Lakers Posted November 4, 2002 Posted November 4, 2002 Do NAT !Byłem na Twojej stronie i widzę że ten twój "husky" to chyba nie jest husky!!! Wygląda jak anoreksia z bulimią i jak miałaby zaraz połamać sobie te chudziutkie łapki! Pytasz o maskę a co za różnica skoro nie ma rodowodu? Widzę Nat że masz wrogów w klasie - nie przejmuj się - Aqua jest rewelacyjna, a "życzliwych" nigdy nie brakowało. Pozdrawiam Quote
VELOX Posted November 4, 2002 Posted November 4, 2002 Jakiś Adamski Ci chyba zazdrości. Powinnaś się cieszyć. Aqua jest OK. A papiery? Są tylko dla Adamskich. Quote
Lakers Posted November 4, 2002 Posted November 4, 2002 Nat, nie pożyczyła mu zeszytu od matmy i stąd ta cała awantura :wink: Quote
szybszy_od_dylizansu Posted November 4, 2002 Posted November 4, 2002 Adamski a Ty jaką masz maskę? 0X Quote
Nat Posted November 4, 2002 Author Posted November 4, 2002 Nie znam zadnego Adamskiego :-? No ale fakt, wrogow zawsze mam.. :-? Quote
party Posted November 4, 2002 Posted November 4, 2002 nie chce sie wtracac.. ale pewni adamski ma "pieknego " psa z papierami i jak widzi taka Aque , to nie moze wytrzymac ze ktos ma takiegoladnego psa ..ale do czepi sie do wszytskiego :P Quote
Nat Posted November 6, 2002 Author Posted November 6, 2002 Byłem na Twojej stronie i widzę że ten twój "husky" to chyba nie jest husky!!! Wygląda jak anoreksia z bulimią i jak miałaby zaraz połamać sobie te chudziutkie łapki! Co ty wogle koles chcesz od mojego psa? Quote
Recommended Posts