Clandestine Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Ja się boję puszczać psa poza domem, bo biega za samochodami i ludźmi :shake: Quote
Ewa&Duffel Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Clandestine']Ja się boję puszczać psa poza domem, bo biega za samochodami i ludźmi :shake:[/QUOTE] to moze zacznijcie ćwiczyć na lince ? Quote
Clandestine Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']to moze zacznijcie ćwiczyć na lince ?[/QUOTE] Chyba trzeba będzie... jak usłyszy, że odpinam smycz to od razu ucieka. Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 albo ćwicznie na polach jakiś, tam najłatwiej się skupić :lol: Quote
Ewa&Duffel Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Clandestine']Chyba trzeba będzie... jak usłyszy, że odpinam smycz to od razu ucieka.[/QUOTE] Oj, to u nas tak samo było :( Linkę naprawdę polecam, bardzo pomaga. Ja się ostatnio zastanawiam nawet, czy na chwilę do niej nie wrócić, ale jakoś mi się nie chce... Quote
Clandestine Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Minerva']albo ćwicznie na polach jakiś, tam najłatwiej się skupić :lol:[/QUOTE] Hehe, byłabym z nim codziennie na polu, ale nigdy nie wiem czy nie wyskoczy pewien bokser, albo inne dziadostwo :angryy: [quote name='Ewa&Duffel']Oj, to u nas tak samo było :( Linkę naprawdę polecam, bardzo pomaga. Ja się ostatnio zastanawiam nawet, czy na chwilę do niej nie wrócić, ale jakoś mi się nie chce...[/QUOTE] A jak długa powinna być? Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Clandestine']Hehe, byłabym z nim codziennie na polu, ale nigdy nie wiem czy nie wyskoczy pewien bokser, albo inne dziadostwo :angryy: A jak długa powinna być?[/QUOTE] Aaa. Bo my mamy takie pole, że tam tylko my, i w sumie sie ciesze, że mamy takie miejsce odosobnienia gdzie mozna w spokoju poćwiczyć chociażby frisbee. Co do długosci to się Ewy pytaj, ale chyba jak najdłuższa, żeby psisko mogło też wykonywać komendy na odległości, zostań czy coś Quote
Clandestine Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Minerva']Aaa. Bo my mamy takie pole, że tam tylko my, i w sumie sie ciesze, że mamy takie miejsce odosobnienia gdzie mozna w spokoju poćwiczyć chociażby frisbee. Co do długosci to się Ewy pytaj, ale chyba jak najdłuższa, żeby psisko mogło też wykonywać komendy na odległości, zostań czy coś[/QUOTE] Fajnie macie, ja też nie mieszkam w mieście a łazi tych psów pełno :angryy: i to tylko wina właścicieli, którzy ich nie potrafią dopilnować :mad: Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Clandestine']Fajnie macie, ja też nie mieszkam w mieście a łazi tych psów pełno :angryy: i to tylko wina właścicieli, którzy ich nie potrafią dopilnować :mad:[/QUOTE] Tiaaa... U mnie to wiekszość na łańcuchach :/ Quote
Clandestine Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 U mnie na szczęście nie, ale za to mają pełno dziur w płotach O.o Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Clandestine']U mnie na szczęście nie, ale za to mają pełno dziur w płotach O.o[/QUOTE] Haha, nie mów mi o płotach xD. Pozwolisz, że offa zrobię :lol: W Nowy Rok, nad ranem wybrałam się z koleżankami i Fredką na spacer i wieszałyśmy ludziom balony na płotach :D. Jak wesele całej wiochy xD Quote
Clandestine Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Minerva']Haha, nie mów mi o płotach xD. Pozwolisz, że offa zrobię :lol: W Nowy Rok, nad ranem wybrałam się z koleżankami i Fredką na spacer i wieszałyśmy ludziom balony na płotach :D. Jak wesele całej wiochy xD[/QUOTE] Hahah, dobre :D Ciekawe czy sąsiedzi byli zadowoleni xD Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Clandestine']Hahah, dobre :D Ciekawe czy sąsiedzi byli zadowoleni xD[/QUOTE] No w sumie to tylko balony, nic obraźliwego ;). Ja już kończę, historia na mnie czeka. Normalnie słysze jak podręcznik wrzeszczy w szufladzie :/ Quote
Clandestine Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Minerva']No w sumie to tylko balony, nic obraźliwego ;). Ja już kończę, historia na mnie czeka. Normalnie słysze jak podręcznik wrzeszczy w szufladzie :/[/QUOTE] Grr... aż mnie potrzepało ;/ Nie wstanę jutro :angryy: Papa ;) Quote
Clandestine Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Coś mnie wzięło na to zdjęcie O.o [IMG]http://img51.imageshack.us/img51/9440/img8353iiiiiiii.jpg[/IMG] Quote
Ania :) Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [url]http://img51.imageshack.us/img51/9440/img8353iiiiiiii.jpg[/url] ale fajne to zdjęcie ! :) Quote
Clandestine Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Ania :)'][url]http://img51.imageshack.us/img51/9440/img8353iiiiiiii.jpg[/url] ale fajne to zdjęcie ! :)[/QUOTE] Dzięki :) Jeszcze z lata xD Quote
Cavalierkaa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Śliczne to zdjęcie ;-) a co tam u was? jak psiak? Quote
Ania :) Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='Clandestine']Dzięki :) Jeszcze z lata xD[/QUOTE] Domyśliłam się xd po Twoim ubiorze :P Quote
Clandestine Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='CaneSs']Śliczne to zdjęcie ;-) a co tam u was? jak psiak?[/QUOTE] Dzięki :) U nas już dobrze, Maurice już nie kuleje i chodzi w kołnierzu, bo sobie liże i gryzie tą łapę :D Zaraz mu zmienię opatrunek i pójdzie na spacer ) Quote
Shel Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [url]http://img51.imageshack.us/img51/9440/img8353iiiiiiii.jpg[/url] ale fajne!! :D Quote
Clandestine Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='alex_sandereczka']Śliczne psisko ;)[/QUOTE] Dzięki :) Zaraz do was zajrzymy xD Quote
Cavalierkaa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 oj, biedak :) ale dobrze ze juz lepiej sie czuje. Wymiziaj go od nas Quote
Clandestine Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='Shel'][url]http://img51.imageshack.us/img51/9440/img8353iiiiiiii.jpg[/url] ale fajne!! :D[/QUOTE] Dzięki :D [quote name='CaneSs']oj, biedak :) ale dobrze ze juz lepiej sie czuje. Wymiziaj go od nas[/QUOTE] Nie ma sprawy ;) Właśnie wyszedł na spacer xD Quote
Recommended Posts