Błyskotka Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [SIZE=5][COLOR=Black]Char's RISKY BUSINESS -[/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=Red]CAC, BOB, 1 BOG [/COLOR][/SIZE] Gratulacje :loveu::loveu::loveu: Quote
J.G Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [COLOR=Red][SIZE=5]Brawo:klacz::klacz::klacz: [COLOR=SeaGreen][SIZE=4]Gratuluję bardzo serdecznie. [COLOR=Black][SIZE=2]Jakiej rangi była ta wystawa i kto oceniał pomki?[/SIZE][/COLOR] [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR] Quote
Pencia Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Aniu jesteś szybka jak błyskawica :crazyeye:.Ja dopiero doszłam do siebie:evil_lol:,spanko robi cuda.Węgry piękny kraj,a ich język pobija wszystko:lol:.Ja wysłałam zgłoszenie wraz z kasą za wystawę w kopercie,zgłoszenie doszło,bo pies jest w katalgu,a kasa nie:angryy: musiałam drugi raz zapłacic na wystawie,a ja NIENAWIDZĘ ZŁODZIEJSTWA I ZŁODZIEI :mad:powinno się obcinac dłoń za kradzież tak jak x lat temu w Szwecji,żeby to draństwo wyplenic,bo im się to udało(moja mama mieszkała jakiś czas w Szwecji i kiedyś zostawiła płaszcz dżinsowy na trzepaku,po 3 dniach sobie o nim przypomniała i co,wisiał tam gdzie go powiesiła):mad:.Człowiek uczy się na błędach,ale kradzież nadal i wciąż działa na mnie jak czerwona płachta na byka. To było na początek.Pogoda dopisała,oceniał nas sędzia z Węgier,pani bardzo wymagająca i dokładna.Nasz pies widocznie spodobał się,bo wyjechaliśmy z pucharem za I miejsce w BOG. Danusiu i Grażynko nasza podróż była super,dziękujemy :loveu::loveu::loveu: I jeszcze jedno,Bożena dziękuję Ci za tak piękne psy,które przynoszą mi wiele radości. Quote
Błyskotka Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 O kurcze ale przekręt z tymi pieniędzmi :mad::mad::mad:. Zapomniałaś mi powiedzieć :razz:. Quote
filonek_bezogonek Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 wow :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: idziecie jak burza :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Czy bedzie podana cala stawka ? i jakies zdjecia ? Quote
Pencia Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 tak tak tylko jak wróci moja torba :cool3: bo została w samochodzie a mąż pojechał do pracy:lol: Marto jeszcze w tym roku został nam z Pusiem Luxemburg i Budapeszt,więc jeszcze coś będzie jak Bóg da,a sędzia doceni. Aniu nie powiedziałam Ci bo wyleciało mi to z głowy,a zapytaj Danusi.ZŁODZIEJE TO ZARAZA Quote
J.G Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Ja bardzo proszę o stawkę jeżeli to nie tajemnica,bardzo mnie to interesuje bo wkrótce wybieram się tam na wystawę. Quote
Błyskotka Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 [quote name='J.G']Ja bardzo proszę o stawkę jeżeli to nie tajemnica,bardzo mnie to interesuje bo wkrótce wybieram się tam na wystawę.[/quote] W październiku :cool3: ? Quote
J.G Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='Błyskotka']W październiku :cool3: ?[/quote] Tak dokładnie a skąd wiesz:loveu: Quote
Błyskotka Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 [quote name='J.G']Tak dokładnie a skąd wiesz:loveu:[/quote] Domyślam się :lol:. Jak 2 października to się spotkamy :p. Potem 3 i 4 :p. Quote
J.G Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='Błyskotka']Domyślam się :lol:. Jak 2 października to się spotkamy :p. Potem 3 i 4 :p.[/quote] Tak spotkamy się 02.10,:loveu: po tej wystawie jedziemy na kolejne dwie wystawy do innych krajów. Quote
Pencia Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Dostałam fotkę z Węgier [URL=http://img3.imageshack.us/i/dsc01530e.jpg/][IMG]http://img3.imageshack.us/img3/858/dsc01530e.jpg[/IMG][/URL] Węgry fajny kraj,wybieramy się tam jeszcze w październiku i listopadzie :lol: Quote
Błyskotka Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 No super :multi:. Nawet chowek się załapał ;). No to spotkamy się w październiku :p. Quote
J.G Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Fajna fotka,ALE OPIS POD NIĄ BARDZO MNIE ZASTANAWIA Z TEGO CO SŁYSZAŁEM Z TWYCH UST PUSIOWI DO CH.H. BRAKOWAŁO 1XCAC CZYLI PO TEJ WYSTAWIE JEST JUŻ CH.H. GRATULUJĘ BARDZO SERDECZNIE NASTĘPNEGO CHAMPIONATU,A W PAZDZIERNIKU ZACZYNASZ GRANDA-PIĘKNIE.:loveu: Quote
J.G Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='filonek_bezogonek']nie widze zdjęcia :([/quote] Ja też nie widzę,wczoraj było a dziś fotki brak. Quote
Pencia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='filonek_bezogonek']nie widze zdjęcia :([/quote] Fotka się otwiera proszę sprawdźcie jeszcze raz,ale u mnie jest w porządku :lol: Jacku,my po dalsze tytuły. Quote
J.G Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Pencia']Fotka się otwiera proszę sprawdźcie jeszcze raz,ale u mnie jest w porządku :lol: Jacku,my po dalsze tytuły.[/quote] Rozumiem, teraz fotka jest. Quote
Recommended Posts