wiki4 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 [quote name='bloody']Nie wiem jaki tytuł ....[/QUOTE] A imię psa i rasa bo nie wiem czy to Husky czy Malamut :oops: Quote
wiki4 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 [quote name='bloody']Max Malamut. :loveu:[/QUOTE] :loveu: Galeria Maxia Malamuta :lol: Tylko to mi przyszło tak na szybko do głowy ;) Quote
pokusa Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Ja takie wymyśliłam : Max, poprostu Max . Nieśmiało zapraszamy . Quote
wiki4 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 [quote name='bloody']Ja takie wymyśliłam : Max, poprostu Max . Nieśmiało zapraszamy .[/QUOTE] Podaj link albo wstaw już banner bo wiem, że masz :lol: Quote
wiki4 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 [quote name='bloody']nieaktualny...[/QUOTE] A podasz chociaż link? ;) Quote
wiki4 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 [quote name='bloody']Nie chce mi sie szukać.[/QUOTE] Ty leniu, Ty :mad: Quote
wiki4 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 [quote name='bloody']Nie, nie bij . ;pp[/QUOTE] A właśnie że będę :lmaa: Szukałam na fotoblogach i nie znalazłam żadnego Maksia :mad: Quote
Minerva Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Ale tutaj przegadane :evil_lol: Zamiast tak gadu gadu to może jakieś foty :cool3:. Quote
Marzena* Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Witamy w sobotni wieczór :loveu::loveu::loveu: Quote
wiki4 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 [quote name='Minerva']Ale tutaj przegadane :evil_lol: Zamiast tak gadu gadu to może jakieś foty :cool3:.[/QUOTE] W końcu baby, no nie :eviltong: Jak chcesz fotki to się cofnij kilka stronek, a i tak może jeszcze jakieś dam ;) [quote name='Viky i Ja']Witamy w sobotni wieczór :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Czeeść :loveu: Quote
Minerva Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='wiki4']W końcu baby, no nie :eviltong: Jak chcesz fotki to się cofnij kilka stronek, a i tak może jeszcze jakieś dam ;)[/QUOTE] Tralalala. Ja foty już oglądałam :evil_lol: I czekam na nowe, bo widzę, że się lenisz i gadasz :cool1: I place chodzą po klawiaturze, jakby tańczyły breakdanca :diabloti: Quote
wiki4 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 [quote name='Minerva']Tralalala. Ja foty już oglądałam :evil_lol: I czekam na nowe, bo widzę, że się lenisz i gadasz :cool1: I place chodzą po klawiaturze, jakby tańczyły breakdanca :diabloti:[/QUOTE] Haha :lol: Ja się nie lenię zamówiłam dzisiaj już 3 banerki, nakrzyczałam na brata, wymiziałam Lisę od Was wszystkich, byłam pod kinem zobaczyć co i kiedy leci, jechałam autobusem .... :eviltong: Ładują się ;) Quote
Minerva Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='wiki4']Haha :lol: Ja się nie lenię zamówiłam dzisiaj już 3 banerki, nakrzyczałam na brata, wymiziałam Lisę od Was wszystkich, byłam pod kinem zobaczyć co i kiedy leci, jechałam autobusem .... :eviltong: Ładują się ;)[/QUOTE] A ja se z psem chodziłam i do wody wpadłam, a się nie chwalę :eviltong: Czekałam na te słowa :evil_lol: Quote
taxelina Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Dziekujemy za tyle zdjec, calkiem ciekawe rzeczy tam byly! Quote
wiki4 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 [quote name='Minerva']A ja se z psem chodziłam i do wody wpadłam, a się nie chwalę :eviltong: Czekałam na te słowa :evil_lol:[/QUOTE] Ha! To musiało śmiesznie wyglądać :eviltong: Coś się psuje znowu i od nowa się ładują :evil_lol: [quote name='deer_1987']Dziekujemy za tyle zdjec, calkiem ciekawe rzeczy tam byly![/QUOTE] Nuu, wszystko było ciekawe oprócz tego co gadał przewodnik :lol: Quote
Minerva Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='wiki4']Ha! To musiało śmiesznie wyglądać :eviltong: Coś się psuje znowu i od nowa się ładują :evil_lol:[/QUOTE] W sumie to tylko jedną nogą wpadłam-tak to jest jak się chodzi przy brzegu rzeki :roll:. Ale smieszniejsze było jak wracałam do domu z mokrymi spodniami :evil_lol: Tak patrząc na to co mówisz to wnioskuję dwie rzeczy. Albo jesteś po lampce wina albo coś mi tu kręcisz z tymi fotkami :mad::mad::mad: Quote
wiki4 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 [quote name='Minerva']W sumie to tylko jedną nogą wpadłam-tak to jest jak się chodzi przy brzegu rzeki :roll:. Ale smieszniejsze było jak wracałam do domu z mokrymi spodniami :evil_lol: Tak patrząc na to co mówisz to wnioskuję dwie rzeczy. Albo jesteś po lampce wina albo coś mi tu kręcisz z tymi fotkami :mad::mad::mad:[/QUOTE] Buahaha ja wygladam gorzej jak wracam z Lisą z pól :eviltong: Jak jej się już nie chce chodzić to skacze na mnie, nie dosyć że mam spodnie mokre to jeszcze kurtkę od błota :lol: Ni to, ni to :evil_lol: Jest już 4/5 :razz: Quote
Minerva Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 [quote name='wiki4']Buahaha ja wygladam gorzej jak wracam z Lisą z pól :eviltong: Jak jej się już nie chce chodzić to skacze na mnie, nie dosyć że mam spodnie mokre to jeszcze kurtkę od błota :lol: Ni to, ni to :evil_lol: Jest już 4/5 :razz:[/QUOTE] 4/5. Tj. cztery fotki z pięciu? To gdzie ty foty hostujesz, że tak wolno :-o. To myślałam, że fotosik jest żółw. Quote
wiki4 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 [IMG]http://img94.imageshack.us/img94/581/p1010579.jpg[/IMG] [IMG]http://img210.imageshack.us/img210/2773/p1010575t.jpg[/IMG] [IMG]http://img260.imageshack.us/img260/5960/p1010573.jpg[/IMG] Zaraz się wścieknę, tyle czekałam aż się fotki załadują,a tu mi jakiś błąd wyskakuje :angryy: Chyba jutro wstawię resztę :roll: Quote
taxelina Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Spokojnie do jutra poczekamy ja zaraz ide odpoczac, nawet nie mam sily na 88 watkow na dogo, polowe przejrzalam na razie.. caly dzien w pracy.. Quote
Recommended Posts