Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cze :cool3:

przejrzalam szybciutko galerie i ta fota a wlasciwie lapiny Bonda mi sie podobają hehe patyczaki normalnie:evil_lol:
[URL]http://images49.fotosik.pl/207/bf6bd7e5f1bbf02cmed.jpg[/URL]

fajne masz te psiury:loveu:

Posted

[quote name='Doti1986'] Jejku Bondzik na prawdę malutki jest :loveu::evil_lol:[/QUOTE]
albo listek naprawdę duży:evil_lol:

[url]http://images36.fotosik.pl/110/6f025e4c8dbb383bmed.jpg:loveu::loveu::loveu:[/url]
urocze zdjęcie:loveu:

Witam:lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Twoja Ineczka to takie samo diablątko jak moja Carmen :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale Viky w przeciwieństwie do Bondzika potrafi młodą przywołać do porządku warcząc lub w ostateczności robiąc użytek z ząbków :cool3:. Na szczęście ma "wyczucie" i nie zrobiła maluchowi krzywdy, za to Carmen już wie, że jak Viky warknie to lepiej zejść jej z drogi :diabloti:

Posted

Dzień dobry wszystkim:multi:

Niestety my już z rana miałyśmy wizyte u weterynarza- Inka wczoraj zwymiotowała 1raz tak jakby śliną, ale dziś rano (6:30) zwymiotowała bronzową wydzieliną. Wymioty były co 30 minut, 4 razy.
Dostała kroplówkę jakieś zastrzyki/ antybiotyki.
Teraz śpi.

Była w środę zaszczepiona (2 szczenięca szczepionka), ale wymiotów po niej nie powinno być...
Więc albo coś zjadła (co raczej nie jest możliwe) albo to jakaś psia choroba.... :shake:

Posted

Witamy ślicznego Bondzika i małą diablicę Ineczkę:loveu: mamy nadzieje że to nic poważnego nieraz moja Pix też od czasu do czasu lubi sobie zwymiotować tak bez powodu jak była mała to też jej się to zdarzało:roll: Może podgryzła tego liścia wczoraj i jej zaszkodził:shake: Trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze:loveu:

Posted

[quote name='Natalia&Lola']Nie wiem czy to takie normalne wymioty, jak są ciemne...
Mam nadzieje, ze jej przejdzie to szybko.
A jak nie to później pójdę z nią po raz kolejny do weterynarza.[/QUOTE]

Trzymiemy kciuki za malą:thumbs:

Posted

[quote name='Pegaza']Jestem ciekawa co u malej..:roll:[/QUOTE]

Jak narazie śpi po tym jak dostała 2 małe porcje kleiku ryżowego.:multi:
Od około 17 nie ma wymiotów, więc mam nadzieje, że już będzie dobrze.

Posted

[quote name='Natalia&Lola']Jak narazie śpi po tym jak dostała 2 małe porcje kleiku ryżowego.:multi:
Od około 17 nie ma wymiotów, więc mam nadzieje, że już będzie dobrze.[/QUOTE]

Wiem juz czytalam na offie to zycze spokojnej nocy bo ja juz lece pa:loveu:

Posted

Ineczka już dobrze Jeszcze nie biega jak szalona, jak przed chorobą. Ale nie wymiotuje, więc bardzo się ciesze:)

Dzwoniła do nas pani Monika Jagiełło- hodowca Bonda.
Powiedziała, że jest bardzo mały (widziała jego foty), jego rodzeństwo jest większe od niego 2razy i ważą około 2kg, a Bondek około 1kg.....
Stwierdziła, że jego łapeczki mało owłosione mogą być przyczyną braku witamin.
Mamy podawać teraz tylko RC. I zobaczymy może coś się zmieni.

Posted

Weterynarz powiedział, że dużo psów choruje zarówno małych i młodych jak i dużych i starych. Więc Inka załapała jakąś grypę czy coś takiego.
Zastanowiłam się i doszłam do wniosku, że Kaza ponad tydzień temu wymiotowała. Psy są odizolowane, ale wiadomo jak to jest.

Teraz Bawiła się, szczekała.