Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dog193']Bo jesteś moją owcą, a ja ci nie pozwalam :diabloti:[/QUOTE]

Nie jesteś wyrozumiałą panią:( ale i tak cię kocham co zrobić no...;*

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada, przykro mi, ale jak chcesz, to możesz sobie poszukać innego pieska :D

Dziewczynko na I - od przedrostka Kornel to się wypchaj, jest made in Ewa i go nie oddam. Mogłaś dalej być Korneliśką, ale twoja ignorancja wszystko przekreśliła :(

Posted

[quote name='dog193']Oj oj, jak mi przykro :(
A ja tylko napomknę, że to TY mnie zignorowałaś, a raczej o mnie zapomniałaś, ot co. Ja mam dobrą pamięć :D

Ok, cieszy się, że nic nie zalało, ale już źle, że szkoły nie odwołali. A niektórzy naprawdę by chcieli do szkoły chodzić, żeby tylko wszystko było ok. Mam znajomą z Czechowic - sytuacja jest tragiczna. Jesli zapora Goczałkowicka puści, to po nich. Ludzie stoją w kolejkach po 300 osób, czekając na nową dostawę pomp. Znajoma całą noc spędziła razem z rodziną na wylewaniu wiadrami wody z piwnicy. Zaczyna brakować wody pitnej, bo miesza się z tą brudną. Chleba już u nich nie kupisz.

Te, ty tam na górze, nie pisałam do ciebie :eviltong: Wiem, że ty żartowałaś :razz: Ale Domixx nie znam, nie wiem, czy ona poważnie pisze, czy nie :roll:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]jo już myślałach że do mie Ty Tyyy :diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Iś & Chester']Adzik, zbuntujmy się, stworzymy super agglitowy team Kornel-owca-pies xd
[/QUOTE]

heh:P jak widac nie mozemy bo nie mamy pozwolenia...;( Nie mozesz byc moim psem:(

[quote name='dog193']Ada, przykro mi, ale jak chcesz, to możesz sobie poszukać innego pieska :D

Dziewczynko na I - od przedrostka Kornel to się wypchaj, jest made in Ewa i go nie oddam. Mogłaś dalej być Korneliśką, ale twoja ignorancja wszystko przekreśliła :([/QUOTE]

O moge miec innego?:D super:D

Posted

[quote name='dog193']A jak tam u was Foxowa? Jest zagrożenie?[/QUOTE]
Wisłoka wylewa, w Mielcu już podtopienia są. A większość wsi wokół są takie że woda wylewa, a w niektórych mieszkańcy zostali ewakuowani.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/148774-Gaja-szalona-birdedka-i-reszta-ferajny?p=14696073&viewfull=1#post14696073[/url]
tu masz opis Magdy która mieszka pod Mielcem gdzie wsie zalewa...

Posted

[quote name='dog193']Wy chyba naprawdę nie wiecie, co piszecie.[/QUOTE]
TAk dokładnie napisałam "że sie ciesze że nic nie zalało"..JA tam nie chciała bym być w takiej sytuacjii...A tym którym grożą zalania lub już coś wylało to współczuję..

[quote name='Iś & Chester']Ewciuś, ja się do Cb przestaje odzywać, ale tak napomknę, że Domcia napisała: ja się tam cieszę że nic NIE zalało. W sensie u niej xd
ja tam do szkoły muszę chodzić, moja szkoła 'sukcesu' nie odpuści, nawet jakbyśmy mieli kajakami dopływać.
I ja wiem, ze to nie jest śmieszne, bo widzę co się np,. znajomym ze szkoły dzieje, nie mówiąc już o osobach, którym cale domy zalewa, wszystko rozwala.

Pcium, skombinujmy jeszcze kogoś na zlocik. xd[/QUOTE]
taa dzięki dzięki Dominika;)

[quote name='dog193']Te, ty tam na górze, nie pisałam do ciebie :eviltong: Wiem, że ty żartowałaś :razz: Ale Domixx nie znam, nie wiem, czy ona poważnie pisze, czy nie :roll:[/QUOTE] Nie no taa wcale nie żartowałam i chce żeby wszystkich zalało tylko nie mnie...JAk myślisz ma to w ogóle jakiś sens..?>:roll:
Oczywiście że żartowałam...a o tych praktykach to napisałam do Ewy bo ona napisała że musi zapierdzielać a ja napisałam że ja tak samo tylko że na praktykach..
Noi poznawaj mnie pomału no bo zlot już niedługo...xDD

Posted

[quote name='dog193']Domixx, tak to zabrzmiało, uwierz.

A Ewa to ja jestem :diabloti:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]Ewa miałaś iś wiec spad:evil_lol:

[B]ANULA[/B] to jo xD[/COLOR]

Posted

[quote name='dog193']Domixx, tak to zabrzmiało, uwierz.

A Ewa to ja jestem :diabloti:[/QUOTE]
no i jeszcze do tego sie pomyliłam z imionami ... tamto było do Anuli..
Wiem że dziwnie zabrzmiało bo pierw napisałam o praktykach a potem o zalaniach..ale uwierz że żartowałam..xD..

Posted

[quote name='Domixx m&m']no i jeszcze do tego sie pomyliłam z imionami ... tamto było do Anuli..
Wiem że dziwnie zabrzmiało bo pierw napisałam o praktykach a potem o zalaniach..ale uwierz że żartowałam..xD..[/QUOTE]
[COLOR=Blue]spoko loko ludzie:evil_lol:
a że tam spytrom Domixx kiedy bydziecie płacić?;)[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]spoko loko ludzie:evil_lol:
a że tam spytrom Domixx kiedy bydziecie płacić?;)[/COLOR][/QUOTE]
No jak najszybciej...xDD
nie wiem dokładnie kiedy no ale chcemy jak najszybciej żeby już było z głowy i pewne już na 100

Posted

no to się muszę poważnie zastanowić ...
szczerze to miałam nadzieję, i byłam pewna , niektórzy mówili tutaj że skaczą ale się widocznie wycofali
taki długiii urlop tylko na spacerkach hmm

Posted

My skaczemy ale tylko tak podwórkowo i prowizorycznie...xD

a co z koszulkami będą czy nie będą..xD?
a i jeszcze jedno ta kaucja to już jest w tej kwocie 162 złote..?

Posted

[quote name='Domixx m&m']No jak najszybciej...xDD
nie wiem dokładnie kiedy no ale chcemy jak najszybciej żeby już było z głowy i pewne już na 100[/QUOTE]
[COLOR=Blue]ok to fajnie;) jak bydziesz przelewać to dej mi znać;)[/COLOR]

[quote name='Berneska']no to się muszę poważnie zastanowić ...
szczerze to miałam nadzieję, i byłam pewna , niektórzy mówili tutaj że skaczą ale się widocznie wycofali
taki długiii urlop tylko na spacerkach hmm[/QUOTE]
[COLOR=Blue]no na początku kilka osób było agilitowych ale sie zmyły...
ahh mi sie marzy taki mój latający klusek ale szczerze wątpia bo kiedyś na wsi
próbwowałach ale uparte zwierze powiedziało stanowcze NIE!!:diabloti:[/COLOR]

[quote name='Domixx m&m']My skaczemy ale tylko tak podwórkowo i prowizorycznie...xD

a co z koszulkami będą czy nie będą..xD?
a i jeszcze jedno ta kaucja to już jest w tej kwocie 162 złote..?[/QUOTE]
[COLOR=Blue]koszulki bydą;) ale to załatwio Bartiśkowo;)
kaucja nie jest wliczono w te 162 zł kaucja na 1 osoba wyniesie 42 zł dostaniesz ją
nazot oczywiście pod koniec zlotu i jak nic nie zdewastujesz:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]ok to fajnie;) jak bydziesz przelewać to dej mi znać;)[/COLOR]

[COLOR=Blue]no na początku kilka osób było agilitowych ale sie zmyły...
ahh mi sie marzy taki mój latający klusek ale szczerze wątpia bo kiedyś na wsi
próbwowałach ale uparte zwierze powiedziało stanowcze NIE!!:diabloti:[/COLOR]

[COLOR=Blue]koszulki bydą;) ale to załatwio Bartiśkowo;)
kaucja nie jest wliczono w te 162 zł kaucja na 1 osoba wyniesie 42 zł dostaniesz ją
nazot oczywiście pod koniec zlotu i jak nic nie zdewastujesz:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

oki dam znać..;)
a tą kaucje to będziemy płacić już na miejscu czy mamy wliczyć w to 162 zł i przelać..?

Posted

[quote name='Domixx m&m']oki dam znać..;)
a tą kaucje to będziemy płacić już na miejscu czy mamy wliczyć w to 162 zł i przelać..?[/QUOTE]
[COLOR=Blue]na miejscu w 1 dzień byda łazić po domkach i żebrać:evil_lol:

jak na razie brakuje 2 osób do zapełnienia jednego domku...
tak co sie zapełnią te miejsca bo trzeba bydzie je opłacać...[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]na miejscu w 1 dzień byda łazić po domkach i żebrać:evil_lol:

jak na razie brakuje 2 osób do zapełnienia jednego domku...
tak co sie zapełnią te miejsca bo trzeba bydzie je opłacać...[/COLOR][/QUOTE]

Mogę ci pomóc żebrać:P haha:D

Czyli ktoś musi potwierdzić udział i kase przelać;D

Posted

[quote name='Sweet']Mogę ci pomóc żebrać:P haha:D

Czyli ktoś musi potwierdzić udział i kase przelać;D[/QUOTE]
[COLOR=Blue]ok fajnie:evil_lol:
ino w sumie można padaż że komplet momy
bo jeszce te 2 miejsca a mo jechac Brat Anity i jego kolega;)[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono']
bo jeszce te 2 miejsca a mo jechac Brat Anity i jego kolega;)[/COLOR][/QUOTE]
Ale oni chyba do osobnego domku idą. I w ogóle to ja nie wiem, bo przeciez będą musieli cały domek zamówić sobie. To ich drogo wyjdzie. Ale to już oni na własną rękę załatwiają, czy jadą z nami?

Berneska, Cerber się agilitowała, ale niestety się wycofała. Napiszę jeszcze do niej. I wydaję mi się, że Jolka coś tam trenuje ze swoim malamutem.

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]ok fajnie:evil_lol:
ino w sumie można padaż że komplet momy
bo jeszce te 2 miejsca a mo jechac Brat Anity i jego kolega;)[/COLOR][/QUOTE]

:)
No fakt...;) zapomniałam że mamy jakis facetów na zlocie:P

Posted

[quote name='dog193']Ale oni chyba do osobnego domku idą. I w ogóle to ja nie wiem, bo przeciez będą musieli cały domek zamówić sobie. To ich drogo wyjdzie. Ale to już oni na własną rękę załatwiają, czy jadą z nami?

Berneska, Cerber się agilitowała, ale niestety się wycofała. Napiszę jeszcze do niej. I wydaję mi się, że Jolka coś tam trenuje ze swoim malamutem.[/QUOTE]
[COLOR=Blue]no chyba nie łoni jadą z nami nojwyży przecież Anita bydzie z bratem i kolegą w domku czy coś nie wiem zoboczymy jeszcze[/COLOR]