Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Berneska']my jednak rezygnujemy ;)
będzie nam się nudzić:P[/QUOTE]
[COLOR=Blue]aha świetnie...to cza było sie nie zpaisywać...[/COLOR]

Posted

[B][URL="http://www.dogomania.../members/37337-Anula-amp-Bono"][B]Anula & Bono[/B][/URL] - [/B]w żadnym poście się nie zapisywałam ;) możesz sprawdzać sobie po kolei
pisałam tylko że raczej pojadę, ale wszystko zależy od rodziców , więc proszę mi niczego nie wmawiać ;) doszłam też sama do wniosku, że bardzo długo to trwa, a nie będzie nic praktycznie do roboty

Posted

6 dni to długo ? Oo
to że nie mamy ustalonego planu dnia i wymyślonych atrakcji nie znaczy że będziemy siedzieć w domkach i nic nie robić cały dzień.
Szkoda, no ale Twoja decyzja.

Czyli Smallpat ma miejsce na łóżku ? xdd

Posted

[quote name='Iś & Chester']6 dni to długo ? Oo
to że nie mamy ustalonego planu dnia i wymyślonych atrakcji nie znaczy że będziemy siedzieć w domkach i nic nie robić cały dzień.
Szkoda, no ale Twoja decyzja.

Czyli Smallpat ma miejsce na łóżku ? xdd[/QUOTE]
[COLOR=Blue]No Small teroz mo bo Bernensko nie jedzie więc looz;)
tak bydziemy sie nudzić przez 7 dni to taaaaaaaaaaaaak dużo
bydziemy siedzieć w domkach i nie wychodzić nigdzie i nic nie robić:loveu:[/COLOR]

Posted

ja mam dzisiaj tate w pracy ale jutro go zapytam kiedy mi tu wpłaci ;)

i właśnie mi powiedział wczoraj, że nie wie czy nie pojedzie sobie na mazury w czasie zlotu, wiec nie wiem jak z transportem. Ale najwyżej dojadę Anulciu do Was czy do Katowic i jakoś tam. Bo pewnie jakiś bus czy coś w ten deseń jeździ stamtąd ?

Posted

[quote name='Iś & Chester']ja mam dzisiaj tate w pracy ale jutro go zapytam kiedy mi tu wpłaci ;)

i właśnie mi powiedział wczoraj, że nie wie czy nie pojedzie sobie na mazury w czasie zlotu, wiec nie wiem jak z transportem. Ale najwyżej dojadę Anulciu do Was czy do Katowic i jakoś tam. Bo pewnie jakiś bus czy coś w ten deseń jeździ stamtąd ?[/QUOTE]
[COLOR=Blue]spokojnie przygarniemy Cie;)
z Katowic byś zajechała busem najlepi 870 na Chebzie to zajedziesz a 15 min jakbyś jechała banką np to w godzina...
Ale jak co to pogodom z Ciotką żeby np jechała przez Katowice do tego Siewierza i bez problemu weźniemy Cie z Katowic;)[/COLOR]

Posted

[COLOR=Blue]spad jak co Iś jedzie ze mną i Ewulcem:evil_lol:
my często jezdzimy przez Katowice jak do ciotki jadymy więc nie bydzie problemu;)[/COLOR]

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']U nas by miała towarzycho:evil_lol::evil_lol:
Zaliczki poszły ;) resztę to wpłacimy niebawem,:razz:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]u mie tyz nie martw sie:D
no to fajnie o musza tacie padać zeby wpłacił reszta;)[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]
tak bydziemy sie nudzić przez 7 dni to taaaaaaaaaaaaak dużo
bydziemy siedzieć w domkach i nie wychodzić nigdzie i nic nie robić:loveu:[/COLOR][/QUOTE]
nie musisz od razu pisać jak wiele tracę, i jak będzie super , bawcie się dobrze, a wcale nie musisz w moją stronę jakiś ironii puszczać ;)
no i moim zdaniem 6 dni, bez np. wynajętego trenera czy cuś , to dużo. konkursy i spacery, pogawędki nie starczą XD
forum **** np. ma 5 dni, ale zaprosili trenera posłuszeństwa więc czas już całkiem inaczej zorganizowany :eviltong:

Posted

U mnie wykreślcie jedną osobę towarzyszącą niestety, bo jednak do Niemiec jedzie. o:

A i sama nie wiem, czy jechać...
Lucy miewa czasami odpały. -.-'

Posted

znalazłam sponsora :multi: jeszcze tylko pogadam z kierowcą, jak się zdeklaruje że mnie zwiezie to jadę z wami :loveu:

ale żeby nie było zamieszania to mnie nie zapisujcie póki co :p

Posted

[quote name='Berneska']nie musisz od razu pisać jak wiele tracę, i jak będzie super , bawcie się dobrze, a wcale nie musisz w moją stronę jakiś ironii puszczać ;)
no i moim zdaniem 6 dni, bez np. wynajętego trenera czy cuś , to dużo. konkursy i spacery, pogawędki nie starczą XD
forum **** np. ma 5 dni, ale zaprosili trenera posłuszeństwa więc czas już całkiem inaczej zorganizowany :eviltong:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]gdzież ironia pani odczytuje źle moje intencje widza...:diabloti:
jak chesz Twój wybór mi to lotto czy pojedziesz se tam czy kaj indzi[/COLOR]

[quote name='Ppx']U mnie wykreślcie jedną osobę towarzyszącą niestety, bo jednak do Niemiec jedzie. o:

Lucy miewa czasami odpały. -.-'[/QUOTE]
[COLOR=Blue]jedź;)
czasem pff domy rada;)[/COLOR]

[quote name='smallpati']znalazłam sponsora :multi: jeszcze tylko pogadam z kierowcą, jak się zdeklaruje że mnie zwiezie to jadę z wami :loveu:

ale żeby nie było zamieszania to mnie nie zapisujcie póki co :p[/QUOTE]
[COLOR=Blue]to super;)
momy nadzieja że pojedziesz;)[/COLOR]

Posted

[quote name='Ppx']U mnie wykreślcie jedną osobę towarzyszącą niestety, bo jednak do Niemiec jedzie. o:

Lucy miewa czasami odpały. -.-'[/QUOTE]
Ej ej! sama mnie namawiałaś, żebym jechała, a teraz chcesz rezygnować z tego samego powodu? :P
Przed zlotem spotkamy sie z naszymi wariatami i musi byc dobrze ;) a jak nie będzie to nie wiem... wtedy sie pomyśli :D

Ja reszte kasy wpłace po 4 czerwca ;)

Posted

Kaya, ale Ty wiesz czego się po swojej spodziewać. :P
A Lucy wciąż mnie zaskakuje. o_O"

Dam Wam ostatnią sytuację. xD :
a i coś o Lucy wpierw: nie boi się małych obcych psów, ale dużych tak, tylko, że jak pozna te duże i się przekona, że są ok, to już nie są obce i je lubi, więc to skreśliłam, jako problem, bo Waszych dużych może by się bała z godzinę, dwie, a potem by jej już przeszło. ;)

Tyla, że ostatnio ten głupol (który ZAWSZE uwielbiał szczeniaki, wszystko jedno, czy duże, czy małe), dziabnął w nos szczeniaka labka. o;
Szczeniak dokładnie był wtedy jej wielkości, nie wiem, czy miała zły humor, czy coś, a le byłam w szoku po tym jej zachowaniu. x_x

A teraz najlepsze (tamto było tydzień temu), idziemy sobie wczoraj na York Show, znów spotykamy tego szczeniorka i Lucy jak gdyby nic zaczęła się już z nim bawić, chociaż on już ją ciut przerósł nawet. :P

Potraktowałam to jako dobry znak i teraz mam problem, bo na tym York Show, sama ciągła do psów z merdającym ogonem, wąchała się z nimi 10 sekund i nagle dziab w nos ich.

I nie wiem, czy:
*coś jej się poprzestawiało w psiej mowie ciała i uważa to za pozytywny sygnał (jak york mojego brata gryzie ją w nos to ona się cieszy)
*boi się też małych psów
*testuje inne psy czy są niebezpieczne

XD"