giselle4 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 ...koniec kwarantanny;) i ogolne boksy szukmy domkow:crazyeye: Quote
kamilawa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Gisellko- jak będziecie miały wolną chwilę to chociaż kilka fotek im walnijcie :razz: Quote
giselle4 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='kamilawa']Gisellko- jak będziecie miały wolną chwilę to chociaż kilka fotek im walnijcie :razz:[/quote] Zrobimy ale juz na boksie...chyba ze cos sie wyklaruje bo pozniej sie gryzą jak jednego wezmiemy a reszta zostaje biedak wraca i wszystkie na niego...musimy ostroznie:shake: Quote
kamilawa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Oczywiście ;) Zawsze i takie lepsze :p Quote
fiorsteinbock Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Trojeczka nadal czeka na domki! Quote
invictus hilaritas Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ktoś obserwuje Lubinka- czy To WY? Quote
fiorsteinbock Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Ja nie obserwuje. Potencjalne domki??? Quote
fiorsteinbock Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 [B]Dziekujemy Cioteczki za odwiedziny! [/B] Quote
kamilawa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 gdy tylko będę miała więcej czasu i nie wpadnę na kompa tylko na chwilkę to zrobię im więcej ogłoszeń... może jutro... Quote
fiorsteinbock Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Lubinki, hoop na gore! Quote
giselle4 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 ...prosze znajomi znajomych nie popytaja czy nikt nie chce psiaka? ludzie one tesknia przepełnienie .....jeden mniej to dla nich i dlan bardzo duzo to jeden uratowany to jeden ktory bedzie miał dom:-( Quote
kamilawa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 [quote name='giselle4']...prosze znajomi znajomych nie popytaja czy nikt nie chce psiaka? ludzie one tesknia przepełnienie .....jeden mniej to dla nich i dlan bardzo duzo to jeden uratowany to jeden ktory bedzie miał dom:-([/quote] Grażynko... jak tylko mi ktoś powie, że szuka psów, to mu na maile wysyłam tysiące linków, zdjęć i opisów psów... ale w tej chwili mało ludzi chce jakąś bidę wziąć :-( A szkoda, bo nawet nie wiedzą, jakie to ślicznoty na nich czekają... Quote
fiorsteinbock Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Lubinki Nasze dalej w schronie...zadnego odezwu...nic, cisza! Quote
giselle4 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='invictus hilaritas']Podnosze ...[/quote] Od Was mamy znowu dwa pieski cuda i aniolki spokojne grzeczne i kolezenskie to bokserek i duzy psiak ale jaka rasa to nie wiem pozniej wstawi Edytka to podpowiecie zaraz zrobie osobny wątek:shake: Quote
Recommended Posts