Juustii Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='Arabeska^^']Dzień dobry! :loveu: Co słychać u krasnalka? :loveu:[/quote] A rozrabia jak zawsze :cool3: pobudka o 6 :cool3: a potem wylana miska z wodą, potargana mata i misio bez ucha :lol::lol::lol::lol: łobuz jeden :lol::lol: a co słychać u Twojej ślicznotki? Quote
Arabeska^^ Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Juustii']A rozrabia jak zawsze :cool3: pobudka o 6 :cool3: a potem wylana miska z wodą, potargana mata i misio bez ucha :lol::lol::lol::lol: łobuz jeden :lol::lol: a co słychać u Twojej ślicznotki?[/quote] Hehe :) Rozrabiaka :loveu: Moja Phoebe to dzisiaj właśnie odwrotnie - od rana śpi i śpi i nawet jej się z pod kołdry noska nie chce wychylić :lol: Quote
Juustii Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='Arabeska^^']Hehe :) Rozrabiaka :loveu: Moja Phoebe to dzisiaj właśnie odwrotnie - od rana śpi i śpi i nawet jej się z pod kołdry noska nie chce wychylić :lol:[/quote] aj bardzo Ci zazdroszcze :cool3: jak ja bym chciała, żeby Tofik sobie pospał na chwile :lol: a ja z nim :lol: Quote
Juustii Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 A oto dzisiejsze fotki Tofika w nowym legowisku :cool3: [IMG]http://img338.imageshack.us/img338/209/wlegowisku.jpg[/IMG] Hehe jak ładnie prosi :eviltong: [IMG]http://img338.imageshack.us/img338/9966/1509.jpg[/IMG] Quote
Doti1986 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 śliczny kawaler a jakie ma posłanko no no no :loveu::loveu::loveu: Może jakby moja Pixi takie miała to nie chciałaby z panią na łóżku spać:cool3: Quote
Juustii Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='Doti1986']śliczny kawaler a jakie ma posłanko no no no :loveu::loveu::loveu: Może jakby moja Pixi takie miała to nie chciałaby z panią na łóżku spać:cool3:[/quote] hehe a mi się wydaje, że piesek mając do wyboru legowisko i lóżko pani :D woli to drugie :lol::lol::lol: Quote
Arabeska^^ Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Świetne legowisko :lol: Też niedługo będę musiała swojej Fibs sprawić nowe, bo ze starego powoli wyrasta :lol: Heh, ja też sądzę że jakie by to posłanie nie było, to piesek i tak będzie wolał spać na łóżku pani :D. Moja też by chciała, ale na razie nie umie jeszcze wskoczyć na łóżko więc śpi u siebie :lol:. Jestem pewna, że gdy tylko nauczy się tam wskakiwać, codziennie rano będę budziła się z nią u boku :lol: Quote
Yoko2009 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Śliczne legowisko a w nim jeszcze piękniejszy maluszek:):loveu: Quote
Juustii Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 a co słychać u waszych pociech? :cool3: Quote
pycia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Witamy słodziaka i jego Panią:)Ja wczoraj mojej Chelsea sprawiłam nowe legowisko i bardzo je lubi:)Śliczne fotki! Quote
Doti1986 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Arabeska^^']Świetne legowisko :lol: Też niedługo będę musiała swojej Fibs sprawić nowe, bo ze starego powoli wyrasta :lol: Heh, ja też sądzę że jakie by to posłanie nie było, to piesek i tak będzie wolał spać na łóżku pani :D. Moja też by chciała, ale na razie nie umie jeszcze wskoczyć na łóżko więc śpi u siebie :lol:. Jestem pewna, że gdy tylko nauczy się tam wskakiwać, codziennie rano będę budziła się z nią u boku :lol:[/quote] I się nie mylisz ja jej nie pozwalam spać z nami bo zazdrosna jest kiedy mąż się przytula i go podgryza:shake: ale kiedy tylko uśniemy to od razu wskakuje na łóżko bo jak rano otwieram oczy to pierwsze co widzę to Pixunie przytuloną do mnie i oczywiście śpiącą pomiędzy mną a mężem:loveu: Quote
Juustii Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Ajj te nasze kochane psiaki :lol: witamy ślicznie słonecznym porankiem :lol: Tofulek już od 6 nie śpi ;D dziś była jego pierwsza noc w legowisku :p nawet musze przyznać, że sam do niego wszedł i przespał całą noc :p grzeczna psinka :loveu::loveu: Quote
Marzena* Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Witamy w piękne słoneczne południe :loveu: i biegniemy na spacerek :Dog_run: Quote
***Paulina*** Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Witamy:bye: [url]http://img22.imageshack.us/img22/6765/beztytuu2un.jpg[/url] Jaki on śliczny:loveu: Quote
pycia Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Witamy popołudniowo [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/Bye[/IMG] Quote
Juustii Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Witamy wszystkich :D i ślemy buziaki :loveu: Quote
JOYka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [FONT=Comic Sans MS][COLOR=orange]Cześć, przynieśliśmy ze sobą trochę słoneczka;) Twój Tofik to mały przystojniak:loveu:ślicznota:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT] Quote
Arabeska^^ Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Witamy się słonecznie :lol: :) Co tam słychać u Tofika :loveu: (Przepraszam najmocniej, galerie mi się pomyliły :lol:) Quote
Juustii Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='JOYka'][FONT=Comic Sans MS][COLOR=orange]Cześć, przynieśliśmy ze sobą trochę słoneczka;) Twój Tofik to mały przystojniak:loveu:ślicznota:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/quote] oj dziekujemy za to słoneczko bo u nas strasznie zimno dzisiaj :roll: Quote
Juustii Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='Arabeska^^']Witamy się słonecznie :lol: :) Co tam słychać u Tofika :loveu: (Przepraszam najmocniej, galerie mi się pomyliły :lol:)[/quote] A u łobuza po staremu :lol: jak zwykle dużo energii go roznosi i szaleje w domu :lol: wczoraj kupilam mu obroze z dzwoneczkiem i chociaz wiem gdzie chodzi bo go słychać :D aktualnie sobie zrobil popołudniową drzemkę :lol: a co tam u Was słychać? :p:loveu: Quote
*Jot* Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Dzień dobry! Witamy się.Tutaj nas jeszcze nie było.:shake: Tofik jest przepiękny,mały pluszak :dog::Dog_run: Pozdrawiamy.:lol: Quote
Arabeska^^ Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Juustii']A u łobuza po staremu :lol: jak zwykle dużo energii go roznosi i szaleje w domu :lol: wczoraj kupilam mu obroze z dzwoneczkiem i chociaz wiem gdzie chodzi bo go słychać :D aktualnie sobie zrobil popołudniową drzemkę :lol: a co tam u Was słychać? :p:loveu:[/quote] Oo, a wiesz, że to dobry pomysł z tym dzwoneczkiem? :lol: Ja też często nie wiem gdzie chodzi moja Phoebe, a poza tym często lubi bawić się ze mną w chowanego :D. Ja ją wołam, a ona nic :lol:. Tym sposobem znalazłam ją któregoś razu m.in. w łazience za koszem na bieliznę albo pod łóżkiem w sypialni u rodziców :lol:. Nie ma co, ale odkurzacz z niej pierwsza klasa :lol:. A potem chodzi, cała taka zakurzona i kicha co chwilę.. :roll: Haha, moją dzisiaj też energia rozpierała, nagrałam nawet krótki filmik jak biegała dosłownie po całym domu warcząc przy tym i szczekając :lol:. Może jutro wrzucę go do galerii :D Quote
Juustii Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='Arabeska^^']Oo, a wiesz, że to dobry pomysł z tym dzwoneczkiem? :lol: Ja też często nie wiem gdzie chodzi moja Phoebe, a poza tym często lubi bawić się ze mną w chowanego :D. Ja ją wołam, a ona nic :lol:. Tym sposobem znalazłam ją któregoś razu m.in. w łazience za koszem na bieliznę albo pod łóżkiem w sypialni u rodziców :lol:. Nie ma co, ale odkurzacz z niej pierwsza klasa :lol:. A potem chodzi, cała taka zakurzona i kicha co chwilę.. :roll: Haha, moją dzisiaj też energia rozpierała, nagrałam nawet krótki filmik jak biegała dosłownie po całym domu warcząc przy tym i szczekając :lol:. Może jutro wrzucę go do galerii :D[/quote] świetne te nasze maluchy :D heh mój to także odkurzacz :D wszystko zjada z podłogi i uwielbia chodzić do kuchni :D mały podjadek :roll::lol: z przyjemnością czekam na filmik :D :loveu: Quote
Arabeska^^ Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Juustii']świetne te nasze maluchy :D heh mój to także odkurzacz :D wszystko zjada z podłogi i uwielbia chodzić do kuchni :D mały podjadek :roll::lol: z przyjemnością czekam na filmik :D :loveu:[/quote] :lol: Moja najchętniej w kuchni by zamieszkała :lol: A jak widzi, że ktoś lodówkę otwiera, to nie odejdzie póki czegoś nie dostanie :D. Łakomczuch z niej jakich mało, ale za to ostatnio coraz mniej lubi swoją karmę.. Liczy chyba na to, że zacznie jeść to co ja:D Quote
Juustii Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Arabeska^^']:lol: Moja najchętniej w kuchni by zamieszkała :lol: A jak widzi, że ktoś lodówkę otwiera, to nie odejdzie póki czegoś nie dostanie :D. Łakomczuch z niej jakich mało, ale za to ostatnio coraz mniej lubi swoją karmę.. Liczy chyba na to, że zacznie jeść to co ja:D[/quote] heheh :D cwaniaczki z tych naszych yorków :D mój Tofulek mnie dziś obudził o 5:30 :lol::lol: nie da pospać kobiecie :lol::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts