Irviers Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Chciałam sie dowiedzieć czy często zdarzają sie przesunięcia terminu przeglądu miotu?/ Chodzi mi głównie o Kraków. Czy jeżeli przegląd jest umówiony na czwartek 19 maja, istnieje jakaś szansa na to ze własnie w tym dniu się odbędzie?? A jeżeli są przesuniecia to o ile dni (średnio)?? Z góry dziękuje :D Quote
Alojzyna Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Ja w sprawie przegladu, po zgłoszeniu tego faktu w ZK (Kraków) kontaktowałam się bezpośrednio z osobą, która taki przegląd miała u mnie wykonać i wspólnie ustaliliśmy dogodny dla nas termin. Wydaje mi się, że wszystko zależy od sumiennosci i odpowiedzialności osoby, która takiego przegladu u ciebie ma dokonać. Skoro Związek wyznaczył ci termin przeglądu to należy się spodziewać, że uzgodnił to z drugą stroną, natomiast mogą być poślizgi z ustalonymi godzinami. Quote
Irviers Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 BArdzo dziekuje za odpowiedź :D to akurat nie u mnie będzie dkonowyany przegląd, ale moje szczeniątko będzie oglądane a od tego zależy kiedy po nią pojedziemy :D Czyli jest szansa ze wszystko odbedzie sie zgodnie z planem. Chciałam się upewnić bo słyszałam różne opinie Quote
karolaGd Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 witam marto mysle ze jest duza szansa aby zmienic termin na dogodny dla ciebie poniewaz to hodowca czesto ustala sobie z sekcyjnym(na) pozdrawiam Quote
Recommended Posts