idusiek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Wczoraj rano (01.09) pod Blue City siedziała przerażona, mała jamnikopodobna suczka. Wiek ok 4 - 5 lat,miała czerwono- zieloną obrożę. Była umazana białą farbą. Jest po szczeniakach, wygląda całkiem nieźle. Pytalam ochroniarza skad się wzięła o 8 rano pod Blue powiedział, ze siedzi tu juz godzinę i na kazdego patrzy... Wyglądała na przerażoną, głodną i badzo zagubioną. Może się komuś zgubiła? kontakt w jej sprawie 600 101 446 lub [email protected] Sunia obecnie przebywa w DT u informatyka z pracy :roll: ( po tym jak ją przetrzymałam caly dzień w sali konserencyjnej w pracy :evil_lol: ) Quote
idusiek Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 tu juz z oprzyżądowaniem do przewiezienia w autobusie do DT... Quote
idusiek Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Kurdę, czemu jak ostatnio mam szczęście do takich małych, nie wiadomo jakich i jamnikowatych z mordki psiaków?:roll: Quote
idusiek Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 trza tu sciągnąc Isadorę, moża ona ją zna?:-( Quote
Isadora7 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='idusiek']trza tu sciągnąc Isadorę, moża ona ją zna?:-( Heh nie sposób znać wszystkie psy. Trzeba powiadomić Korę, może ktoś na Paluchu ją szuka. No i podstawowe pytanie, ile czasu może przebywać w DT. Trzeba pomyśleć nad ogłoszeniami. wstawiona na jamniki w potrzebie: http://www.dogomania.pl/forum/f11/jamniki-jamnikowate-do-adopcji-78792/index113.html#post12902984 Quote
idusiek Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 na razie jest ok, może byc u informatyka dopóki nie znajdzie domu ( ja mam cichą nadzieję, że jak się nikt nie znajdzie to on ją zatrzyma, ale u jego rodziny mają jakiegoś dużego psa i moze być dym jak sie spotkają w tą sobotę:-( ) Quote
idusiek Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Korze wysłałam pw z wątkiem. dzieki za radę;) i umieszczenie jej na watku Quote
Isadora7 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 No to mam nadzieję ze nadejdą ciotki jamnicze z pomocą i spróbujemy jej zrobić ogłoszenia. Ja oczywiście zrobie allegro. Quote
idusiek Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 zobaczymy co sie zadzieje dalej.. sunia nie jest młoda, jamnikiem czystej krwi też nie jest :oops: niełatwo będzie o dom Quote
Isadora7 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='idusiek']zobaczymy co sie zadzieje dalej.. sunia nie jest młoda, jamnikiem czystej krwi też nie jest :oops: niełatwo będzie o dom No żeby być już tak bardzo dokładnym to jamnika nie miała nawet wśród pradziadków. Jest po prostu niskopodłogowa. Niemniej jednak pomocy potrzebuje i trzeba jej pomóc. Niestety biedulka też ma latka. Ale na sunie takie małe bywają jednak chętni. Tak czy siak na pomoc szczegónie danka1234 w kwestii ogłoszeń bardzo liczę. U mnie też allegro będzie miała jako jamnikowata. Może udałoby się zrobić zdjęcia takie zbliżenie duże na oczy, mordkę. Quote
idusiek Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 oj nie przesadzaj... po jamniku ma łapy:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 idusiek napisał(a):oj nie przesadzaj... po jamniku ma łapy:evil_lol: istotnie też ma 4 :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
idusiek Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 no widzisz:evil_lol: zaraz dojdziemy do tego, ze ma jamniczy rodowód:diabloti: Quote
Isadora7 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 idusiek napisał(a):no widzisz:evil_lol: zaraz dojdziemy do tego, ze ma jamniczy rodowód:diabloti: Wiesz coś w tym jest bo przyjrzałam się i zobaczyłam, ze ma ogonek, a jamniki też mają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
idusiek Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 a nie mówiłam?:diabloti: jamnik jak sie patrzy! Quote
idusiek Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 wiadomości z DT dobre, sunia cieszy się do swoich obecnych opiekunów i jest grzeczna ... w miarę;)Fajne psicho:evil_lol: No i szczeka na świnki morskie , na które patrzy się godzinami........ Quote
Isadora7 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 idusiek napisał(a):wiadomości z DT dobre, sunia cieszy się do swoich obecnych opiekunów i jest grzeczna ... w miarę;)Fajne psicho:evil_lol: Trzeba bedzi zaznaczyć to w ogłsozeniach, że taka kontaktowa. Rozumiem, że czystość też zachowuje? Quote
idusiek Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 kontaktowa, trocvhę boi się większych psów, na inne leje :) Zachowuje czystość no i szczeka natrętnie na świnki morskie:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='idusiek']kontaktowa, trocvhę boi się większych psów, na inne leje :) Zachowuje czystość no i szczeka natrętnie na świnki morskie:evil_lol: to zdecydowanie jamnicze Quote
idusiek Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 przejdzie jej czy je pozjada i wróci na ulicę?:shake: Quote
Isadora7 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 idusiek napisał(a):przejdzie jej czy je pozjada i wróci na ulicę?:shake: Miejmy nadzieję, ze jednak okaże sie kundelkiem i nie zeżre, jamnior by zapolował (moje na bank) Quote
idusiek Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 ale jak nie zjadła przez 2 dni to moze nie zje co ?:roll: Quote
taxelina Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Isadora7']Miejmy nadzieję, ze jednak okaże sie kundelkiem i nie zeżre, jamnior by zapolował (moje na bank) melduje sie i dodam ja na Jamniki i mixy szukaja domow i dodam zdjecie co prawda nie swinki a krolik ale: Quote
idusiek Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 dziex deer - a na poczatku Twoje chciało zjeść królika?:cool1: Quote
Recommended Posts