Jump to content
Dogomania

Precedens na Dogo !!! Tarnobrzeskie Stowarzyszenie oddało Kamyka na łańcuch !!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rita60']Kamyk ma sie dobrze,ma duzy dom i ogrod do biegania,niedlugo bedzie mial kolezanke do towarzystwa.[/QUOTE]

Mam pytanko. Skąd te wieści ?

Posted

Mam złe wieści, Kamyk niestety wraca z adopcji. Dlatego apeluje czy nie znalazły byście dla niego jakiegoś tymczasu dla niego, bo u nas przepełnienie i kompletnie nie ma co z nim zrobić. A trzeba Go koniecznie od faceta zabrać...

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Mam złe wieści, Kamyk niestety wraca z adopcji. Dlatego apeluje czy nie znalazły byście dla niego jakiegoś tymczasu dla niego, bo u nas przepełnienie i kompletnie nie ma co z nim zrobić. A trzeba Go koniecznie od faceta zabrać...[/QUOTE]
:crazyeye:dlaczego ???????????

Posted

Facet okazał się nieodpowiedzialny. Przeszkadza mu że pies kopie dziury, niszczy miski, raz się nawet za to Kamykowi oberwało! :angryy::angryy: Nie pozwolę żeby ktoś bił psa.. :angryy::angryy:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Facet okazał się nieodpowiedzialny. Przeszkadza mu że pies kopie dziury, niszczy miski, raz się nawet za to Kamykowi oberwało! :angryy::angryy: Nie pozwolę żeby ktoś bił psa.. :angryy::angryy:[/QUOTE]
Cholera:angryy:i co teraz robic:roll:DT jak na lekarstwo:shake:

Posted

Dziewczyny, ja cały czas monitoruje wątek.

Jeśli Kamyk nie jest agresywny do kotów i do suk mogę mu dać DT ale dopiero od początku stycznia ew. od 22 grudnia ....:( Nie wiem czy to jest jakieś rozwiązanie....

Posted

Do kotów nie mam możliwości sprawdzić :( Do suczek na pewno jest spoko ma tylko problem z dużymi dominującymi psami.
Ewentualnie gdyby były deklaracje z których udało by się zebrać 270 zł miesięcznie to mógł by pojechać do hotelu.

Posted

Wrzuce go na szorsciaki,teriery i terierkowo,tylko wieczorkiem,bo przy tej przegladarce w pracy,to nie da rady.
Co u Kamyka,czy juz zostal odebrany temu facetowi ?

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Facet go nie oddaje, to my chcemy Kamyka odebrać.[/QUOTE]
To co mamy robic:roll:wszystko zawieszone w prozni,bo w takim układzie co z allegro,ogłoszeniami ?