PARSONRK Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Chętnie użyczę psa/psy do konkurencji Młodego Prezentera rasa: Parson Russell Terrier aktualnie planuję: Zieloną Górę, Wrocław, Poznań psiaki do zobaczenia na moim blogu - adresik w podpisie :) Quote
McDzik Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Też szukam na Wrocław, ale na niedziele :-( szkoda, że III gr. w sobote.. Quote
PARSONRK Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 [quote name='McDzik']Też szukam na Wrocław, ale na niedziele :-( szkoda, że III gr. w sobote..[/quote] :) to polecam się następnym razem :):) Jeszcze Poznań będzie ;) Quote
McDzik Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 [quote name='PARSONRK']:) to polecam się następnym razem :):) Jeszcze Poznań będzie ;)[/QUOTE] Do Poznania to się trzeba najpierw DOSTAĆ :placz: Quote
PARSONRK Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 [quote name='McDzik']Do Poznania to się trzeba najpierw DOSTAĆ :placz:[/quote] a no tak - zapomniałam. To będzie i następny rok :) Quote
McDzik Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 [quote name='PARSONRK']a no tak - zapomniałam. To będzie i następny rok :)[/QUOTE] Nie będzie, zestarzałam się :eviltong: Ale pewnie ktoś inny skorzysta, dobrze wiedzieć, że użyczasz psy :cool3: Bo ja tu u siebie w Rzeszowie mam sztab ambitnych uczennic :cool3: Quote
PARSONRK Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 [quote name='McDzik']Nie będzie, zestarzałam się :eviltong: Ale pewnie ktoś inny skorzysta, dobrze wiedzieć, że użyczasz psy :cool3: Bo ja tu u siebie w Rzeszowie mam sztab ambitnych uczennic :cool3:[/quote] jojoj... :evil_lol: piesów ci u mnie pod dostatkiem :):) mam parsonki i weimarkę do "użyczenia" :) Quote
Shetanka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 A gdzie w przyszłym roku jedziecie ? :cool3: Quote
PARSONRK Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 [quote name='Shetanka']A gdzie w przyszłym roku jedziecie ? :cool3:[/quote] jeszcze nie mam grafiku :) Quote
Shetanka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 [quote name='PARSONRK']jeszcze nie mam grafiku :)[/quote] a gdzieś na Śląsku? :cool3: kawał drogi co prawda, ale może ;) Quote
PARSONRK Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 [quote name='Shetanka']a gdzieś na Śląsku? :cool3: kawał drogi co prawda, ale może ;)[/quote] w tamtych regionach pewnie mój Impuls pokazywany będzie - ale nie gwarantuję :) Quote
PARSONRK Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 jestem w Bydgoszczy na krajówce z białym/-i jak ktoś chętny - to ten przystojniak po ocenie na swoim ringu będzie mógł iść na JH, na 90% będzie też weimarka [URL="http://3.bp.blogspot.com/_xMEmrS2IMfE/S1uG2punQsI/AAAAAAAAGh4/qSf7hGQHQe0/s1600-h/3756418933.jpg"][IMG]http://3.bp.blogspot.com/_xMEmrS2IMfE/S1uG2punQsI/AAAAAAAAGh4/qSf7hGQHQe0/s320/3756418933.jpg[/IMG][/URL] Quote
PARSONRK Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 potem klubowa terrierów - tak będzie szerszy zestaw białych do wyboru Quote
Shetanka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 a może do Drzonkowa lub Katowic jedziecie? Quote
PARSONRK Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [quote name='Shetanka']a może do Drzonkowa lub Katowic jedziecie?[/QUOTE] Drzonkowo w tym samym czasie co klubówka terrierów -07.03... do Katowic nie jadę, nie mam po co, a dodatkowo planuje zagranicę i niestety finanse trzeba kontrolować :):) Quote
PARSONRK Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 [quote name='Biutka']Grudziądz? ;)[/QUOTE] niee, daleko... Planuje Bydgoszcz majową - ale jeszcze nie na 100% potem Szczecin & Lubieszyn Quote
PoziomeczQ Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ja planuję Szczecin i chciałabym "wypożyczyć" weimarkę. Quote
PARSONRK Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='PoziomeczQ']Ja planuję Szczecin i chciałabym "wypożyczyć" weimarkę.[/QUOTE] Ok, tylko zgłoś się przed wystawą :) bo znając życie zapomną ;) Quote
PARSONRK Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 jestem oba dni jednego dnia mam CACIB, drugiego CWC, ale będę i tak, bo mamy pokazy agility na głównym :) Quote
PoziomeczQ Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ja mieszkam w Koszalinie. Mam dosyć blisko do Szczecina i czy moglabym "wypożyczyć" weimarkę na 2 dni? Nie wiem jeszcze dokładnie czy rodzice sie zgodzą pojechać na wystawę na 2 dni ale może się zgodzą wtedy bym spała u cioci w szczecinie.:p Quote
PARSONRK Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='PoziomeczQ']Ja mieszkam w Koszalinie. Mam dosyć blisko do Szczecina i czy moglabym "wypożyczyć" weimarkę na 2 dni? Nie wiem jeszcze dokładnie czy rodzice sie zgodzą pojechać na wystawę na 2 dni ale może się zgodzą wtedy bym spała u cioci w szczecinie.:p[/QUOTE] nie ma sprawy :) Quote
PARSONRK Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='PoziomeczQ']Ma pani śliczne pieski. ;)[/QUOTE] dzięki wielkie :) Quote
Recommended Posts