*anusia&ajlu* Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 wiki4 napisał(a):Takie w sam raz na rosołek :cool3: co??? rosolek??? moj golab ktorego mialam byl cala zime u mnie bo mial skrzydlo zlamane i nie zostal zjedzony tylko na wiosne puszczony:p dawaj fotki z wystawy, wiem ze bylo fajnie ale czekam na foteczki:D Quote
Sylwia K Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 pozdrowienia dla cudnej Lisy, Puszka oraz ich pani Czekamy z niecierpliwością na jakieś nowe foteczki:cool3: Quote
wiki4 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Kama & Diana napisał(a):Fajny psiaczek. Wycałuj ode mnie. Wyćmokana i dzięki :lol: Tosa_Inu&Husky napisał(a):Foty chcę :mad: U mnie są :lol:. Z resztą zapraszam do obejrzenia :p FOTY! FOTY DAWAJ! :mad: Ja też bym chciała :evil_lol: Baski_Kropka napisał(a):Ja też bym chciała.. tylko nie wiem czy z Ciebie Weroniko jeszcze cokolwiek zostanie xD Jeszcze trochę zdrowia by mi się przydało gdyby ktoś chciał biednej schorowanej dogomaniaczce sprezentować ;P Bo u nas od świąt kiepsko choróbsko za choróbskiem...:/ Pusiakowa chętnie odda :cool3: To ja Ci troszkę zdrowia oddam, ale Ty mi też coś :lol: Daga & Maks napisał(a):gdyby coś zostało to ja też chętnie wezmę pare kg :lol: Kiedyś w galerii narzekałyście jakie to wy grube, a teraz większość ma niedowagę :-o HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):to coś ty tam zjadła że to miało 2000 kcal ??:mdleje: Trochę tego i ... tamtego :lol: Tosa_Inu&Husky napisał(a):Ja też chcę troche kilo. 11 :cool3: 11 kilo ? :-o Quote
wiki4 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ja ci moge oddac najwyżej 1 :lol: Zrobimy zbiórkę kg :cool3: Tosa_Inu&Husky napisał(a):OK. Ja ci dam moje... np. zdrowie, a ty mi swój kilogam :D Zdrowie so zatrzymaj, to ja mogę nie chodzić do szkoły :eviltong: Oddam każdemu po 1% zdrowia mojego :evil_lol: WeronikaM napisał(a):jeju !!! co wy wszystkie takie chude :D :D (teraz to i ja mam niedowage) Spotkamy się w szpitalu, na oddziale anoreksji :D Ale wstyd się przyznać, przytyłam... :oops: Nie mogłam wcisnąć się w spodnie co so miesiąc temu kupiłam i był luz :razz: Pusiakowa napisał(a):jezuuu, dajcie mi waszą niedowage . ;o u nas nowe foty. ;) Pusiak, zobacz ilu tu chętnych na twoje kg ;) Sallcia napisał(a):a tu kiedy jakieś nowe fotki lisicy? :hand: 8) Jutro, obiecuję, jeżeli padać nie będzie, zaraz może wstawię kilka z wystawy ;) HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):taaa tylko czy to twoje zdrowie nie jest na zasadzie chorowania 24h na dobe ?:D:D bo jak tak to nie dziekuje a jak nie to ci moge oddac nawet 4 kg :lol: bym wazyla 45 jak zadawnych lat :loveu: ahh te marzenia :D E ale Ty lekka :lol: Nie masz niedowagi ? :razz: Sylwia K napisał(a):pozdrowienia dla cudnej Lisy, Puszka oraz ich pani Czekamy z niecierpliwością na jakieś nowe foteczki:cool3: Dziękujemy ;) Quote
wiki4 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Korciaczki napisał(a):Dobranoc Lisko : ) Dobranoc Korki ;) Zdjęcia się ładują :D Quote
wiki4 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 http://my.imageshack.us/v_images.php Sorrki za jakość ;) Quote
Infortune. Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Wiki, kłamczucho, nie ma zdjęc. :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 wiki4 napisał(a): Trochę tego i ... tamtego :lol: tzn czego?? :diabloti: specjalnie o to pytalam i pytam bo cheesburgery i takie inne rzeczy maja tam duzo kalorii ( mięsne) a ty mówiłaś że jesteś wegetarianką :diabloti::razz: chyba nie chcesz mi powiedziec ze 2000 kcal sie wzielo z sałatek w mcdonaldzie?:lol: ja nie mam niedowagi :shock: dziewczyny w moim wieku waza gdzies tak 50, 50 coś więc moja niedowaga to góra kilogram (?) :D:D a ty ile wazysz ?:razz: 20?:D:D Quote
wiki4 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 sunshine napisał(a):Gdzie te zdjęcia bo mi wsiąkły chyba:P Mój poprzedni post :roll: Sorrki, jestem w podłym nastroju i chyba choróbsko mnie rozkłada :shake: Quote
gosiulaa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 a to nie zobacze bo nie jestem zarejestrowana na imageshacku :eviltong: Quote
*anusia&ajlu* Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 gosiulaa napisał(a):a to nie zobacze bo nie jestem zarejestrowana na imageshacku :eviltong: wlasnie gosia ja tez nie!!! robimy strajk!!!! Wiki postaraj sie powrzucaj pojednyczo foteczki :D Quote
WeronikaM Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='wiki4']http://my.imageshack.us/v_images.php Sorrki za jakość ;) jak klikam w link to moje zdjęcia mi się pojawiają :mad: Quote
*anusia&ajlu* Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 aaaaaaaaaaaaaaa weszlam na 1 strone galeri :loveu: i zobaczylam mala Lise :D ale ona urosla :) kochana wystawilam znowu bazarek dla innej bidy spojrz, ciotki hopajcie:p link w moim podpisie.... milego wtorku Kochana:loveu: Quote
Dogha Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Będę się obrażać. Nie wstawiłaś mojego bannerka dla Lisy... Quote
Cavy Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Widzisz, musisz się wysilić i pojedynczo wstawiać. Nie ma tak łatwo. :turn-l: Quote
lenka13 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 ja tez nie widze fotek, nie jestem zarejestowana na imageshacku musisz się jednak wysilić i powstawiać foty pojedynczo ja moje kg wam chętnie mogę oddać.. Quote
wiki4 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='gosiulaa']a to nie zobacze bo nie jestem zarejestrowana na imageshacku :eviltong: Eee, a ja chciałam iść na łatwiznę :lol: [quote name='*anusia&ajlu*']wlasnie gosia ja tez nie!!! robimy strajk!!!! Wiki postaraj sie powrzucaj pojednyczo foteczki :D Anetko proszę mi tu nie strajkować :evil_lol: A tak na boczku, to przyszły gazetki :D [quote name='WeronikaM']jak klikam w link to moje zdjęcia mi się pojawiają :mad: Zaraz wstawię :cool3: [quote name='*anusia&ajlu*']aaaaaaaaaaaaaaa weszlam na 1 strone galeri :loveu: i zobaczylam mala Lise :D ale ona urosla :) kochana wystawilam znowu bazarek dla innej bidy spojrz, ciotki hopajcie:p link w moim podpisie.... milego wtorku Kochana:loveu: No jaka maleńka :lol: Dziękujemy :D [quote name='Zuzka i shelciaki']Będę się obrażać. Nie wstawiłaś mojego bannerka dla Lisy... Ooo bo nawet zapomniałam, sorrka :oops: [quote name='Cavy']Widzisz, musisz się wysilić i pojedynczo wstawiać. Nie ma tak łatwo. :turn-l: Noo, niestety :evil_lol: [quote name='Shirai - Koki']Witamy Lisiczki !! Kiedy beda foty ??? Sorrki u nas cały czas pada :shake: [quote name='lenka13']ja tez nie widze fotek, nie jestem zarejestowana na imageshacku musisz się jednak wysilić i powstawiać foty pojedynczo ja moje kg wam chętnie mogę oddać.. Ehh, dawaj ;) Odpowiem Paulinie. 1 paczuszka frytek ma ok. 500kcl :eviltong: Quote
Recommended Posts