Frogg Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Witam wszystkich, Z racji mojej sytuacji osobistej nie mogę dalej zajmować się bassecim mieszkiem. Wpłaty wszystkie zostaną uaktualnione w najbliższych dniach oraz przekazane LucySxy. [COLOR=Red] PROSZĘ NIE WPŁACAĆ PIENIĄŻKÓW NA BASSECI MIESZEK.[/COLOR] Za wszystkie wpłaty bardzo dziękujemy. Reszta wpłat zostanie przekazana na potrzebujące BASSECIĄTKA. Quote
Frogg Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Marzec rozliczenie Agnieszka (Frogg) - 10,00 Joasika - 20,00 Kwiecień rozliczenie Agnieszka (Frogg) - 10,00 Joasika - 20,00 Maj rozliczenie Agnieszka (Frogg) - 10,00 Joasika - 20,00 Czerwiec rozliczenie Agnieszka (Frogg) - 10,00 Joasika - 20,00 Lipiec rozliczenie Agnieszka (Frogg) - 10,00 Joasika - 20,00 Quote
lucySxy Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 :laola:DZIEKUJE cI bardzo za prace ktora wlozylas w prowadzenie mieszka! Pozdrawiam. Quote
Uppa Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 czy ten "Basseci Mieszek " jeszcze dziala? Bo chcialabym pomoc potrzebujacym bassetom, a nie wiem czy podane konto jest aktualne? prosze o odpowiedz Quote
Agataw Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Basseci mieszek działa i numer konta jest aktualny. Każda, nawet najmniejsza wpłata jest mile widziana, pomaga "wyjść z dołka" bassetom w potrzebie. Za każdą wpłatę serdecznie dziękujemy. Zapraszam na forum [URL="http://www.bassety-adopcje.pl"]www.bassety-adopcje.pl[/URL]. Tutaj dowiesz się sporo o nas, a może zostaniesz na dłużej? Quote
Recommended Posts