Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj rano (01.09) pod Blue City siedziała przerażona, mała jamnikopodobna suczka. Wiek ok 4 - 5 lat,miała czerwono- zieloną obrożę. Była umazana białą farbą. Jest po szczeniakach, wygląda całkiem nieźle.
Pytalam ochroniarza skad się wzięła o 8 rano pod Blue powiedział, ze siedzi tu juz godzinę i na kazdego patrzy...

Wyglądała na przerażoną, głodną i badzo zagubioną.

Może się komuś zgubiła?

kontakt w jej sprawie 600 101 446 lub [email protected]

Sunia obecnie przebywa w DT u informatyka z pracy :roll: ( po tym jak ją przetrzymałam caly dzień w sali konserencyjnej w pracy :evil_lol: )

Posted

na razie jest ok, może byc u informatyka dopóki nie znajdzie domu ( ja mam cichą nadzieję, że jak się nikt nie znajdzie to on ją zatrzyma, ale u jego rodziny mają jakiegoś dużego psa i moze być dym jak sie spotkają w tą sobotę:-( )

Posted

[quote name='idusiek']zobaczymy co sie zadzieje dalej..

sunia nie jest młoda, jamnikiem czystej krwi też nie jest :oops: niełatwo będzie o dom

No żeby być już tak bardzo dokładnym to jamnika nie miała nawet wśród pradziadków.
Jest po prostu niskopodłogowa. Niemniej jednak pomocy potrzebuje i trzeba jej pomóc. Niestety biedulka też ma latka. Ale na sunie takie małe bywają jednak chętni. Tak czy siak na pomoc szczegónie danka1234 w kwestii ogłoszeń bardzo liczę. U mnie też allegro będzie miała jako jamnikowata. Może udałoby się zrobić zdjęcia takie zbliżenie duże na oczy, mordkę.

Posted

idusiek napisał(a):
no widzisz:evil_lol: zaraz dojdziemy do tego, ze ma jamniczy rodowód:diabloti:

Wiesz coś w tym jest bo przyjrzałam się i zobaczyłam, ze ma ogonek, a jamniki też mają :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

wiadomości z DT dobre, sunia cieszy się do swoich obecnych opiekunów i jest grzeczna ... w miarę;)Fajne psicho:evil_lol:

No i szczeka na świnki morskie , na które patrzy się godzinami........

Posted

idusiek napisał(a):
wiadomości z DT dobre, sunia cieszy się do swoich obecnych opiekunów i jest grzeczna ... w miarę;)Fajne psicho:evil_lol:

Trzeba bedzi zaznaczyć to w ogłsozeniach, że taka kontaktowa. Rozumiem, że czystość też zachowuje?