Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z tego co widzę tylko jedną sunię masz rasową, więc dwie pozostałe zawsze ciachnąć można :)
albo poczekać, może a nóż nie dostaną wszystkie wtedy ;P

a co do rzeczy, to jak masz coś aglittowego, jakieś przeszkody czy coś to będą bardzo mile widziane :)
a tak poza tym, co potrzebujesz dla swojego psa. Kaganiec, linkę jeśli potrzebujesz itp. No i książeczkę w razie czego, z szczepieniem na wściekliznę trzeba mieć.

Posted

[quote name='Iś & Chester']z tego co widzę tylko jedną sunię masz rasową, więc dwie pozostałe zawsze ciachnąć można :)
albo poczekać, może a nóż nie dostaną wszystkie wtedy ;P[/QUOTE]
no tak, ale jedna jest uczulona na penicylinę, a druga nigdy cieczki nie miała.
no tak, ale trza się w sumie już decydować powoli :razz::diabloti:

Posted

to najwyżej weźmiesz tą bezcieczkową :D
zastanawiaj się, będzie fajnie ;)
na razie możesz się dopisać do na 50% albo więcej niż 50 xd

A Mineralna się może ładnie przedstawić :D bo kilka osób się już przedstawiało kilka stron wcześniej, a ja nawet nie wiem jak masz na imię Ty i Twoja sunia :)

Posted

na razie się nie będę zapisywać, bo nie chcę potem tak rezygnować xD jak wpłacę zaliczkę, to wtedy tak :D

Tylko, że to cykor straszny. Ludzi się boi, dopiero po dłuższym nienachalnym kontakcie się przyzwyczaja, ale to chyba nie będzie problem jeśli pojedziemy w ramach socjalki? :)

Posted

jeśli dla Ciebie nie będzie to problem to dla nas tym bardziej :)
o ile psiaki nie są agresywne i umiemy nad nimi panować są mile widziane ^^

btw wkurzają mnie te rozciągnięte posty. możesz napisać jedno zdanie a i tak się robi taki długii bez sensu zajmując miejsce..

Posted

[quote name='Iś & Chester']
A Mineralna się może ładnie przedstawić :D bo kilka osób się już przedstawiało kilka stron wcześniej, a ja nawet nie wiem jak masz na imię Ty i Twoja sunia :)[/QUOTE]
Ja jestem Kamila a toto w avku to Carmen. ;)

Posted

e, czy tu nikt poza mną nie zagląda ? ja tu codziennie wchodzę oczekując jakiejś ciekawej rozmowy a tu dupa xd
sama ze sobą porozmawiam -.-
Cześć Iś !
O cześć !
co tam u Ciebie ?
a dobrze xd a u ciebie ?
świetnie.
no to super xd

Posted

może się jeszcze ktoś skusi do czerwca ^^ a jak nie to nic, i tak będzie fajnie :)
namawiajcie znajomych z galerii i innych działów ^^
ja już wszystkich możliwych chyba namawiałam, ale większość nie może, termin nie pasi albo coś.
Kiś rodzice nie puszczają, Dominike od Cziki też, Frytela będzie mieć szczeniory wtedy, Ani :) termin nie pasuje. i kurde bądź mądry.