Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Skibka']aha a jest jakiś podział na izby? bo jak nie to u mie pies jest pod znakiem zapytania..[/QUOTE]

[COLOR="blue"]u góry są takie choby 2 pokoje i mosz nomralnie dzrwie i wgl:) i w każdym pokoiku mosz 2 wyra[/COLOR]

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dog193']Cerber niestety musiała się wypisać, nie będę tutaj na forum pisać tego, co mi pisała prywatnie, sytuacja ją zmusiła. Ale możliwe, że się później jeszcze dopisze, jak jej się wszystko ułoży.[/QUOTE]
No to mam nadzieję że wszystko się ułoży i wróci :)

Co tu tak cichooo się teraz zrobiło.? xD
Tylko ja zostałam.???

Posted

RCookie, nie chcialabys mnie moze zabrac ze soba na zlot? Do Wawy bym dojechala ;ppp
Jesli RC sie zgodzi, to mnie prosze do pewniaków wpisać... Chyba, ze nie ma juz dla mnie miejsca w dwójce, to prosze od razu wypisać

Posted

Mnie jak najbardziej się podoba układ domków ;) Czyli daje na 1
no my z Bartim jak się wszyscy zgodzą to na dole się ulokujemy bo on ma chore lapy i wgl nie
zejdzie mi ze stromych schodów xd taki cykorek.
Jejku jeszcze tyle czasuu xd

Posted

[quote name='Vini.'] Chyba, ze nie ma juz dla mnie miejsca w dwójce, to prosze od razu wypisać[/QUOTE]
Ludzie, ale spokojnie... nie rozumiem, Vini naprawdę zrezygnowalabyś ze zlotu tylko dlatego, że w jednym domku nie ma miejsca dla ciebie? A w innym nie możesz spać, bo co? Ludzie są gorsi? Nie zachowujmy sie jak male dzieciaki, które chcą i już, bez żadnych ustępstw...

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Mnie jak najbardziej się podoba układ domków ;) Czyli daje na 1
no my z Bartim jak się wszyscy zgodzą to na dole się ulokujemy bo on ma chore lapy i wgl nie
zejdzie mi ze stromych schodów xd taki cykorek.
Jejku jeszcze tyle czasuu xd[/QUOTE]

[COLOR="blue"]Jo tyz na dole aha i Bartiśkowo moja kochano Ty śpisz na dostawce xD bo jo spałach na ostatnim zlocie na ziemi to teroz porządne wyro mi sie należy xD[/COLOR]

Posted

[quote name='dog193']Z tego co m sie wydaje, to na dole jest jedno lózko 2-osobowe, nie?[/QUOTE]

[COLOR="blue"]nieee
na dole były 2 wyrka 1 osobowe tak mi sie zdaje[/COLOR]

Posted

Nie o to chodzi. Po prostu dogadalysmy sie i tyle. W tym domku prawie wszystkie psy male sa, oprocz Arniego Ainee. A moja Daisy boi sie wiekszych psow (na obozie mieszkalismy z mieszancem boksera), ale tu w domku 6 innych bd i nie wiem jak moja zareaguje. A z wiekszoscia malych sie zaprzyjaznia. Dlatego bylam nastawiona na ten domek

Posted

Nie znamy jeszcze ostatecznej liczby uczestników, więc nie mozemy z góry zalożyć, że będzie miejsce dla was w domku tylko z małymi psami. Naprawdę ciężko jest dogodzić wszystkim.

Posted

[quote name='dog193']Niee, ja kojarzę, że bylo jedno takie spore łózko, że by sie 2 osoby zmieściły ;)[/QUOTE]
Zajmuję dół.! ^^ xD
ew. mogę spać z 2 psami. haha ; D

Posted

[quote name='dog193']Nie znamy jeszcze ostatecznej liczby uczestników, więc nie mozemy z góry zalożyć, że będzie miejsce dla was w domku tylko z małymi psami. Naprawdę ciężko jest dogodzić wszystkim.[/QUOTE]
No to może jeśli tak jej zależy niech tyż idzie na dostawkę.. (?)
Wyobrażam sobie jak trudnoo :|

Posted

Łaaa ale żeście sie rozgadały xd
Mi układ, skład i wgl domków odpowiada ;)
A to czy zabiore ze sobą mojego wariata to to jest pod wielkim znakiem zapytania, zresztą już chyba pisałam :D

Anitka na dostawce :evil_lol: jak to fanie zabrzmiało xd

Ja nie chce nikogo martwić, ale to jeszcze 232 dni ;(

Posted

[quote name='Vini.']No ja sie zastanawiam wlasnie nad składem domku nr 2 ;] [B]Mozna do niego dopisac jeszcze Pestke :] [/B]Zuza tez do naszego. I jeszcze.... Endher (?) I ew. ja do tego. To taki nasz forumowy domek ;]
Kurde, mama powiedziala, ze jak nie ma transportu to nie jade, siet... Jedzie ktos z Wawy i chcialby mnie przygarnąć? ;ddd
[/QUOTE]
[quote name='RCookie']
A tak co do tego domku nr. 2, to podejrzewam, że Kinga z Benem (Pestka) chciałaby w nim również sobie pomieszkać ;).[/QUOTE]
Dzięki dziewczny:loveu: gdyby nie wy, to nie było mnie kilka godzin i bym wyleciała z chałupki z numerek dwa :evil_lol:

Posted

No nareszcie pierwsza zaaktualizowana i uzupełniona ;) wszystko jest zdjecia sklady domków
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/148235-A-lAE-ski-zlot-DogomaniakA-w?p=13103953#post13103953[/URL]
Mam nadzieję że jesteście ze mnie dumni bo męczyłam się z tym jeszcze mi sie domki wczesniej skasowaly wrr xdd

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']No nareszcie pierwsza zaaktualizowana i uzupełniona ;) wszystko jest zdjecia sklady domków
Mam nadzieję że jesteście ze mnie dumni bo męczyłam się z tym jeszcze mi sie domki wczesniej skasowaly wrr xdd[/QUOTE]
No i gites:cool2:
Oczywiście, że wszyscy dumni :diabloti: :calus:

Teraz tylko pasuje, żeby sie więcej osób na 100% zdecydowało :lol:

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Na dostawce mówisz ? hah
No zobaczy się byle wygodnie było i żeby Barti w razie czego też sie, zmieścił na tym wyrkuu xdd[/QUOTE]
[COLOR="blue"] jak co to bydymy w 4 na jednym wyrze spać mi to nie przeszkadzo xD hm w 4 jak nie w 5 2 psy jo ty i hmm wujek Adik może xD
[/COLOR]

Posted

[quote name='Vini.']RCookie, nie chcialabys mnie moze zabrac ze soba na zlot? Do Wawy bym dojechala ;ppp
Jesli RC sie zgodzi, to mnie prosze do pewniaków wpisać... Chyba, ze nie ma juz dla mnie miejsca w dwójce, to prosze od razu wypisać[/QUOTE]

Gdyby to było zależne tylko ode mnie to nie ma problemu, ale musiałabym porozmawiać z osobą, która mnie tam zawozi ;). Napisz do mnie na gadu, to może coś wymyślimy.