Juustii Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 [quote name='Nati28']Witamy slodkiego maluszka :loveu:[/quote] Dziękujemy :lol::loveu: Quote
sandra291 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Słodziutki maluszek:D:D:D przesyłamy pozdrowienia:) Quote
Yoko2009 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Witamy popołudniowe piękne maleństwo:) Quote
Juustii Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Hehe my również witamy w troszkę jednak smutnym nastroju :placz: Zauważyłam dziś, że Tofik na pleckach ma małe wypuklenie po lewej stronie (tak to wygląda jakby mu kość wystawała jakaś kulka, albo po ugryzieniu) :placz: strasznie się martwię :( na dodatek jeszcze w prawej nóżce zaczęło mu coś strzelać :placz: nie zawsze ale czasem słychać... dodam, że piesek jest wesoły i nadal szybko biega :placz: nie wiem co robić, chyba przejdę się do weterynarza :roll: co Wy na to? Quote
Nati28 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Oj to troche nie za dobre wiesci :roll: lepiej jedzcie do weterynarza bo on jest jeszcze taki drobny... Quote
Juustii Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 [quote name='Nati28']Oj to troche nie za dobre wiesci :roll: lepiej jedzcie do weterynarza bo on jest jeszcze taki drobny...[/quote] Nati28 a jak myślisz co mu może być? :placz: Quote
Nati28 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='Juustii']Nati28 a jak myślisz co mu może być? :placz:[/quote] Z ta lapka to nie wiem :shake: ale dobrze ze nie kuleje,a czytalam gdzies ze czasami ostatnie zebro moze tak wystawac wiec moze on tak ma? :roll: Quote
karkakarka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 A nie jest to taka gulka po szczepieniu, bo u tolki tak się właśnie zrobiło, może się zrobić nawet 2 tygodnie po. Quote
Juustii Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 [quote name='karkakarka']A nie jest to taka gulka po szczepieniu, bo u tolki tak się właśnie zrobiło, może się zrobić nawet 2 tygodnie po.[/quote] oooo to być może to, bo tym miejscu dostal 2 tyg temu zastrzyk :roll: jej oby to bylo to i znikło :placz: strasznie się martwie :razz: A znikło to Twojemu pieskowi? Quote
Nati28 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='Juustii']oooo to być może to, bo tym miejscu dostal 2 tyg temu zastrzyk :roll: jej oby to bylo to i znikło :placz: strasznie się martwie :razz: A znikło to Twojemu pieskowi?[/quote] Jezeli to po szczepieniu to zniknie samo ;) Quote
eve86 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Nic sie nie martw ale dla spokojnosci możesz sie udać z nim do weta :cool3:. Pozdrawiamy i czekamy na wieści. Jak się czegoś dowiesz daj znać prędko ;) Quote
Juustii Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 [quote name='eve86']Nic sie nie martw ale dla spokojnosci możesz sie udać z nim do weta :cool3:. Pozdrawiamy i czekamy na wieści. Jak się czegoś dowiesz daj znać prędko ;)[/quote] Dziękuje Wam kochane :loveu: ja tu już od zmysłów odchodziłam :lol: a do weta jestesmy zarejestrowani na sobote rano ;) wiec po południu dam znać :lol: Quote
karkakarka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Tylko masuj cały boczek, to szybciej zniknie :D Quote
Juustii Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 [quote name='karkakarka']Tylko masuj cały boczek, to szybciej zniknie :D[/quote] heheh ja go już całego wymasuje :lol: głaskania nigdy za dużo :lol::lol::lol: Quote
eve86 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='Juustii']heheh ja go już całego wymasuje :lol: głaskania nigdy za dużo :lol::lol::lol:[/quote] ale bedzie zadowolony z tego masowania :evil_lol: Quote
Juustii Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 [quote name='eve86']ale bedzie zadowolony z tego masowania :evil_lol:[/quote] heheh nom ja myśle :lol::lol::lol::lol::lol::diabloti: Quote
iwa63 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Witamy czwartkowo Trzymam kciuki za Tofisia ale zawsze wychodzę z założenia że wszystko ma być DOBRZE więc nie zamartwiaj się ja z moim idę na ostatnie szczepienie 23 września.Napisz mi czy kąpałaś już swojego Tofisia bo znzjoma mi powiedziała że lepiej wykąpać po ostatnim szczepieniu Quote
Juustii Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 [quote name='iwa63']Witamy czwartkowo Trzymam kciuki za Tofisia ale zawsze wychodzę z założenia że wszystko ma być DOBRZE więc nie zamartwiaj się ja z moim idę na ostatnie szczepienie 23 września.Napisz mi czy kąpałaś już swojego Tofisia bo znzjoma mi powiedziała że lepiej wykąpać po ostatnim szczepieniu[/quote] A no tak ja już kąpałam Tofika :lol: tak mi zalecił wet ;) mówił, aby przyzwyczajać psa do kąpieli i zalecił krótkie 5 min kąpiele tak co tydzień, dwa :evil_lol: ja już mojego diabełka z 4 razy kąpałam :lol: na początku troszkę uciekał ale teraz już coraz grzeczniej stoi w umywalce :lol: dziś znowu będzie kąpany bo po szczepieniu nie powinno się kąpać psa przez ok 5 dni (tak wet zalecił) więc wole zrobić to przed szczepieniem :lol: jak narazie to Tofikowi nic się nie dzieje po kąpielach, a włos ma cudowny lśniący i gładki ;) Quote
Marzena* Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Witamy ślicznego Tofika :loveu:. Pozdrawiamy cieplutko i zapraszamy w odwiedzinki do naszej galerii. Oczywiście trzymamy kciuki za sobotnią wizytę u weta. Quote
***Paulina*** Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Witamy:multi: Buziaczki dla Tofika:loveu: Quote
Nati28 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Witamy maluszka i buziaki przesylamy :loveu: Quote
eve86 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Witamy naszego kochanego maluszka... Dajcie znać jutro co wam powiedział wet :p Quote
Juustii Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 A my również witamy :lol: wieczorową porą :eviltong: dziś byliśmy u fryzjera 1 raz z Tofikiem :lol: ma podcięte włoski na uszkach, łapkach i pod ogonkiem :lol: uroczo wygląda :lol: jutro wstawię jakieś zdj :lol: i oczywiście napiszę co wet powiedział na temat jego nóżki :p no nic trzeba iść spać :p dobranoc wszystkim ;);):loveu: Quote
tofikyork Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Witamy!!:lol: Kurcze jaki on jest prześliczny!!! Nie mogę się napatrzeć [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZSfox000"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_3_8.gif[/IMG][/URL] [URL]http://img199.imageshack.us/img199/5905/09092009q.jpg[/URL] Normalnie jak aniołek[URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002015E.gif[/IMG][/URL] [URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12"] [/URL] Quote
Recommended Posts