Foxowa Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Pozostaje mi dalej odkładać na malucha i czekać :) Quote
Foxowa Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 W sumie nawet jakbym sobie upatrzyła, to nie zawsze rodzice mi odpowiadają :D:D Wiem trudno mi dogodzić, dlatego jak chodzę po hodowlach to sprawdzam jacy rodzice i szczyle :loveu: Quote
Iza. Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 to w takim razie jaki jest Twój grzywaczowy ideał? :cool3: jak szukasz szczenka na wystawy to pewni, wybrzydzaj do woli, żebys później nie narzekała, że wyrosło nie to co chciałaś ;P Quote
Foxowa Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Miałam możliwość wzięcia mojego ideału to mama... W Grzywkomani mają fajniutkiego ale znowu za daleko... To jest nie fair. Quote
Iza. Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 a ten ideał to kto to taki ? :cool3: ciekawa jestem bardzo jaki tym Ci się podoba, jak nie chcesz tu tak otwarcie pisac to może być na pw albo gg 7992601 :p Quote
Tepes Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 [quote name='Iza.']a ten ideał to kto to taki ? :cool3: ciekawa jestem bardzo jaki tym Ci się podoba, jak nie chcesz tu tak otwarcie pisac to może być na pw albo gg 7992601 :p[/QUOTE] [COLOR=Blue]sory dziołszki ale to jest wątek zlotowy a nie o tym jakiego Foxowo chce psa:lol:[/COLOR] Quote
Tepes Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 [COLOR=Blue]zlotowicze jakos niechetni do udzielania sie na wątku:evil_lol:[/COLOR] Quote
Foxowa Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Noo, jak tak można?! Tylko my tu jesteśmy? Pisać ludzie, pisać! Quote
Tepes Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 [quote name='Foxowa']Noo, jak tak można?! Tylko my tu jesteśmy? Pisać ludzie, pisać![/QUOTE] [COLOR=Blue]coś im chyba nie zależy:evil_lol: UMI KTO NA GITARZE GRAĆ?[/COLOR] Quote
Foxowa Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Ja aż 5 akordów :evil_lol: Ale obiecuję do zlotu się podszkolić :D Quote
Tepes Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 [quote name='Foxowa']Ja aż 5 akordów :evil_lol: Ale obiecuję do zlotu się podszkolić :D[/QUOTE] [COLOR=Blue]ok trzymia za słowo:D czyli swoja gitareczke bieresz mom rozumieć?:D[/COLOR] Quote
Foxowa Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Na mojej grać się nie da :lol::lol: Tzn, da ale uszy więdną :evil_lol: Quote
Bewarka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Następna co się chce zagrzywkować? :lol: :D Hehe...A ja właśnie planuję, jak namówić kogoś, żeby mnie na chwile zawiózł na Śląsk do was z moim 'mudikiem' i właśnie nie wiem czy brata czy tate :cool3: Quote
Avaloth Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Bewarka, a może byś wpadła na kilka dni ? dwa, trzy ? znalazło by się może gdzieś kawałek łóżka dla Ciebie :D Iza. jak już tu wpadłaś to na zlot jedź ^^ z grzywkiem swym *.* Quote
Avaloth Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Ppx Ty o jednym :D ja samochodem chyba ^^ znaczy tata mnie zawiezie. A jak nie będzie mógł to jakimś PKSem czy czymś do Katowic i stamtąd jakoś ^^ Quote
Tepes Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [COLOR=Blue]my z Ewulcem jedziemy razem autkiem;)[/COLOR] Quote
Sweet Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 A ja nie wiem jak dojadę:P najwyżej przyjadę rowerem albo na pieszo:P wyjdę miesiąc wcześniej to dojdę;D Quote
mineralna_ Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 samochodem, stratoos jak będzie mogła jechać to się pewnie ze mną zabierze. Quote
Avaloth Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Adzik, zaprzęgnij swojego westa i dajesz :D:D pociągi są jak coś ^^ Quote
Sweet Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Iś & Chester']Adzik, zaprzęgnij swojego westa i dajesz :D:D pociągi są jak coś ^^[/QUOTE] Mój west nie jedzie przecież...:( Nie no jakoś się dotransportuje ale jednak to żeby iść na piechotę to jest coś:D Quote
Ppx Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Może zamówimy busa, który będzie łapał wszystkich po kolei, aż do celu ;>. ? To znaczy, może nawet więcej trochę, zależy kto z której strony Pl będzie nadjeżdżał xD. Quote
Avaloth Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 z tego co widzę, z północno-zachodniej strony dojeżdżają 3, może 4 osoby, więc chyba nie bardzo Wam się opłaca. Ale jeżdżą normalne PKSy albo pociągi, do Katowic dojedziecie pewnie nawet bez przesiadek, a stamtąd może ktoś zgarnie po drodze, albo jakimś busikiem ^^ Quote
Recommended Posts