Dariette. Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Pilne! Wracając ze spaceru z Dropsem usłyszałam pisk, rozglądam się i zauważyłam to małe szczeniątko siedzące w zbożu, miała obok siebie tylko pustą miskę. Była bardzo przestraszona i miała w sierści mnóstwo kulek ( czy jak tam się to nazywa ze zboża.. ) Niestety nie mogę jej zatrzymać... Moje łzy, błagania nic nie pomogły, rodzice są przeciwko i nie dam rady ich przekonać. Ona jest malutka, nie wiem z ile może mieć... Ze 2 miesiące? Szukam dla niej kochającego domku, na razie ogłosiłam ją na n-k i fbl i pytam znajomych... zaraz dodam więcej zdjęć. Quote
ewelinka_m Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Dariette. napisz o maluchu coś wiecej, wtedy można by ruszyć z ogłoszeniami :roll: przydałyby się też trochę lepsze fotki, nie masz możliwości przechować sunieczki chociaż w piwnicy/kotłowni, no nie wiem jakimś nie używanym pomieszczeniu ? Quote
Dariette. Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Spokojnie, dopóki nie znajdzie domu będzie u mnie siedziała ;). Pomału pytam i szukam, jest nadzieja, że weźmie ją chłopak przyjaciółki, trzymajcie kciuki :loveu:. Quote
Kotkowooo Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Dariette. napisał(a): przesliczne szczenie, tak bym chciała aby zamieszkało u mnie, ale nie moge :-( Quote
Dariette. Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 No niestety tak jest, wszyscy by ją chcieli, a nikt nie może. :( Filmik z Dropsem i Nutką, można zobaczyć tu, jaka ona jest śliczna. YouTube - Nutka i Drops. Quote
Dariette. Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 NUTKA MA DOM!!! :multi::multi::multi: Ludzie Ci lubią psy, posiadają dwa, ale jeden już powoli umiera. :-(:-(:-( i Nutka będzie miała znowu z kim wariować, bo wilczurowaty psiak tam jest:p. Mam nadzieję, że będzie szczęśliwa w nowym domciu, a ja się wyśpię, bo łobuzy nie będą wariować o 3 w nocy :p. I będę mogła ją zobaczyć, bo jest w domku naprzeciwko domu koleżanki mojej mamy, i na dodatek dziecko tych ludzi uczy moja mama, więc wieści też zawsze będą. No i Nutt niedługo odwiedzi weta. :multi: Quote
annazz Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Śliczna z niej psiutka. Dobrze, że już ma domek. Darka widziałaś tego mieszańca collie, który pilnie szuka domu? Może im trzeba pomóc medialnie, a ty ładne fotki robisz. Pozdrawiam.:loveu: Quote
Recommended Posts