Chantell Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Nicole właśnie dokładnie w tym terminie wypada, więc nie ma co ryzykować :/ no ale nakręciłam się na ten 'obozik' więc może coś z tego będzie :) Quote
Avaloth Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 z tego co widzę tylko jedną sunię masz rasową, więc dwie pozostałe zawsze ciachnąć można :) albo poczekać, może a nóż nie dostaną wszystkie wtedy ;P a co do rzeczy, to jak masz coś aglittowego, jakieś przeszkody czy coś to będą bardzo mile widziane :) a tak poza tym, co potrzebujesz dla swojego psa. Kaganiec, linkę jeśli potrzebujesz itp. No i książeczkę w razie czego, z szczepieniem na wściekliznę trzeba mieć. Quote
Chantell Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='Iś & Chester']z tego co widzę tylko jedną sunię masz rasową, więc dwie pozostałe zawsze ciachnąć można :) albo poczekać, może a nóż nie dostaną wszystkie wtedy ;P[/QUOTE] no tak, ale jedna jest uczulona na penicylinę, a druga nigdy cieczki nie miała. no tak, ale trza się w sumie już decydować powoli :razz::diabloti: Quote
mineralna_ Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Rasową też można ciachnąć jak sie nie ma planów wystawowo hodowlanych a z tego co pamiętam owłosione nagie preuwiańczyki są niewystawowe więc co za problem :cool3: Quote
Chantell Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 na razie jednak nie planuję. najwyżej po I cieczce xD Quote
Avaloth Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 to najwyżej weźmiesz tą bezcieczkową :D zastanawiaj się, będzie fajnie ;) na razie możesz się dopisać do na 50% albo więcej niż 50 xd A Mineralna się może ładnie przedstawić :D bo kilka osób się już przedstawiało kilka stron wcześniej, a ja nawet nie wiem jak masz na imię Ty i Twoja sunia :) Quote
Chantell Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 na razie się nie będę zapisywać, bo nie chcę potem tak rezygnować xD jak wpłacę zaliczkę, to wtedy tak :D Tylko, że to cykor straszny. Ludzi się boi, dopiero po dłuższym nienachalnym kontakcie się przyzwyczaja, ale to chyba nie będzie problem jeśli pojedziemy w ramach socjalki? :) Quote
Avaloth Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 jeśli dla Ciebie nie będzie to problem to dla nas tym bardziej :) o ile psiaki nie są agresywne i umiemy nad nimi panować są mile widziane ^^ btw wkurzają mnie te rozciągnięte posty. możesz napisać jedno zdanie a i tak się robi taki długii bez sensu zajmując miejsce.. Quote
Bartiśkowa_ Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Zlot to dobre miejsce na zlikwidowanie strachu przed ludźmi :cool3: A co do cieczki masz 3 to któraś pewnie bd mogła :diabloti: Quote
Chantell Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Sonia odpada. Staruszka już i ciągle jakieś problemy ma... Quote
WeronikaM Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 cześć dziewuszki :loveu: no i ja tu dotarłam ... :evil_lol: ale na razie żadnych sobie nadziei nie robię :roll: Quote
Avaloth Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 o, kogo ja widzę :) bierz kropiastą i jedźcie ;) i mówcie o naszym zlocie dalej, im więcej fajnych ludzi zbierzemy tym lepiej :D Quote
mineralna_ Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='Iś & Chester'] A Mineralna się może ładnie przedstawić :D bo kilka osób się już przedstawiało kilka stron wcześniej, a ja nawet nie wiem jak masz na imię Ty i Twoja sunia :)[/QUOTE] Ja jestem Kamila a toto w avku to Carmen. ;) Quote
Avaloth Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 żeś się rozpisała :D a toto w avku ładne :P Quote
Avaloth Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 e, czy tu nikt poza mną nie zagląda ? ja tu codziennie wchodzę oczekując jakiejś ciekawej rozmowy a tu dupa xd sama ze sobą porozmawiam -.- Cześć Iś ! O cześć ! co tam u Ciebie ? a dobrze xd a u ciebie ? świetnie. no to super xd Quote
Bartiśkowa_ Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 hahaha :evil_lol::evil_lol: Też tu czesto zaglądam a cichoo, 94 dni do zlotu :) Quote
mineralna_ Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Skromnie nas na tym zlocie będzie :diabloti: Quote
Avaloth Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 może się jeszcze ktoś skusi do czerwca ^^ a jak nie to nic, i tak będzie fajnie :) namawiajcie znajomych z galerii i innych działów ^^ ja już wszystkich możliwych chyba namawiałam, ale większość nie może, termin nie pasi albo coś. Kiś rodzice nie puszczają, Dominike od Cziki też, Frytela będzie mieć szczeniory wtedy, Ani :) termin nie pasuje. i kurde bądź mądry. Quote
Bewarka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ja tu wchodze, ale nie jade to nie pisze...:cool3: Quote
Avaloth Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Bo jesteś zua i nie jedziesz. Ale porozmawiać ze mną możesz, bo będą gadać sama ze sobą i do zlotu całkiem zwariuje :D Quote
Foxowa Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Przepraszam ja tu wchodzę, ale jak nie ma o czym pisać to wychodzę :evil_lol: Quote
Foxowa Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Zbieram na grzywa! I mialam szanse kupić, to mama mnie wyśmiała że chcę z hodowli ;( Quote
Iza. Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Foxowa, nie poddawaj się! moi tez się ze mnie śmiali a teraz taki jeden grzyw mi na nogach śpi hah ;P Quote
Recommended Posts