Zuza i Noddy Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='ewka i haker']a czy ktoś wie o ktorej sie zaczyna MP? pierwszy raz w tym startuje,spróbować można a i psu się przyda jak więcej pobiega[/QUOTE] Trzeba dowiadywać się na miejscu, jeśli masz katalog to tam powinno pisać ;) Quote
ewka i haker Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 nie mam bo wystawiam nie swojego psa;) a i proszę się nie śmiać biorę tego MP jako zabawę ;) Quote
Zuza i Noddy Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='ewka i haker']nie mam bo wystawiam nie swojego psa;) a i proszę się nie śmiać biorę tego MP jako zabawę ;)[/QUOTE] To zerknij u kogo w katalogu albo spytaj w sekretariacie ;) Quote
Sequedille Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Szukam transportu do Głogowa na Sobotę, z Gorzowa lub okolic, 1 osoba z 1 psem. PILNA sprawa :) Quote
Dzidtka_Gl Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Czy ktoś z okolic Bydgoszczy wybiera się do Głogowa na niedzielę ??? BAAAARDZO proszę o kontakt na priv Quote
IrishDevils Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 My jedziemy przywitac i oswoic sie z halą, plus jak Zuzia pisała ja na MP ;). Quote
AnkaW Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Są już wykazy zgłoszonych psiaków, plan sędziowania itd... [URL]http://zkwp.lpk.com.pl/wystawa/2010_glogow_wykaz_psow.pdf[/URL] Quote
Marchewkowy Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Witam! [SIZE=5][B][COLOR=Red]Szukam pilnie transportu powrotnego w niedziele w stronę Katowic lub okolic ( ja jestem z Sosnowca) - dokładam się do kosztów.[/COLOR][/B][/SIZE] [SIZE=3]Kontakt do mnie: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] gg: 1486340[/SIZE] [SIZE=4] Szukam też psa na konkurs młody prezenter w niedziele.[/SIZE] Quote
Darvin Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='ewka i haker']bo nie wiem co mam zrobić z psem którego nie wystawiam...[/QUOTE] według aktualnego (od tego roku) regulaminu można wprowadzać psy nie wystawiane, oczywiście obowiązkowo trzeba mieć książeczkę z szczepieniem o wściekliźnie Quote
Buszki Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='Elitesse']dostalam dzis potwierdzenie :)[/QUOTE] A ja dalej nie ;).Ale do mnie zawsze przychodzą dzień po wystawie,więc nawet nie czekam :razz:. Quote
Tofipom Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 ja też już mam;) buszki do zobaczenia w ringu nr 7 :D Życzę wszystkim powodzenia:) Quote
Buszki Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='Tofipom']ja też już mam;) buszki do zobaczenia w ringu nr 7 :D Życzę wszystkim powodzenia:)[/QUOTE] Mam! Mam! Dostałam potwierdzenie :multi: ! Tofipom,jak się zobaczymy,to skąd będziemy wiedzieć,że się widzimy?Może czerwony goździk w klapie,czy cóś :cool3:? Też życzę wszystkim powodzenia. Quote
Asiaczek Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Hahaha, będa latały 2 babeczki z czerwonym goździkiem w klapie... albo we włosach...:) pzdr. Quote
Buszki Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 A co,polatać se z goździkiem po wystawie nie można?Można.To se polatamy :evil_lol::eviltong:. Tylko najpierw,to musimy po te goździki polecieć.Ale co tam... Quote
Tofipom Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 no to se polatamy... ;) może ktoś dołączy :] Quote
Dixie Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [SIZE=3][B][SIZE=2]Szukam psa do młodego prezentera na sobotę [/SIZE];) [/B][/SIZE] Quote
omar Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Mam wolne miejsce w aucie dla osoby bez psa lub ew z malutkim na trasie Warszawa - Głogów jadę na piątek Quote
Buszki Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='Tofipom']no to se polatamy... ;) może ktoś dołączy :][/QUOTE] Na razie cisza,nie ma więcej chętnych :shake:. Quote
Iwona&Wiki Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Każda wystawa to z pewnością wiele wrażeń i radości dla jej uczestników i odwiedzających gości. Ale zazwyczaj też, niestety - taka rzeczywistość, możliwość pomocy psom, które nie trafiły w ręce odpowiedzialnych ludzi. Wiem, że Legnicki Oddział, organizatorzy wystawy umożliwili fundacjom i stowarzyszeniom zbieranie na tę pomoc. Zachęcam więc wszystkich gorąco - pamiętajcie o psach w potrzebie. Będzie też można wspomóc "Akity w Potrzebie". Pomóc w finansowaniu leczenia, opieki wet. i zabiegów kastracji/sterylizacji (nie muszę mówić, jakie są to koszty:( ) i jednocześnie zrobić sobie prezent w postaci naprawdę ślicznego kalendarza "Akity - Akitom 2010". [IMG]http://i38.tinypic.com/jigt9j.jpg[/IMG] [URL="http://www.akity.pl/index.php?id=166"]więcej o kalendarzu[/URL] <-KLIK Kalendarz na pewno będzie sprzedawany w piątek przez miłych akiciarzy. Zapraszam i zachęcam serdecznie do pomocy! Wszystkim - pięknie dziękujemy! I jeszcze jedna prośba. Ciągle szukamy dobrych duszyczek, które pomogłyby w sprzedaży w niedzielę. :help1: Proszę na PW. Tzw. przyjemne z pożytecznym :) Quote
mrowa23 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 my startujemy z mlodziezowce i szczeniat , zyczymy wszstkim powodzenia. mam nadzieje ze glogow jak zawsze bedzie udany:) Quote
panienkabubu Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Czy ktoś jedzie przez Śląsk (ok. Katowic) na niedzielę i mógłby zabrać mi psa na wystawę i wziąć z powrotem do domu? Grupa IX, piesek maleńki, całkowicie bezproblemowy. Proszę o pomoc.. Quote
Recommended Posts