Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=black]Od jakiegos czasu niepokoi mnie pewna sprawa.Podczas badania RTG klatki piersiowej, wykonanego u moich 3 suczek , z zupelnie roznych powodow, okazalo sie ze maja powiekszone serce.[/COLOR]
[COLOR=black]Zaznaczam , ze kazda pochodzi z innej hodowli.[/COLOR]
[COLOR=black]Przepytałam na tę okolicznosc moich znajomych basseciarzy,ktorych psy mialy podobne badania i okazalo sie ze wynik jest 100% tzn u wszystkich[/COLOR]
[COLOR=black]bassetow serce było powiekszone[/COLOR]
[COLOR=black]W zwiazku ztym mam prosbe- jezeli ktos z Was wykonywal podobne badanie u swojego psa, prosze o kontakt.[/COLOR]
[COLOR=black]Mam zamiar poruszyc ten problem w dziale weterynaryjnym.
[/COLOR]

• 1 year later...
Posted

Poszukuję Vetmedin 5mg

Gustaw ma chore serce
Diagnoza: niewydolność krążenia stadium III na tle kardiomiopatii rozstrzeniowej plus niedomykalność zastawek przedsionkowo-komorowych jako następstwo. Zmniejszenie frakcji skracania.

Kupiłam u weterynarza 60 sztuk, na miesiąc mam.

• 1 month later...
Posted

Witam
chciałabym bardzo serdecznie podziękować Anonimowemu Panu za leki jakie wczoraj otrzymałam.
Piszę w temacie Gucia, bo podczas rozmowy telefonicznej zaprosiłam Pana do tematu Gucia.
A o moich poszukiwaniach leku Pan dowiedział się z dogo, gdzie też pytałam o leki.

A więc zadzwonił do mnie przemiły Człowiek, któremu niedawno odszedł piesek, który chorował podobnie jak Gucio na serce. Pan zaopatrzył się wcześniej w większą porcję leków, a teraz zostały tylko leki [IMG]http://forum.bassety.net/images/smiles/icon_cry.gif[/IMG]
Pan nie chce pieniędzy, chce aby Guciowi pomogły.
Ja nie ukrywam, że ten dar odciąży bardzo mój budżet domowy.

Leki jakie otrzymałam to Vetmedin, Lotensin i furosemid - wszystkie z długim okresem przydatności.

Jeszcze raz Panu z całego serca dziękuję w imieniu swoim i Gucia.
Pozdrawiam Pana serdecznie.

[url]http://forum.bassety.net/viewtopic.php?p=95943#95943[/url]