Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pilne!
Wracając ze spaceru z Dropsem usłyszałam pisk, rozglądam się i zauważyłam to małe szczeniątko siedzące w zbożu, miała obok siebie tylko pustą miskę. Była bardzo przestraszona i miała w sierści mnóstwo kulek ( czy jak tam się to nazywa ze zboża.. )
Niestety nie mogę jej zatrzymać... Moje łzy, błagania nic nie pomogły, rodzice są przeciwko i nie dam rady ich przekonać.

Ona jest malutka, nie wiem z ile może mieć... Ze 2 miesiące? Szukam dla niej kochającego domku, na razie ogłosiłam ją na n-k i fbl i pytam znajomych...

zaraz dodam więcej zdjęć.

Posted

Dariette. napisz o maluchu coś wiecej, wtedy można by ruszyć z ogłoszeniami :roll:

przydałyby się też trochę lepsze fotki, nie masz możliwości przechować sunieczki chociaż w piwnicy/kotłowni, no nie wiem jakimś nie używanym pomieszczeniu ?

Posted

Spokojnie, dopóki nie znajdzie domu będzie u mnie siedziała ;).
Pomału pytam i szukam, jest nadzieja, że weźmie ją chłopak przyjaciółki, trzymajcie kciuki :loveu:.

Posted

NUTKA MA DOM!!! :multi::multi::multi:
Ludzie Ci lubią psy, posiadają dwa, ale jeden już powoli umiera. :-(:-(:-(
i Nutka będzie miała znowu z kim wariować, bo wilczurowaty psiak tam jest:p.

Mam nadzieję, że będzie szczęśliwa w nowym domciu, a ja się wyśpię, bo łobuzy nie będą wariować o 3 w nocy :p.

I będę mogła ją zobaczyć, bo jest w domku naprzeciwko domu koleżanki mojej mamy, i na dodatek dziecko tych ludzi uczy moja mama, więc wieści też zawsze będą.

No i Nutt niedługo odwiedzi weta. :multi:

Posted

Śliczna z niej psiutka. Dobrze, że już ma domek. Darka widziałaś tego mieszańca collie, który pilnie szuka domu? Może im trzeba pomóc medialnie,
a ty ładne fotki robisz. Pozdrawiam.:loveu: