kuba123 Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 chłopczyk coś mało ciotek nas odwiedza, oj mało Quote
kuba123 Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 prosimy o ogłoszenia :oops: baaardzo prosimy maluch jest przekochany ale boks to nie miejsce dla niego - on potrzebuje rodziny- własnej zgadza się z psami i świetnie się z nimi dogaduje nowe foty wstawię jutro Quote
czarna1977 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Poogłaszam to cudo gdzie się da, jak tylko uzyskam od Kuby wszystkie potrzebne informacje. Quote
amikat Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Kto pokocha? Ja pokochałam.... Gdzie ta rodzina???? Quote
kuba123 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 ty pokochałaś, ja pokochałam, wujek pokochał i tyle więcej kochaczy brak - niestety Quote
czarna1977 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Tonerek ma już ogłoszenia. www.ojej.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.animalia.pl www.gumtree.pl www.petworld.pl www.rozglos.net www.najpewniej.pl www.mammisia.pl www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl www.twoje-ogloszenia.pl www.morusek.pl www.adpedia.pl www.szybko-sprzedam.pl www.sprzedasz.pl www.pchlitarg.info.pl www.neeon.pl www.ogloszenia.e-gratka.infowww.1001ogloszen.pl www.mojpupil.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.nasipupile.pl www.vendito.pl www.autogielda.pl www.kokosy.pl www.wybierzmiska.pl www.adsy.pl www.psiamania.pl www.tusprzedaj.pl www.kupsprzedaj.pl www.psy.low.pl www.alegratka.pl Mam nadzieję, że szybko znajdzie się dom dla tej słodkiej mordki. kuba123 przenieś ten wątek na śląskie, będzie większe zainteresowanie. Quote
czarna1977 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Odezwali się Państwo zainteresowani adopcją Tonera. Są z Dąbrowy Górniczej. kuba123 zorganizuj wizytę przedadopcyjną. Na PW prześlę Ci ich adres mailowy. Quote
Basia i Barni Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Daj mi adres na Pw , bo chce coś sprawdzić Quote
czarna1977 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Wchodźcie i pomóżcie Tonerkowie znaleźć domek. Quote
Basia i Barni Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Czy toner ma wątek na www.labradory.info ? Ogłoszenia? Quote
kuba123 Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 [quote name='czarna1977']Tonerek ma już ogłoszenia. www.ojej.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.animalia.pl www.gumtree.pl www.petworld.pl www.rozglos.net www.najpewniej.pl www.mammisia.pl www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl www.twoje-ogloszenia.pl www.morusek.pl www.adpedia.pl www.szybko-sprzedam.pl www.sprzedasz.pl www.pchlitarg.info.pl www.neeon.pl www.ogloszenia.e-gratka.infowww.1001ogloszen.pl www.mojpupil.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.nasipupile.pl www.vendito.pl www.autogielda.pl www.kokosy.pl www.wybierzmiska.pl www.adsy.pl www.psiamania.pl www.tusprzedaj.pl www.kupsprzedaj.pl www.psy.low.pl www.alegratka.pl Mam nadzieję, że szybko znajdzie się dom dla tej słodkiej mordki. kuba123 przenieś ten wątek na śląskie, będzie większe zainteresowanie. ogłoszenia ma czarna1977 :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Basia i Barni Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Labradory.info :: Zobacz temat - Toner -młodziutki mix labek w Mysłowicach Quote
kuba123 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 dziś dzwoniła pani z Słupska w sprawie Tonera musi jeszcze porozmawiać o psiaku z tatą i odezwie się ponownie ( jeśli tata się zgodzi) zobaczymy Quote
czarna1977 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Kontaktowali się z Tobą Państwo z Dąbrowy? Byli nim zainteresowani - dostałam od nich wiadomość na maila, podałam Twój nr telefonu. Quote
kuba123 Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 napisałam do nich wczoraj jednak ani nie odpisali, ani nie zadzwonili albo przerazili się procedur albo jeszcze się odezwą Quote
czarna1977 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Jest Pani zainteresowana adopcją z Opola. Kuba wysłałam Ci namiary na PW. Quote
kuba123 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 niestety na maile brak odpowiedzi dziś znowu dzwoniła pani ze Słupska tata się zgodził pani też zgadza się na wizytę jak na razie to jedyna konkretna osoba która zapytała o psa co wy myślicie Quote
amikat Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Trzeba wizytę przedadopcyjną zrobić !!! Kto może? Kto jest z tych okolic? Quote
kuba123 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Mamy następny chętny dom w Opolu chcą sami po psiaka przyjechać Quote
kuba123 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 dziewczyny z Opola dostały namiar czekam na info dom z ogrodem ,w którym mieszkał pies z opolskiego schronu, ale odszedł za TM jestem z panią w kontakcie Mailowym i telefonicznym dziś było kolejne pytanie o psa ( sms) odpisałam że nie odpowiadam na sms-y i należy dzwonić to fdostałam odpowiedź że konto doładują 10 to zadzwoni:angryy::angryy: Quote
kuba123 Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 wizyta już dziś :loveu: zobaczymy co z niej wyniknie Quote
Kisiaraf Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Jak po wizycie? Już coś wiadomo w sprawie adopcji? Quote
Recommended Posts