MusliStracciatella Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Seminarium odbędzie się 26 - 27 września rozpoczynamy o godz. 8.oo tego seminarium reklamowac nie trzeba bo osoba Magdy jest wszystkim doskonale znana ale wypadało zamieścic info , zgłoszenia można jeszcze nadsyłac ale miejsca się konczą mimo, że bylo ich sporo :) osoby zainteresowane proszę o pisanie na maila: [email protected] po seminarium w tym temacie pojawią sie fotorelacje uczestników a planujemy robic sporo zdjęc:) Quote
madziulik_13 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Jakąś nie całą godzinę temu wróciliśmy do domu. Było ŚWIETNIE ! ! :loveu::multi: Dziękujemy bardzo wszystkim ! :cool3: Było to nasze seminarium ale za pewne nie ostatnie bo baardzo nam się spodobało:diabloti: Już czekamy z niecierpliwością na następne. Zdjęcia mojego autorstwa postaram się jutro wstawić a Marysia wstawi swoje jak tylko dostanie ode mnie płytę:cool3: Jeszcze raz dzięki za świetnie spędzony czas:evil_lol: Quote
MusliStracciatella Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 tutaj daję linki do albumow ze zdjeciami http://www.mszyszka.com/AgilityII/ Gallery - Category: AGILITY 2009 beda jeszcze inne fotki ale na razie dostałam te i zaraz zagladam do swojego aparatu bo w sumie przechodził z rak do rak i nie wiem co tam zastanę;) pogoda nam dopisała - słoneczko ciepełko a wieczorem ognisko i kiełbaski na szczęscie starczylo napojów i jeszcze zostało na nastepne seminarium;) oczywiscie czekamy tylko na podanie terminu przez Magdę i robimy nastepne:) DZIEKUJĘ wszystkim uczestnikom za przybycie i swietna zabawę i oczywiscie Madzi jeszcze raz dziękujemy;) a teraz do roboty wszyscy ;) Quote
madziulik_13 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Zdjęcia Pysi i Boo w ich galeriach Figowskiego też już dostarczone :) Teraz Musli : Quote
MusliStracciatella Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 wielkie dzieki , jakie wyrazne te Twoje fotki, takie pstre, bardzo ładne Quote
BooBC Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Ja zabieram się do klejeni filmu z dnia drugiego :) . Żałuję, że mnie na pierwszym nie było :oops: . No i oczywiście wielkie dzięki Magda, masz ogromną widzę i potrafiłaś nam ją przekazać. Jeszcze raz dziękuję :) pozdrawiam. karolina. Quote
Recommended Posts