Sweet Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='dog193']Bo jesteś moją owcą, a ja ci nie pozwalam :diabloti:[/QUOTE] Nie jesteś wyrozumiałą panią:( ale i tak cię kocham co zrobić no...;* Quote
Avaloth Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Adzik, zbuntujmy się, stworzymy super agglitowy team Kornel-owca-pies xd Ja przeprosiłam, prosiłam,a Ty nic. To się wypchaj. foch xd Quote
dog193 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ada, przykro mi, ale jak chcesz, to możesz sobie poszukać innego pieska :D Dziewczynko na I - od przedrostka Kornel to się wypchaj, jest made in Ewa i go nie oddam. Mogłaś dalej być Korneliśką, ale twoja ignorancja wszystko przekreśliła :( Quote
Foxowa Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='Iś & Chester']małopolska i śląsk + podkarpacie. [/QUOTE] Na podkarpaciu najgorzej gdzie? w mieleckim :/ Quote
dog193 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 A jak tam u was Foxowa? Jest zagrożenie? Dziewczynko na I - ty mi esa wysłałaś? Quote
Tepes Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='dog193']Oj oj, jak mi przykro :( A ja tylko napomknę, że to TY mnie zignorowałaś, a raczej o mnie zapomniałaś, ot co. Ja mam dobrą pamięć :D Ok, cieszy się, że nic nie zalało, ale już źle, że szkoły nie odwołali. A niektórzy naprawdę by chcieli do szkoły chodzić, żeby tylko wszystko było ok. Mam znajomą z Czechowic - sytuacja jest tragiczna. Jesli zapora Goczałkowicka puści, to po nich. Ludzie stoją w kolejkach po 300 osób, czekając na nową dostawę pomp. Znajoma całą noc spędziła razem z rodziną na wylewaniu wiadrami wody z piwnicy. Zaczyna brakować wody pitnej, bo miesza się z tą brudną. Chleba już u nich nie kupisz. Te, ty tam na górze, nie pisałam do ciebie :eviltong: Wiem, że ty żartowałaś :razz: Ale Domixx nie znam, nie wiem, czy ona poważnie pisze, czy nie :roll:[/QUOTE] [COLOR=Blue]jo już myślałach że do mie Ty Tyyy :diabloti:[/COLOR] Quote
Sweet Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='Iś & Chester']Adzik, zbuntujmy się, stworzymy super agglitowy team Kornel-owca-pies xd [/QUOTE] heh:P jak widac nie mozemy bo nie mamy pozwolenia...;( Nie mozesz byc moim psem:( [quote name='dog193']Ada, przykro mi, ale jak chcesz, to możesz sobie poszukać innego pieska :D Dziewczynko na I - od przedrostka Kornel to się wypchaj, jest made in Ewa i go nie oddam. Mogłaś dalej być Korneliśką, ale twoja ignorancja wszystko przekreśliła :([/QUOTE] O moge miec innego?:D super:D Quote
Foxowa Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='dog193']A jak tam u was Foxowa? Jest zagrożenie?[/QUOTE] Wisłoka wylewa, w Mielcu już podtopienia są. A większość wsi wokół są takie że woda wylewa, a w niektórych mieszkańcy zostali ewakuowani. [url]http://www.dogomania.pl/threads/148774-Gaja-szalona-birdedka-i-reszta-ferajny?p=14696073&viewfull=1#post14696073[/url] tu masz opis Magdy która mieszka pod Mielcem gdzie wsie zalewa... Quote
DomixX Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='dog193']Wy chyba naprawdę nie wiecie, co piszecie.[/QUOTE] TAk dokładnie napisałam "że sie ciesze że nic nie zalało"..JA tam nie chciała bym być w takiej sytuacjii...A tym którym grożą zalania lub już coś wylało to współczuję.. [quote name='Iś & Chester']Ewciuś, ja się do Cb przestaje odzywać, ale tak napomknę, że Domcia napisała: ja się tam cieszę że nic NIE zalało. W sensie u niej xd ja tam do szkoły muszę chodzić, moja szkoła 'sukcesu' nie odpuści, nawet jakbyśmy mieli kajakami dopływać. I ja wiem, ze to nie jest śmieszne, bo widzę co się np,. znajomym ze szkoły dzieje, nie mówiąc już o osobach, którym cale domy zalewa, wszystko rozwala. Pcium, skombinujmy jeszcze kogoś na zlocik. xd[/QUOTE] taa dzięki dzięki Dominika;) [quote name='dog193']Te, ty tam na górze, nie pisałam do ciebie :eviltong: Wiem, że ty żartowałaś :razz: Ale Domixx nie znam, nie wiem, czy ona poważnie pisze, czy nie :roll:[/QUOTE] Nie no taa wcale nie żartowałam i chce żeby wszystkich zalało tylko nie mnie...JAk myślisz ma to w ogóle jakiś sens..?>:roll: Oczywiście że żartowałam...a o tych praktykach to napisałam do Ewy bo ona napisała że musi zapierdzielać a ja napisałam że ja tak samo tylko że na praktykach.. Noi poznawaj mnie pomału no bo zlot już niedługo...xDD Quote
dog193 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Domixx, tak to zabrzmiało, uwierz. A Ewa to ja jestem :diabloti: Quote
Tepes Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='dog193']Domixx, tak to zabrzmiało, uwierz. A Ewa to ja jestem :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Blue]Ewa miałaś iś wiec spad:evil_lol: [B]ANULA[/B] to jo xD[/COLOR] Quote
DomixX Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='dog193']Domixx, tak to zabrzmiało, uwierz. A Ewa to ja jestem :diabloti:[/QUOTE] no i jeszcze do tego sie pomyliłam z imionami ... tamto było do Anuli.. Wiem że dziwnie zabrzmiało bo pierw napisałam o praktykach a potem o zalaniach..ale uwierz że żartowałam..xD.. Quote
Tepes Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='Domixx m&m']no i jeszcze do tego sie pomyliłam z imionami ... tamto było do Anuli.. Wiem że dziwnie zabrzmiało bo pierw napisałam o praktykach a potem o zalaniach..ale uwierz że żartowałam..xD..[/QUOTE] [COLOR=Blue]spoko loko ludzie:evil_lol: a że tam spytrom Domixx kiedy bydziecie płacić?;)[/COLOR] Quote
DomixX Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]spoko loko ludzie:evil_lol: a że tam spytrom Domixx kiedy bydziecie płacić?;)[/COLOR][/QUOTE] No jak najszybciej...xDD nie wiem dokładnie kiedy no ale chcemy jak najszybciej żeby już było z głowy i pewne już na 100 Quote
Berneska Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 no to się muszę poważnie zastanowić ... szczerze to miałam nadzieję, i byłam pewna , niektórzy mówili tutaj że skaczą ale się widocznie wycofali taki długiii urlop tylko na spacerkach hmm Quote
DomixX Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 My skaczemy ale tylko tak podwórkowo i prowizorycznie...xD a co z koszulkami będą czy nie będą..xD? a i jeszcze jedno ta kaucja to już jest w tej kwocie 162 złote..? Quote
Tepes Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Domixx m&m']No jak najszybciej...xDD nie wiem dokładnie kiedy no ale chcemy jak najszybciej żeby już było z głowy i pewne już na 100[/QUOTE] [COLOR=Blue]ok to fajnie;) jak bydziesz przelewać to dej mi znać;)[/COLOR] [quote name='Berneska']no to się muszę poważnie zastanowić ... szczerze to miałam nadzieję, i byłam pewna , niektórzy mówili tutaj że skaczą ale się widocznie wycofali taki długiii urlop tylko na spacerkach hmm[/QUOTE] [COLOR=Blue]no na początku kilka osób było agilitowych ale sie zmyły... ahh mi sie marzy taki mój latający klusek ale szczerze wątpia bo kiedyś na wsi próbwowałach ale uparte zwierze powiedziało stanowcze NIE!!:diabloti:[/COLOR] [quote name='Domixx m&m']My skaczemy ale tylko tak podwórkowo i prowizorycznie...xD a co z koszulkami będą czy nie będą..xD? a i jeszcze jedno ta kaucja to już jest w tej kwocie 162 złote..?[/QUOTE] [COLOR=Blue]koszulki bydą;) ale to załatwio Bartiśkowo;) kaucja nie jest wliczono w te 162 zł kaucja na 1 osoba wyniesie 42 zł dostaniesz ją nazot oczywiście pod koniec zlotu i jak nic nie zdewastujesz:evil_lol:[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Natalia napewno się nie będziemy nudzić spokojnie :lol: Eh wy tu gadu gadu a ja tu Menu na 15 stron musze robić :shake: xdd Quote
DomixX Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]ok to fajnie;) jak bydziesz przelewać to dej mi znać;)[/COLOR] [COLOR=Blue]no na początku kilka osób było agilitowych ale sie zmyły... ahh mi sie marzy taki mój latający klusek ale szczerze wątpia bo kiedyś na wsi próbwowałach ale uparte zwierze powiedziało stanowcze NIE!!:diabloti:[/COLOR] [COLOR=Blue]koszulki bydą;) ale to załatwio Bartiśkowo;) kaucja nie jest wliczono w te 162 zł kaucja na 1 osoba wyniesie 42 zł dostaniesz ją nazot oczywiście pod koniec zlotu i jak nic nie zdewastujesz:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] oki dam znać..;) a tą kaucje to będziemy płacić już na miejscu czy mamy wliczyć w to 162 zł i przelać..? Quote
Tepes Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Domixx m&m']oki dam znać..;) a tą kaucje to będziemy płacić już na miejscu czy mamy wliczyć w to 162 zł i przelać..?[/QUOTE] [COLOR=Blue]na miejscu w 1 dzień byda łazić po domkach i żebrać:evil_lol: jak na razie brakuje 2 osób do zapełnienia jednego domku... tak co sie zapełnią te miejsca bo trzeba bydzie je opłacać...[/COLOR] Quote
Sweet Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]na miejscu w 1 dzień byda łazić po domkach i żebrać:evil_lol: jak na razie brakuje 2 osób do zapełnienia jednego domku... tak co sie zapełnią te miejsca bo trzeba bydzie je opłacać...[/COLOR][/QUOTE] Mogę ci pomóc żebrać:P haha:D Czyli ktoś musi potwierdzić udział i kase przelać;D Quote
Tepes Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Sweet']Mogę ci pomóc żebrać:P haha:D Czyli ktoś musi potwierdzić udział i kase przelać;D[/QUOTE] [COLOR=Blue]ok fajnie:evil_lol: ino w sumie można padaż że komplet momy bo jeszce te 2 miejsca a mo jechac Brat Anity i jego kolega;)[/COLOR] Quote
dog193 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Anula & Bono'] bo jeszce te 2 miejsca a mo jechac Brat Anity i jego kolega;)[/COLOR][/QUOTE] Ale oni chyba do osobnego domku idą. I w ogóle to ja nie wiem, bo przeciez będą musieli cały domek zamówić sobie. To ich drogo wyjdzie. Ale to już oni na własną rękę załatwiają, czy jadą z nami? Berneska, Cerber się agilitowała, ale niestety się wycofała. Napiszę jeszcze do niej. I wydaję mi się, że Jolka coś tam trenuje ze swoim malamutem. Quote
Sweet Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]ok fajnie:evil_lol: ino w sumie można padaż że komplet momy bo jeszce te 2 miejsca a mo jechac Brat Anity i jego kolega;)[/COLOR][/QUOTE] :) No fakt...;) zapomniałam że mamy jakis facetów na zlocie:P Quote
Tepes Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='dog193']Ale oni chyba do osobnego domku idą. I w ogóle to ja nie wiem, bo przeciez będą musieli cały domek zamówić sobie. To ich drogo wyjdzie. Ale to już oni na własną rękę załatwiają, czy jadą z nami? Berneska, Cerber się agilitowała, ale niestety się wycofała. Napiszę jeszcze do niej. I wydaję mi się, że Jolka coś tam trenuje ze swoim malamutem.[/QUOTE] [COLOR=Blue]no chyba nie łoni jadą z nami nojwyży przecież Anita bydzie z bratem i kolegą w domku czy coś nie wiem zoboczymy jeszcze[/COLOR] Quote
Recommended Posts