Pinesk@ Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 WARS Imię: Wars Wiek: >12 płeć: pies rasa: mieszaniec Miasto: Tczew sterylizacja: brak danych szczepienia: tak Wars... wbrew pozorom nieduży piesek, poniżej kolan. Czarny psi staruszek niewidzący na prawe oko. Warsik to psiak dosyć nieufny przy nowym zapoznaniu. Co się dziwić skoro 10 lat przesiedział w zamknięciu. Trafił do schroniska w 1999 roku... 10 lat patrzenia zza prętów. 10 lat nadziei i 10 lat wyczekiwania człowieka- tego kochanego, tego jedynego. Nie zjawił się jeszcze. Warsik czeka, jak długo jeszcze będzie miał w sobie nadzieję? Akceptuje suczki, psy też ale nie daje sobie w kaszę dmuchać. Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Tczewie ul. Malinowska, Tczew tel. 0 58 531 96 56 mail: [email protected] Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej ze schroniskiem dla bezdomnych zwierząt w Tczewie i zapewnienie psiakowi odpowiednich warunków do życia. Quote
bartolini Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 ona pociągnie jeszcze długo, to zdrowa i silna psinka, tylko żeby znalazła dom Swoją drogą- chyba się jutro urwę ze szkoły i popędzę odwiedzić Foczkę i resztę schroniska :diabloti: No pinecha nie podskakuj :Pja wiem że Foczka jest silna tamto stwierdzenie mniało oznaczaćto że jest w podeszłym wieku i trzeba się z tym liczyć :P:p Quote
siekowa Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Juz po zdjęciach widać jaka z niej fajna przytulanka. :loveu: Na stronie psiegrane-marzenia.pl już jest, później będzie tez na naszej-klasie. :) Quote
Pinesk@ Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Dziękuję siekowa :Rose: :loveu: Quote
Pinesk@ Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Zaktualizowałam pierwszy post o nowe zdjęcia, informację o strylce. Dodałam do wątku Warsa- uważam, że one powinny być razem ogłaszane, a nóż znajdzie się ktoś kto by zabrał je dwa do domku :shake: na dniach postaram się o zdjęcia Foki razem z Warsikiem. Quote
bartolini Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Marzymy o tym żeby Warsik i Foka poszły razem do domu bo Foka się odnajdzie sama, ale Warsik bez niej czułby{ nie wiem jakie `u`} się opuszczony.:-( Quote
Pinesk@ Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Foka ma nowy, super dom u starszej pani. Warsik nadal czeka. Quote
kagome19 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Warsik-biedny piesek. Cale zycie w schronisku :( Quote
plina Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 kagome, bardziej aktualny wątek Warsika tutaj http://www.dogomania.pl/threads/190318 I, Panie Boże, niech mu się poszczęści... :( Quote
Recommended Posts