Berneska Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Berneska']Jeszcze nie 100 % , ale raczej tak ;)[/QUOTE] ja tutaj potwierdzenia nigdzie nie widzę ;] Quote
Bartiśkowa_ Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Witam się po przerwie weekendowej :diabloti: smallpati decyduj się i jedź :lol: tylko weź też Moli,:loveu: Natalia wiesz ty co, a takie ciekawe konkursy/konkurs mamy w planach :razz: Quote
Avaloth Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 6 dni to długo ? Oo to że nie mamy ustalonego planu dnia i wymyślonych atrakcji nie znaczy że będziemy siedzieć w domkach i nic nie robić cały dzień. Szkoda, no ale Twoja decyzja. Czyli Smallpat ma miejsce na łóżku ? xdd Quote
Tepes Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Iś & Chester']6 dni to długo ? Oo to że nie mamy ustalonego planu dnia i wymyślonych atrakcji nie znaczy że będziemy siedzieć w domkach i nic nie robić cały dzień. Szkoda, no ale Twoja decyzja. Czyli Smallpat ma miejsce na łóżku ? xdd[/QUOTE] [COLOR=Blue]No Small teroz mo bo Bernensko nie jedzie więc looz;) tak bydziemy sie nudzić przez 7 dni to taaaaaaaaaaaaak dużo bydziemy siedzieć w domkach i nie wychodzić nigdzie i nic nie robić:loveu:[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Ok mam kase od kolegi i zaroz wpłacam ;) Foxowa lukaj tam, czy dojdą w poniedziałek ;) Quote
Avaloth Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 ja mam dzisiaj tate w pracy ale jutro go zapytam kiedy mi tu wpłaci ;) i właśnie mi powiedział wczoraj, że nie wie czy nie pojedzie sobie na mazury w czasie zlotu, wiec nie wiem jak z transportem. Ale najwyżej dojadę Anulciu do Was czy do Katowic i jakoś tam. Bo pewnie jakiś bus czy coś w ten deseń jeździ stamtąd ? Quote
Tepes Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Iś & Chester']ja mam dzisiaj tate w pracy ale jutro go zapytam kiedy mi tu wpłaci ;) i właśnie mi powiedział wczoraj, że nie wie czy nie pojedzie sobie na mazury w czasie zlotu, wiec nie wiem jak z transportem. Ale najwyżej dojadę Anulciu do Was czy do Katowic i jakoś tam. Bo pewnie jakiś bus czy coś w ten deseń jeździ stamtąd ?[/QUOTE] [COLOR=Blue]spokojnie przygarniemy Cie;) z Katowic byś zajechała busem najlepi 870 na Chebzie to zajedziesz a 15 min jakbyś jechała banką np to w godzina... Ale jak co to pogodom z Ciotką żeby np jechała przez Katowice do tego Siewierza i bez problemu weźniemy Cie z Katowic;)[/COLOR] Quote
Avaloth Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 damy rade ;) może jeszcze tata nie pojedzie ^^ ale jak pojedzie to krowy nikt nie zobaczy nawet przez godzinę, przykro mi :D Quote
Bartiśkowa_ Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 A jak nie to na dworzec pkp niech cię zawiezie i tam do Jaworznia jest bezpośrednio i my cię zgarniemy, tylko bd jechać w czterech :diabloti: Quote
Tepes Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [COLOR=Blue]spad jak co Iś jedzie ze mną i Ewulcem:evil_lol: my często jezdzimy przez Katowice jak do ciotki jadymy więc nie bydzie problemu;)[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 U nas by miała towarzycho:evil_lol::evil_lol: Zaliczki poszły ;) resztę to wpłacimy niebawem,:razz: Quote
Tepes Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']U nas by miała towarzycho:evil_lol::evil_lol: Zaliczki poszły ;) resztę to wpłacimy niebawem,:razz:[/QUOTE] [COLOR=Blue]u mie tyz nie martw sie:D no to fajnie o musza tacie padać zeby wpłacił reszta;)[/COLOR] Quote
Berneska Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue] tak bydziemy sie nudzić przez 7 dni to taaaaaaaaaaaaak dużo bydziemy siedzieć w domkach i nie wychodzić nigdzie i nic nie robić:loveu:[/COLOR][/QUOTE] nie musisz od razu pisać jak wiele tracę, i jak będzie super , bawcie się dobrze, a wcale nie musisz w moją stronę jakiś ironii puszczać ;) no i moim zdaniem 6 dni, bez np. wynajętego trenera czy cuś , to dużo. konkursy i spacery, pogawędki nie starczą XD forum **** np. ma 5 dni, ale zaprosili trenera posłuszeństwa więc czas już całkiem inaczej zorganizowany :eviltong: Quote
Ppx Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 U mnie wykreślcie jedną osobę towarzyszącą niestety, bo jednak do Niemiec jedzie. o: A i sama nie wiem, czy jechać... Lucy miewa czasami odpały. -.-' Quote
NightQueen Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 znalazłam sponsora :multi: jeszcze tylko pogadam z kierowcą, jak się zdeklaruje że mnie zwiezie to jadę z wami :loveu: ale żeby nie było zamieszania to mnie nie zapisujcie póki co :p Quote
Tepes Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Berneska']nie musisz od razu pisać jak wiele tracę, i jak będzie super , bawcie się dobrze, a wcale nie musisz w moją stronę jakiś ironii puszczać ;) no i moim zdaniem 6 dni, bez np. wynajętego trenera czy cuś , to dużo. konkursy i spacery, pogawędki nie starczą XD forum **** np. ma 5 dni, ale zaprosili trenera posłuszeństwa więc czas już całkiem inaczej zorganizowany :eviltong:[/QUOTE] [COLOR=Blue]gdzież ironia pani odczytuje źle moje intencje widza...:diabloti: jak chesz Twój wybór mi to lotto czy pojedziesz se tam czy kaj indzi[/COLOR] [quote name='Ppx']U mnie wykreślcie jedną osobę towarzyszącą niestety, bo jednak do Niemiec jedzie. o: A i sama nie wiem, czy jechać... Lucy miewa czasami odpały. -.-'[/QUOTE] [COLOR=Blue]jedź;) czasem pff domy rada;)[/COLOR] [quote name='smallpati']znalazłam sponsora :multi: jeszcze tylko pogadam z kierowcą, jak się zdeklaruje że mnie zwiezie to jadę z wami :loveu: ale żeby nie było zamieszania to mnie nie zapisujcie póki co :p[/QUOTE] [COLOR=Blue]to super;) momy nadzieja że pojedziesz;)[/COLOR] Quote
Kaya93 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Ppx']U mnie wykreślcie jedną osobę towarzyszącą niestety, bo jednak do Niemiec jedzie. o: A i sama nie wiem, czy jechać... Lucy miewa czasami odpały. -.-'[/QUOTE] Ej ej! sama mnie namawiałaś, żebym jechała, a teraz chcesz rezygnować z tego samego powodu? :P Przed zlotem spotkamy sie z naszymi wariatami i musi byc dobrze ;) a jak nie będzie to nie wiem... wtedy sie pomyśli :D Ja reszte kasy wpłace po 4 czerwca ;) Quote
Sweet Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Paulina to jedziesz??:D:D Proszę powiedz że tak:D Quote
Tepes Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [COLOR=Blue]co sie gupio pytosz przecież jedzie;) I Paulina jedzie kilka osób bez psów kere jakby coś to Ci pomogą!!;)[/COLOR] Quote
Ppx Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Kaya, ale Ty wiesz czego się po swojej spodziewać. :P A Lucy wciąż mnie zaskakuje. o_O" Dam Wam ostatnią sytuację. xD : a i coś o Lucy wpierw: nie boi się małych obcych psów, ale dużych tak, tylko, że jak pozna te duże i się przekona, że są ok, to już nie są obce i je lubi, więc to skreśliłam, jako problem, bo Waszych dużych może by się bała z godzinę, dwie, a potem by jej już przeszło. ;) Tyla, że ostatnio ten głupol (który ZAWSZE uwielbiał szczeniaki, wszystko jedno, czy duże, czy małe), dziabnął w nos szczeniaka labka. o; Szczeniak dokładnie był wtedy jej wielkości, nie wiem, czy miała zły humor, czy coś, a le byłam w szoku po tym jej zachowaniu. x_x A teraz najlepsze (tamto było tydzień temu), idziemy sobie wczoraj na York Show, znów spotykamy tego szczeniorka i Lucy jak gdyby nic zaczęła się już z nim bawić, chociaż on już ją ciut przerósł nawet. :P Potraktowałam to jako dobry znak i teraz mam problem, bo na tym York Show, sama ciągła do psów z merdającym ogonem, wąchała się z nimi 10 sekund i nagle dziab w nos ich. I nie wiem, czy: *coś jej się poprzestawiało w psiej mowie ciała i uważa to za pozytywny sygnał (jak york mojego brata gryzie ją w nos to ona się cieszy) *boi się też małych psów *testuje inne psy czy są niebezpieczne XD" Quote
Bewarka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 E tam, przez takie coś nie chcesz jechać? Chyba sobie żartujesz. :eviltong: Quote
Recommended Posts