Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Arabeska^^']Dzień dobry! :loveu:
Co słychać u krasnalka? :loveu:[/quote]

A rozrabia jak zawsze :cool3: pobudka o 6 :cool3: a potem wylana miska z wodą, potargana mata i misio bez ucha :lol::lol::lol::lol: łobuz jeden :lol::lol: a co słychać u Twojej ślicznotki?

• Replies 691
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Juustii']A rozrabia jak zawsze :cool3: pobudka o 6 :cool3: a potem wylana miska z wodą, potargana mata i misio bez ucha :lol::lol::lol::lol: łobuz jeden :lol::lol: a co słychać u Twojej ślicznotki?[/quote]

Hehe :)
Rozrabiaka :loveu:
Moja Phoebe to dzisiaj właśnie odwrotnie - od rana śpi i śpi i nawet jej się z pod kołdry noska nie chce wychylić :lol:

Posted

[quote name='Arabeska^^']Hehe :)
Rozrabiaka :loveu:
Moja Phoebe to dzisiaj właśnie odwrotnie - od rana śpi i śpi i nawet jej się z pod kołdry noska nie chce wychylić :lol:[/quote]

aj bardzo Ci zazdroszcze :cool3: jak ja bym chciała, żeby Tofik sobie pospał na chwile :lol: a ja z nim :lol:

Posted

A oto dzisiejsze fotki Tofika w nowym legowisku :cool3:

[IMG]http://img338.imageshack.us/img338/209/wlegowisku.jpg[/IMG]

Hehe jak ładnie prosi :eviltong:
[IMG]http://img338.imageshack.us/img338/9966/1509.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Doti1986']śliczny kawaler a jakie ma posłanko no no no :loveu::loveu::loveu: Może jakby moja Pixi takie miała to nie chciałaby z panią na łóżku spać:cool3:[/quote]

hehe a mi się wydaje, że piesek mając do wyboru legowisko i lóżko pani :D woli to drugie :lol::lol::lol:

Posted

Świetne legowisko :lol:
Też niedługo będę musiała swojej Fibs sprawić nowe, bo ze starego powoli wyrasta :lol:

Heh, ja też sądzę że jakie by to posłanie nie było, to piesek i tak będzie wolał spać na łóżku pani :D. Moja też by chciała, ale na razie nie umie jeszcze wskoczyć na łóżko więc śpi u siebie :lol:. Jestem pewna, że gdy tylko nauczy się tam wskakiwać, codziennie rano będę budziła się z nią u boku :lol:

Posted

[quote name='Arabeska^^']Świetne legowisko :lol:
Też niedługo będę musiała swojej Fibs sprawić nowe, bo ze starego powoli wyrasta :lol:

Heh, ja też sądzę że jakie by to posłanie nie było, to piesek i tak będzie wolał spać na łóżku pani :D. Moja też by chciała, ale na razie nie umie jeszcze wskoczyć na łóżko więc śpi u siebie :lol:. Jestem pewna, że gdy tylko nauczy się tam wskakiwać, codziennie rano będę budziła się z nią u boku :lol:[/quote]

I się nie mylisz ja jej nie pozwalam spać z nami bo zazdrosna jest kiedy mąż się przytula i go podgryza:shake: ale kiedy tylko uśniemy to od razu wskakuje na łóżko bo jak rano otwieram oczy to pierwsze co widzę to Pixunie przytuloną do mnie i oczywiście śpiącą pomiędzy mną a mężem:loveu:

Posted

Ajj te nasze kochane psiaki :lol: witamy ślicznie słonecznym porankiem :lol: Tofulek już od 6 nie śpi ;D dziś była jego pierwsza noc w legowisku :p nawet musze przyznać, że sam do niego wszedł i przespał całą noc :p grzeczna psinka :loveu::loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=orange]Cześć, przynieśliśmy ze sobą trochę słoneczka;) Twój Tofik to mały przystojniak:loveu:ślicznota:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='JOYka'][FONT=Comic Sans MS][COLOR=orange]Cześć, przynieśliśmy ze sobą trochę słoneczka;) Twój Tofik to mały przystojniak:loveu:ślicznota:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/quote]

oj dziekujemy za to słoneczko bo u nas strasznie zimno dzisiaj :roll:

Posted

[quote name='Arabeska^^']Witamy się słonecznie :lol: :)
Co tam słychać u Tofika :loveu:

(Przepraszam najmocniej, galerie mi się pomyliły :lol:)[/quote]

A u łobuza po staremu :lol: jak zwykle dużo energii go roznosi i szaleje w domu :lol: wczoraj kupilam mu obroze z dzwoneczkiem i chociaz wiem gdzie chodzi bo go słychać :D aktualnie sobie zrobil popołudniową drzemkę :lol: a co tam u Was słychać? :p:loveu:

Posted

[quote name='Juustii']A u łobuza po staremu :lol: jak zwykle dużo energii go roznosi i szaleje w domu :lol: wczoraj kupilam mu obroze z dzwoneczkiem i chociaz wiem gdzie chodzi bo go słychać :D aktualnie sobie zrobil popołudniową drzemkę :lol: a co tam u Was słychać? :p:loveu:[/quote]

Oo, a wiesz, że to dobry pomysł z tym dzwoneczkiem? :lol:
Ja też często nie wiem gdzie chodzi moja Phoebe, a poza tym często lubi bawić się ze mną w chowanego :D. Ja ją wołam, a ona nic :lol:. Tym sposobem znalazłam ją któregoś razu m.in. w łazience za koszem na bieliznę albo pod łóżkiem w sypialni u rodziców :lol:. Nie ma co, ale odkurzacz z niej pierwsza klasa :lol:. A potem chodzi, cała taka zakurzona i kicha co chwilę.. :roll:

Haha, moją dzisiaj też energia rozpierała, nagrałam nawet krótki filmik jak biegała dosłownie po całym domu warcząc przy tym i szczekając :lol:. Może jutro wrzucę go do galerii :D

Posted

[quote name='Arabeska^^']Oo, a wiesz, że to dobry pomysł z tym dzwoneczkiem? :lol:
Ja też często nie wiem gdzie chodzi moja Phoebe, a poza tym często lubi bawić się ze mną w chowanego :D. Ja ją wołam, a ona nic :lol:. Tym sposobem znalazłam ją któregoś razu m.in. w łazience za koszem na bieliznę albo pod łóżkiem w sypialni u rodziców :lol:. Nie ma co, ale odkurzacz z niej pierwsza klasa :lol:. A potem chodzi, cała taka zakurzona i kicha co chwilę.. :roll:

Haha, moją dzisiaj też energia rozpierała, nagrałam nawet krótki filmik jak biegała dosłownie po całym domu warcząc przy tym i szczekając :lol:. Może jutro wrzucę go do galerii :D[/quote]

świetne te nasze maluchy :D heh mój to także odkurzacz :D wszystko zjada z podłogi i uwielbia chodzić do kuchni :D mały podjadek :roll::lol:
z przyjemnością czekam na filmik :D :loveu:

Posted

[quote name='Juustii']świetne te nasze maluchy :D heh mój to także odkurzacz :D wszystko zjada z podłogi i uwielbia chodzić do kuchni :D mały podjadek :roll::lol:
z przyjemnością czekam na filmik :D :loveu:[/quote]

:lol:
Moja najchętniej w kuchni by zamieszkała :lol:
A jak widzi, że ktoś lodówkę otwiera, to nie odejdzie póki czegoś nie dostanie :D. Łakomczuch z niej jakich mało, ale za to ostatnio coraz mniej lubi swoją karmę.. Liczy chyba na to, że zacznie jeść to co ja:D

Posted

[quote name='Arabeska^^']:lol:
Moja najchętniej w kuchni by zamieszkała :lol:
A jak widzi, że ktoś lodówkę otwiera, to nie odejdzie póki czegoś nie dostanie :D. Łakomczuch z niej jakich mało, ale za to ostatnio coraz mniej lubi swoją karmę.. Liczy chyba na to, że zacznie jeść to co ja:D[/quote]

heheh :D cwaniaczki z tych naszych yorków :D mój Tofulek mnie dziś obudził o 5:30 :lol::lol: nie da pospać kobiecie :lol::lol::lol::lol: