Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bloody']Ja takie wymyśliłam :
Max, poprostu Max . Nieśmiało zapraszamy .[/QUOTE]

Podaj link albo wstaw już banner bo wiem, że masz :lol:

Posted

[quote name='Minerva']Ale tutaj przegadane :evil_lol:
Zamiast tak gadu gadu to może jakieś foty :cool3:.[/QUOTE]

W końcu baby, no nie :eviltong: Jak chcesz fotki to się cofnij kilka stronek, a i tak może jeszcze jakieś dam ;)

[quote name='Viky i Ja']Witamy w sobotni wieczór :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Czeeść :loveu:

Posted

[quote name='wiki4']W końcu baby, no nie :eviltong: Jak chcesz fotki to się cofnij kilka stronek, a i tak może jeszcze jakieś dam ;)[/QUOTE]
Tralalala. Ja foty już oglądałam :evil_lol: I czekam na nowe, bo widzę, że się lenisz i gadasz :cool1: I place chodzą po klawiaturze, jakby tańczyły breakdanca :diabloti:

Posted

[quote name='Minerva']Tralalala. Ja foty już oglądałam :evil_lol: I czekam na nowe, bo widzę, że się lenisz i gadasz :cool1: I place chodzą po klawiaturze, jakby tańczyły breakdanca :diabloti:[/QUOTE]

Haha :lol: Ja się nie lenię zamówiłam dzisiaj już 3 banerki, nakrzyczałam na brata, wymiziałam Lisę od Was wszystkich, byłam pod kinem zobaczyć co i kiedy leci, jechałam autobusem .... :eviltong:

Ładują się ;)

Posted

[quote name='wiki4']Haha :lol: Ja się nie lenię zamówiłam dzisiaj już 3 banerki, nakrzyczałam na brata, wymiziałam Lisę od Was wszystkich, byłam pod kinem zobaczyć co i kiedy leci, jechałam autobusem .... :eviltong:

Ładują się ;)[/QUOTE]
A ja se z psem chodziłam i do wody wpadłam, a się nie chwalę :eviltong:

Czekałam na te słowa :evil_lol:

Posted

[quote name='Minerva']A ja se z psem chodziłam i do wody wpadłam, a się nie chwalę :eviltong:

Czekałam na te słowa :evil_lol:[/QUOTE]

Ha! To musiało śmiesznie wyglądać :eviltong:

Coś się psuje znowu i od nowa się ładują :evil_lol:

[quote name='deer_1987']Dziekujemy za tyle zdjec, calkiem ciekawe rzeczy tam byly![/QUOTE]

Nuu, wszystko było ciekawe oprócz tego co gadał przewodnik :lol:

Posted

[quote name='wiki4']Ha! To musiało śmiesznie wyglądać :eviltong:

Coś się psuje znowu i od nowa się ładują :evil_lol:[/QUOTE]
W sumie to tylko jedną nogą wpadłam-tak to jest jak się chodzi przy brzegu rzeki :roll:. Ale smieszniejsze było jak wracałam do domu z mokrymi spodniami :evil_lol:

Tak patrząc na to co mówisz to wnioskuję dwie rzeczy. Albo jesteś po lampce wina albo coś mi tu kręcisz z tymi fotkami :mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Minerva']W sumie to tylko jedną nogą wpadłam-tak to jest jak się chodzi przy brzegu rzeki :roll:. Ale smieszniejsze było jak wracałam do domu z mokrymi spodniami :evil_lol:

Tak patrząc na to co mówisz to wnioskuję dwie rzeczy. Albo jesteś po lampce wina albo coś mi tu kręcisz z tymi fotkami :mad::mad::mad:[/QUOTE]

Buahaha ja wygladam gorzej jak wracam z Lisą z pól :eviltong: Jak jej się już nie chce chodzić to skacze na mnie, nie dosyć że mam spodnie mokre to jeszcze kurtkę od błota :lol:

Ni to, ni to :evil_lol: Jest już 4/5 :razz:

Posted

[quote name='wiki4']Buahaha ja wygladam gorzej jak wracam z Lisą z pól :eviltong: Jak jej się już nie chce chodzić to skacze na mnie, nie dosyć że mam spodnie mokre to jeszcze kurtkę od błota :lol:

Ni to, ni to :evil_lol: Jest już 4/5 :razz:[/QUOTE]
4/5. Tj. cztery fotki z pięciu? To gdzie ty foty hostujesz, że tak wolno :-o. To myślałam, że fotosik jest żółw.

Posted

[IMG]http://img94.imageshack.us/img94/581/p1010579.jpg[/IMG]

[IMG]http://img210.imageshack.us/img210/2773/p1010575t.jpg[/IMG]

[IMG]http://img260.imageshack.us/img260/5960/p1010573.jpg[/IMG]

Zaraz się wścieknę, tyle czekałam aż się fotki załadują,a tu mi jakiś błąd wyskakuje :angryy:

Chyba jutro wstawię resztę :roll: