Shel Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']Ale ja się bardzo cieszę, a to, że marzę o drugim psie, to już inna sprawa ;)[/QUOTE] No. Tak jak Ty to chyba każdy ma :) Quote
taxelina Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 jak sie marzy o 2 i go ma to z czasem sie marzy o 3... zajmujemy sie Valterem i teraz 2 tyg mama jest w domu i nam smutno troche ze nie bedziemy z nim wychodzic.. i po za tym jak on sie zgrywa z Niunia i nareszcie ma kto z nia ganiac... Quote
Agu. Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ale będziesz miała faaaaajnie... :) u mnie ze względu na warunki mieszkaniowe nie ma szans na drugiego psa :( ale pewnie nawet gdybym nie mieszkała w bloku tylko w domku, to rodzice są zdania, że jeden sierściuch wystarczy :D słodki noseczek :) Quote
gosiulaa Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [url]http://img255.imageshack.us/img255/1439/p1016756.jpg[/url] fajny nosek ;) Quote
Feigned Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 aaa a ja myślałam, że on jakiś naprawdę zazdrosny jest :cool3: na początku pewnie nie do końca wiedziałby o co chodzi :lol: Axel przez kilka pierwszych dni patrzył na mnie z miną "ee pancia, zabierz juz tego kurdupla do jego domu" :diabloti: ale na pewno by się dogadali :cool3: takie o których kiedyś pisałaś, chyba nawet w mojej galerii :razz: jeden to beagle jak już ktoś pisał a pozostała trójka wywodzi się z jednej grupy :cool3: zgadłam?? :loveu: :evil_lol: Quote
Kashdog Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ty chociaż masz szanse na drugiego psa, a ja jak na razie wcale najwyżej jak będe się przeprowadzać albo na 18 sobie zażyczę :evil_lol::evil_lol: Ja też mam kilka typów rasy psa dla Ciebie :diabloti: Quote
Illusion Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Zuzia&Snoopy'] Hahaha:D Nic nie mówię.;)[/QUOTE] A trafiłam chociaż? :evil_lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='Shel']U mnie metoda była prosta- burek z ulicy, mamo, mogę go nakramić? tak, ale poza placem, dalej od domu. A Kasiunia kiełbaskę na tarasie daje pieskowi,potem parę godzin jęczenia i koniec. Ot co. :lol:.[/QUOTE] Fajna historia, w sumie krótka ale przekazuje wszystko;) Ja nigdy nie miałam takiej sytuacji żeby jakaś bidulka do mnie przyszła...raz tylko znalazłam małego kotka w kartonie zaklejonego taśmą klejącą i po raz pierwszy na własnej skórze przekonałam się jak ludzie mogą być okrutni! [quote name='Ewa&Duffel']To nie ma sensu,u mnie i tak są już afery o Duffla,że za dużo czasu mu poświęcam :roll:[/QUOTE] Ale może za parę lat zmienią zdanie. Ja założyłam sobie że nie będę denerwować moich rodziców i nie będę codziennie błagać o psa. Stwierdziłam że jak nie teraz to za rok, dwa, trzy lata. Poczekam. I nadal się tego trzymam;) Zobaczymy jak będzie. [quote name='deer_1987']jak sie marzy o 2 i go ma to z czasem sie marzy o 3... zajmujemy sie Valterem i teraz 2 tyg mama jest w domu i nam smutno troche ze nie bedziemy z nim wychodzic.. i po za tym jak on sie zgrywa z Niunia i nareszcie ma kto z nia ganiac...[/QUOTE] Ja już marzę o całej gromadce :loveu: [quote name='Agu.']Ale będziesz miała faaaaajnie... :) u mnie ze względu na warunki mieszkaniowe nie ma szans na drugiego psa :( ale pewnie nawet gdybym nie mieszkała w bloku tylko w domku, to rodzice są zdania, że jeden sierściuch wystarczy :D słodki noseczek :)[/QUOTE] Nie mów hop:D Jeszcze nie wszystko jest pewne;) Ale mam nadzieję [SIZE=1](i skrycie tak myślę)[/SIZE] że raczej tak. Quote
Zuzia&Snoopy Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='gosiulaa'][URL]http://img255.imageshack.us/img255/1439/p1016756.jpg[/URL] fajny nosek ;)[/QUOTE] Dzięki, Snoopy jest z niego dumny:evil_lol: [quote name='Feigned']aaa a ja myślałam, że on jakiś naprawdę zazdrosny jest :cool3: na początku pewnie nie do końca wiedziałby o co chodzi :lol: Axel przez kilka pierwszych dni patrzył na mnie z miną "ee pancia, zabierz juz tego kurdupla do jego domu" :diabloti: ale na pewno by się dogadali :cool3: takie o których kiedyś pisałaś, chyba nawet w mojej galerii :razz: jeden to beagle jak już ktoś pisał a pozostała trójka wywodzi się z jednej grupy :cool3: zgadłam?? :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] Nie no, na przykład na biglówkach kiedy głaszczę inne psy, biorę na ręce szczeniaki on w ogóle nie zwraca uwagi. Jak patrzę na Twoje zdjęcia to stwierdzam że nie ma mowy żeby było inaczej! Czuć od nich taką psią miłość:evil_lol: [SIZE=1]ciii...tak ale nie mów nikomu:evil_lol:[/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [quote name='Kashdog']Ty chociaż masz szanse na drugiego psa, a ja jak na razie wcale najwyżej jak będe się przeprowadzać albo na 18 sobie zażyczę :evil_lol::evil_lol: Ja też mam kilka typów rasy psa dla Ciebie :diabloti:[/QUOTE] Jak dla mnie teraz po maturze byłby najlepszy moment na szczeniaka, także przemyśl to dobrze :D W końcu przede mną prawie 4 miesiące wakacji:) Nie wiem czy mam prosić o te propozycje:evil_lol: [quote name='WeronikaM']\zdradź chociaż, z których grup :)[/QUOTE] [quote name='RCookie']A trafiłam chociaż? :evil_lol:[/QUOTE] Nie kuście:diabloti: :mad:Ja nie umiem dochować tajemnicy, więc jak mnie będziecie tak dusić to w końcu się wygadam:evil_lol::placz: Quote
Kashdog Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='Zuzia&Snoopy'] Jak dla mnie teraz po maturze byłby najlepszy moment na szczeniaka, także przemyśl to dobrze :D W końcu przede mną prawie 4 miesiące wakacji:) Nie wiem czy mam prosić o te propozycje:evil_lol: [/QUOTE] No będę musiała :diabloti: Boże! Aż 4 miechy, za dobrze mają Ci maturzyści :evil_lol: Może lepiej nie, bo jak powiem to ty i tak zapewne nie powiesz czy zgadłam :evil_lol: Quote
kajkoowa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='Shel']To co dziewczyny?? Dusimy? :diabloti:[/QUOTE] Dusimy!:diabloti: Ja już mam swoje typy, na pewno nie trafne, ale mam :diabloti: Quote
Zuzia&Snoopy Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 [quote name='Shel']To co dziewczyny?? Dusimy? :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Kaja10014']Dusimy!:diabloti: Ja już mam swoje typy, na pewno nie trafne, ale mam :diabloti:[/QUOTE] Spróbujcie tylko a przyjadę do każdej z osobna i uduszę osobiście:diabloti: [quote name='Kashdog']No będę musiała :diabloti: Boże! Aż 4 miechy, za dobrze mają Ci maturzyści :evil_lol: Może lepiej nie, bo jak powiem to ty i tak zapewne nie powiesz czy zgadłam :evil_lol:[/QUOTE] I tak te cztery miesiące stanowczo za szybko zlecą:mad: Już mam zaplanowane dwa miesiące w tym jeden wyjazd dość szalony :stupid: Tak trzymaj! Tylko nie dołączaj do tych dwóch powyżej:diabloti::evil_lol::mad: Quote
kajkoowa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='Zuzia&Snoopy']Spróbujcie tylko a przyjadę do każdej z osobna i uduszę osobiście:diabloti: [/QUOTE] Jeżelizabierzesz ze sobą Snoopiego i swojego nowego psa to mogę być duszona częściej:evil_lol: Quote
ewka i haker Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 no a ja proszę o zdjęcia i jakiś film z agility Quote
wiki4 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Jaka ta galeria brutalna :D Hejka Snoopciaki :loveu: Quote
Zuzia&Snoopy Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 [quote name='Kaja10014']Jeżelizabierzesz ze sobą Snoopiego i swojego nowego psa to mogę być duszona częściej:evil_lol:[/QUOTE] No nieeeee! Nawet groźby nie działają!:mad::evil_lol: [quote name='Feigned']łiiii :evil_lol: to ja wieeeem hah :lol:[/QUOTE] To teraz bądź tak łaskawa i zachowaj to dla siebie :evil_lol: [quote name='ewka i haker']no a ja proszę o zdjęcia i jakiś film z agility[/QUOTE] Zdjęcia będą jutro bo teraz do piątku mam wystawienie ocen i w szkole mam masakre jednym słowem:shake: A filmik się tworzy tak od jakiegoś miesiaca ale nie mam czasu się za niego ponownie zabrać :evil_lol: Ostatnio zresztą treningi opuściliśmy bo przygotowywałam głupią prezentację na polski.... [quote name='wiki4']Jaka ta galeria brutalna :D Hejka Snoopciaki :loveu:[/QUOTE] No pewnie! A co! :evil_lol: Hej:hand: Dzisiaj miałam próbną maturę z polskiego-> dostałam 20/20!:crazyeye: Pracowałam nad nią cały weekend z "krótkimi" przerwami :evil_lol: A temat mam zajefajny :evil_lol: Do piątku mam wystawienie ocen, za tydzień zakończenie roku, także w szkole mam mnóstwo pracy np. na jutro 100 zadanek z matmy:loveu: spoko!:D Właśnie sobie uświadomiłam że za dwa tygodnie matura a ja...nie mam w co się ubrać!:evil_lol: Obiecuję jutro zdjęcia, mam mnóstwo zaległych ale nie miałam kiedy ich wstawić Quote
Ewa&Duffel Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Gratulacje, super wynik :) Na pewno na prawdziwej też tak dobrze pójdzie ! Quote
Recommended Posts