Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bingo piszczy? Tego nie wiedziałam :lol:
Mika też piszczy, ciagle, o wszystko, bez przerwy, bez powodu, piszczy. Chyba kiedyś z nią oszaleję... :shake:
Jeżeli masz ten sam problem - całym sercem Ci współczuję

Posted

[quote name='kamilka91']Bingo piszczy? Tego nie wiedziałam :lol:
Mika też piszczy, ciagle, o wszystko, bez przerwy, bez powodu, piszczy. Chyba kiedyś z nią oszaleję... :shake:
Jeżeli masz ten sam problem - całym sercem Ci współczuję[/QUOTE]
Dzięki za współczucia i na wzajem ,bo to jego piszczenie to z równowagi mnie czasami wyprowadza! Piszczy bo-zabawka wpadła za miotłę,bo innego psa gdzieś słyszy, bo jem, bo czytam itd..... Ehh ,ale sama na to się zgodziłam i zbytnio nie narzekam :p

Posted

Bingo kocha pańcię i chce aby pańcio poświęcała mu każdą sekundę, skad ja to znam. Na szczęście Bismarck starszy i przekłada zabawę nad spanie;) uściski dla szoguniastego, jak uwinę sie ze wstępologia to rozmyśle nad naszym spacerem co by Bingusia obcykać fotami.

Posted

[quote name='magda z.']Bingo kocha pańcię i chce aby pańcio poświęcała mu każdą sekundę, skad ja to znam. Na szczęście Bismarck starszy i przekłada zabawę nad spanie;) uściski dla szoguniastego, jak uwinę sie ze wstępologia to rozmyśle nad naszym spacerem co by Bingusia obcykać fotami.[/QUOTE]
To jak najszybciej skończ to coś i idziemy na spacera ;) Bo Bingas już nie może się doczekać :p

Posted

[quote name='paulina2904']To jak najszybciej skończ to coś i idziemy na spacera ;) Bo Bingas już nie może się doczekać :p[/QUOTE]
oki:) postaram się, już miałam w zeszłym tygodniu kończyć, a jak zawsze psy, w tym odławiałam z Trzebienia psa...;)

• 2 weeks later...
Posted

U pieknego tak sobie radzę to przaeczytać o jego ostatnich przygodach [url]http://www.dogomania.pl/threads/142760-Jak-reagujecie-na-chamstwo-innych-psiarzy-2/page181[/url] normalnie krew mnie zalewa od głupoty ludzi:angryy: A tak w skrócie to miałam od wtorku do piątku cztery próbne matury:polski,matma,ang.,i historia rozszerzona:wallbash: i jak się okazało matmy z operona nie zaliczyłam ,bo zabrakło mi 1 ptk. miałam 28% ,a potrzeba 30%:flop:

Posted

UUUUU matura nic fajnego, nie wiem czy Cię to pocieszy, ale ja też niezdałbym matematyki, dzięki Bogu mnie to ominęło. Zresztą to tylko próbna matura...prawdziwa będzie prostrza;-) Zaraz poczytam o przygodach Bingusia:D

Posted

Paulina będzie dobrze:) Matura to pikuś;) Jak dobrze pójdzie to powinnam w tym tygodniu skończyć, ale ponieważ wysiadają mi zupełnie już stawy od klikania i siedzenia, to najwcześniej za jakieś 2 tygodnie umawiamy się na sesję Bingsa w terenie.

Posted

[quote name='magda z.']Paulina będzie dobrze:) Matura to pikuś;) Jak dobrze pójdzie to powinnam w tym tygodniu skończyć, ale ponieważ wysiadają mi zupełnie już stawy od klikania i siedzenia, to najwcześniej za jakieś 2 tygodnie umawiamy się na sesję Bingsa w terenie.[/QUOTE]
Trzymam za słowo najlepiej będzie umówić się w którąś sobotę o wczesnej porze ,bo teraz szybko robi się ciemno:cool3: Bingas już nie może się doczekać;)

Posted

Uff dawno mnie tu nie było ,bo wyszukiwarka mi się skopała :/ zdjęcia są gotowe ,ale nie wchodzą (nie wiem czemu:( ) jeszcze popróbuję. Tak w skrócie to jestem chora,w niedzielę mecz przegrany,piękny portrecik dla mnie narysowała gos -oczywiście modelem był Bingo;), Niedługo jeszcze przyjdzie kubraczek dla Bingesa który zamówiłam w fundacji pomagającej bokserom i następny mecz gram we Wrocku chyba na sali przy ulicy Krupniczej (Gwardia wrocław) to tak w skrócie i kiedy dam radę coś tu wkleić to oczywiście pierwszy będzie portrecik Bingsa ;P