Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jot11']Dzień dobry!

Tofika proszę brać do pracy!!!
Tęskni za swoją Panią,szef musi to zrozumieć i sie zgodzić!:evil_lol:

:multi::multi:[/quote]

ojj nie :D kto jak kto ale mój szef aż taki wyrozumiały nie jest :shake:

• Replies 691
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Juustii']My również z Tofisiem witamy :lol::loveu: wiecie kochane te chwile gdy przychodze do domu i widzę radość Tofisia są bezcenne :lol:[/quote]

Święta prawda, moja Yokula jako jedyna wita sie w drzwiach i cieszy sie jak wracam jakby conajmniej przez tydzień mnie nie widziała a nie np jak po 15 min wracam ze sklepu:):)

A tak wogóle to witam i pozdrawiam serdecznie

Posted

[quote name='jot11']Witamy w piątek!
Ostatni dzień pracy więc Tofiś będzie miał swoją Panią cały czas w weekend.:sweetCyb::sweetCyb:

:hand::bye:[/quote]

hehe a no tak :D od 17:30 jestem do jego dyspozycji :D hehe ;) a w niedziele czeka nas mała wycieczka samochodem z Tofikiem do Kielc :D (jakieś 200km od mojej miejsowości) mam nadzieje, że maluch dzielnie zniesie jazde :lol:

A tak poza tym to witam Was kochane ;] i śle buziaki dla wszystkich yorkasków :lol::loveu:

Posted

Witamy się piątkowo -wieczorowo
Nasze kochane pociechy i jak tu ich nie kochać mój Toffiś też się tak cieszy, ja to mówię że nikt się tak nie cieszy z powrotu pańci jak kochany psiaczek:evil_lol:
Życzymy miłego weekendu

Posted

[U][I][B]Witamy wieczorowo[/B][/I][/U]:bye::bluepaw::Cool!:Moja Chelsea jak przychodze ze szkoły to tak się cieszy,że piszczy,skacze i sika ze szczęscia;)

Posted

My również witamy :lol: i z góry przepraszamy, że dopiero teraz pojawiliśmy się z Tofulkiem na forum, ale jakoś czasu nie było :p co tam u Was i Waszych pociech słychać kochane? :p buziolki od Tofisia :kiss_2:

Posted

[quote name='FREDZIU']Witamy Tofika gorąco i czekamy na fotki z wycieczki:p:multi:[/quote]

Ajj no niestety fotek nie będzie :( nie przyszło mi na myśl by robić fotki :placz:
ale powiem Wam,że jestem dumna z Tofisia, całą podróż samochodem (ok 4h w jedną strone) dzielnie zniósł ;) był grzeczny jak aniołek i prawie całą przespał :D zrobił nawet siusiu na mate :cool3: jestem z niego dumna

Posted

Dzień dobry dla Tofulka i jego Pani :loveu:

Brawa dla dzielnego chłopczyka :klacz:
Bello też jest grzeczniutki podczas jazdy,najdłuższa jego podróż trwała ponad 12 godzin.

Pozdrawiamy,i czekamy na zdjęcia małego Cukiereczka :loveu:
:sweetCyb::sweetCyb: