Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WARS

Imię: Wars

rasa:
mieszaniec
Miasto:
Tczew
sterylizacja:
brak danych
szczepienia: tak

Wars...

wbrew pozorom nieduży piesek, poniżej kolan. Czarny psi staruszek niewidzący na prawe oko.
Warsik to psiak dosyć nieufny przy nowym zapoznaniu. Co się dziwić skoro 10 lat przesiedział w zamknięciu. Trafił do schroniska w 1999 roku... 10 lat patrzenia zza prętów. 10 lat nadziei i 10 lat wyczekiwania człowieka- tego kochanego, tego jedynego. Nie zjawił się jeszcze. Warsik czeka, jak długo jeszcze będzie miał w sobie nadzieję?
Akceptuje suczki, psy też ale nie daje sobie w kaszę dmuchać.

Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Tczewie
ul. Malinowska, Tczew
tel. 0 58 531 96 56
mail: [email protected]

Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej ze schroniskiem dla bezdomnych zwierząt w Tczewie i zapewnienie psiakowi odpowiednich warunków do życia.

Posted

ona pociągnie jeszcze długo, to zdrowa i silna psinka, tylko żeby znalazła dom

Swoją drogą- chyba się jutro urwę ze szkoły i popędzę odwiedzić Foczkę i resztę schroniska :diabloti:

No pinecha nie podskakuj :Pja wiem że Foczka jest silna tamto stwierdzenie mniało oznaczaćto że jest w podeszłym wieku i trzeba się z tym liczyć :P:p

• 1 month later...
Posted

Zaktualizowałam pierwszy post o nowe zdjęcia, informację o strylce. Dodałam do wątku Warsa- uważam, że one powinny być razem ogłaszane, a nóż znajdzie się ktoś kto by zabrał je dwa do domku :shake:
na dniach postaram się o zdjęcia Foki razem z Warsikiem.

• 5 months later...
  • 4 months later...