:: FiGa :: Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='paulina2904']Jużprzynajmniej znalazłam subskrypcje i tyle mi wystarczy na razie:diabloti:[/QUOTE]Gdzie je znalazłaś? :diabloti: Mydło :evil_lol: Quote
paulina2904 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Wszystko dobrze ;) W tej chwili mi marudzi i idę się z nim bawić ,bo jego piszczenie umarłego by obudziło :p Quote
kamilka91 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Bingo piszczy? Tego nie wiedziałam :lol: Mika też piszczy, ciagle, o wszystko, bez przerwy, bez powodu, piszczy. Chyba kiedyś z nią oszaleję... :shake: Jeżeli masz ten sam problem - całym sercem Ci współczuję Quote
paulina2904 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='kamilka91']Bingo piszczy? Tego nie wiedziałam :lol: Mika też piszczy, ciagle, o wszystko, bez przerwy, bez powodu, piszczy. Chyba kiedyś z nią oszaleję... :shake: Jeżeli masz ten sam problem - całym sercem Ci współczuję[/QUOTE] Dzięki za współczucia i na wzajem ,bo to jego piszczenie to z równowagi mnie czasami wyprowadza! Piszczy bo-zabawka wpadła za miotłę,bo innego psa gdzieś słyszy, bo jem, bo czytam itd..... Ehh ,ale sama na to się zgodziłam i zbytnio nie narzekam :p Quote
magda z. Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Bingo kocha pańcię i chce aby pańcio poświęcała mu każdą sekundę, skad ja to znam. Na szczęście Bismarck starszy i przekłada zabawę nad spanie;) uściski dla szoguniastego, jak uwinę sie ze wstępologia to rozmyśle nad naszym spacerem co by Bingusia obcykać fotami. Quote
paulina2904 Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 [quote name='magda z.']Bingo kocha pańcię i chce aby pańcio poświęcała mu każdą sekundę, skad ja to znam. Na szczęście Bismarck starszy i przekłada zabawę nad spanie;) uściski dla szoguniastego, jak uwinę sie ze wstępologia to rozmyśle nad naszym spacerem co by Bingusia obcykać fotami.[/QUOTE] To jak najszybciej skończ to coś i idziemy na spacera ;) Bo Bingas już nie może się doczekać :p Quote
magda z. Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='paulina2904']To jak najszybciej skończ to coś i idziemy na spacera ;) Bo Bingas już nie może się doczekać :p[/QUOTE] oki:) postaram się, już miałam w zeszłym tygodniu kończyć, a jak zawsze psy, w tym odławiałam z Trzebienia psa...;) Quote
paulina2904 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 U pieknego tak sobie radzę to przaeczytać o jego ostatnich przygodach [url]http://www.dogomania.pl/threads/142760-Jak-reagujecie-na-chamstwo-innych-psiarzy-2/page181[/url] normalnie krew mnie zalewa od głupoty ludzi:angryy: A tak w skrócie to miałam od wtorku do piątku cztery próbne matury:polski,matma,ang.,i historia rozszerzona:wallbash: i jak się okazało matmy z operona nie zaliczyłam ,bo zabrakło mi 1 ptk. miałam 28% ,a potrzeba 30%:flop: Quote
wojtito Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 UUUUU matura nic fajnego, nie wiem czy Cię to pocieszy, ale ja też niezdałbym matematyki, dzięki Bogu mnie to ominęło. Zresztą to tylko próbna matura...prawdziwa będzie prostrza;-) Zaraz poczytam o przygodach Bingusia:D Quote
magda z. Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Paulina będzie dobrze:) Matura to pikuś;) Jak dobrze pójdzie to powinnam w tym tygodniu skończyć, ale ponieważ wysiadają mi zupełnie już stawy od klikania i siedzenia, to najwcześniej za jakieś 2 tygodnie umawiamy się na sesję Bingsa w terenie. Quote
paulina2904 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='magda z.']Paulina będzie dobrze:) Matura to pikuś;) Jak dobrze pójdzie to powinnam w tym tygodniu skończyć, ale ponieważ wysiadają mi zupełnie już stawy od klikania i siedzenia, to najwcześniej za jakieś 2 tygodnie umawiamy się na sesję Bingsa w terenie.[/QUOTE] Trzymam za słowo najlepiej będzie umówić się w którąś sobotę o wczesnej porze ,bo teraz szybko robi się ciemno:cool3: Bingas już nie może się doczekać;) Quote
magda z. Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Oki, to się odezwę, na razie zmykam, bo weszlam tylko na chwilę. Miłego wieczoru Quote
wojtito Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Co tak mało tych zdjęć? Wchodzę tu regularnie, jestem fanem łaciatego i czuje niedosyt:-) Quote
paulina2904 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 W poniedziałek coś wrzucę ,bo na razie tylko chwilowo jestem w domu żeby pospać ;P dzisiaj byłam na turnieju w lubinie i zajełyśmy 1 miejsce :) a jutro jadę do głuszycy...;p Quote
kajkoowa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 To gratulacje 1 miejsca:multi: Teraz pozostało tylko poczekac na fociasze:diabloti Quote
Anusia&Saba Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Gratuluje! :cool1: [COLOR=PaleTurquoise] [COLOR=White] .[/COLOR][/COLOR] Quote
paulina2904 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Uff dawno mnie tu nie było ,bo wyszukiwarka mi się skopała :/ zdjęcia są gotowe ,ale nie wchodzą (nie wiem czemu:( ) jeszcze popróbuję. Tak w skrócie to jestem chora,w niedzielę mecz przegrany,piękny portrecik dla mnie narysowała gos -oczywiście modelem był Bingo;), Niedługo jeszcze przyjdzie kubraczek dla Bingesa który zamówiłam w fundacji pomagającej bokserom i następny mecz gram we Wrocku chyba na sali przy ulicy Krupniczej (Gwardia wrocław) to tak w skrócie i kiedy dam radę coś tu wkleić to oczywiście pierwszy będzie portrecik Bingsa ;P Quote
paulina2904 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 W tą niedzielę ,ale nie wiem o której dowiem się w czwartek -piątek ;) Quote
Anusia&Saba Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Zdjęcia możesz wkleić wstawiając link pomiędzy [img][/img] ;) Quote
:: FiGa :: Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 To będę czekać na info, może się na meczu pojawię :cool3: Jeśli będę jeszcze w PL... Co konkretnie jest nie tak w umieszczaniu zdjęć? Quote
paulina2904 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 No w podglądzie jest normalnie zdjęcie ,ale po chwli znika:( jutro jeszcze popróbuję ,bo nie ide do szkoły .... Quote
Recommended Posts