Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

..Jеѕтем dıαвеłкıем ω oсzαсн Aиıσłα..To prawda,że jestem diabełkiem w oczach anioła..moja rasa to Sıвеrıαи Hυѕку.. mój charakterek jest prawie do zniesienia..Czasami niektórzy mówią,że jestem zakręcóna .. ale to moja pańcia jest bardziej zakręcona niż ja..Takie dwie świruski..Kocham ją i tak już pozostanie.Skodurek ze mnie jest na maxa..Niszczę wszystko co stanie na mojej drodze..Uwielbiam zajadać się mięskiem..Pychotka..MniaM!..Jeżeli chcecie wiedzieć coś więcej o mnie to napiszcie a ja dopiszę.:)Kocham dużo spacerków,biegania przy rowerze..Uwielbiam śnieg,bo przecież śnieg to nasz żywioł.. Bardzo lubię niszczyć pańci kołderkę,jak jest wiosna/lato to pańcia na trawniku lub na ławce rozkłada taką starą kołderkę aby mogła sobie podpoczywać.Wtedy bawimy się z pańcią na całego..A kiedy mi się już zaczyna nudzić to zaczynam wyrywać z niej pierze, wtedy to dopiero jest super zabawa dopóki pańcia na mnie nie nakrzyczy,że potargałam kołderkę..Ale po jakimś czasie pańci przechodzi złość i się dalej wygłupiaMy..;)Bardzo uwielbiam wylegIwać się na słoneczku do pewnego momentu,aż mi nie będzie za gorąco.Wyję na odkurzacz lub na kosiarkę. Ciągnę sanki wraz z moimi przyjaciółmi z sądziedstwa czyli z: Demonem,Max'em,Różą oraz ja..Ciągniemy co roku nasze pańcie na sankach lub oponach,zależy ile jest śniegu..kocham wsadzać swojego nochalka tam gdzie nie potrzeba..

Szczęśliwy usmiech Huskiego..:cool1:

Bo to takie fajne. ( ; )

Następne fotki jutro . :razz:

Posted

Czarnulka napisał(a):
Ja was odwiedzam ;)
http://img17.imageshack.us/img17/1351/cbb824bd971.jpg Jest śliczna :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

To prosze. : ]

Cała rodzinka. :loveu::loveu: Niebieskoka matka DISA a ródy PAN woźny. xD
Przychodzi od czasu do czsasu do nas... I sprząta po Daisy. xD Nazywa sie...Borys. ; ] No i nadszedł czas oczekiwania.. Moja Daisy! A..
iii... Brak Brata amrka potworka! :evil_lol:

Nie zadzietra sie z Daisy. :DD Amor jaka mina.. Śmiałam się z tego z 30 min. xDDDDDDD Disa musi być posłószna psina. :evil_lol::evil_lol:

Daisy z mamusia. xD Probóje usykać szczenięcy kontakt zabawy. :evil_lol:

Zmęczony husky, to szcZęśliwy HUSKY. </3
Reszta jutro. ;) Będą nowe. :]