Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Red][SIZE=5]Brawo:klacz::klacz::klacz:
[COLOR=SeaGreen][SIZE=4]Gratuluję bardzo serdecznie.

[COLOR=Black][SIZE=2]Jakiej rangi była ta wystawa i kto oceniał pomki?[/SIZE][/COLOR]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Posted

Aniu jesteś szybka jak błyskawica :crazyeye:.Ja dopiero doszłam do siebie:evil_lol:,spanko robi cuda.Węgry piękny kraj,a ich język pobija wszystko:lol:.Ja wysłałam zgłoszenie wraz z kasą za wystawę w kopercie,zgłoszenie doszło,bo pies jest w katalgu,a kasa nie:angryy: musiałam drugi raz zapłacic na wystawie,a ja NIENAWIDZĘ ZŁODZIEJSTWA I ZŁODZIEI :mad:powinno się obcinac dłoń za kradzież tak jak x lat temu w Szwecji,żeby to draństwo wyplenic,bo im się to udało(moja mama mieszkała jakiś czas w Szwecji i kiedyś zostawiła płaszcz dżinsowy na trzepaku,po 3 dniach sobie o nim przypomniała i co,wisiał tam gdzie go powiesiła):mad:.Człowiek uczy się na błędach,ale kradzież nadal i wciąż działa na mnie jak czerwona płachta na byka.
To było na początek.Pogoda dopisała,oceniał nas sędzia z Węgier,pani bardzo wymagająca i dokładna.Nasz pies widocznie spodobał się,bo wyjechaliśmy z pucharem za I miejsce w BOG.
Danusiu i Grażynko nasza podróż była super,dziękujemy :loveu::loveu::loveu:
I jeszcze jedno,Bożena dziękuję Ci za tak piękne psy,które przynoszą mi wiele radości.

Posted

tak tak tylko jak wróci moja torba :cool3: bo została w samochodzie a mąż pojechał do pracy:lol: Marto jeszcze w tym roku został nam z Pusiem Luxemburg i Budapeszt,więc jeszcze coś będzie jak Bóg da,a sędzia doceni.
Aniu nie powiedziałam Ci bo wyleciało mi to z głowy,a zapytaj Danusi.ZŁODZIEJE TO ZARAZA

Posted

[quote name='Błyskotka']Domyślam się :lol:.
Jak 2 października to się spotkamy :p. Potem 3 i 4 :p.[/quote]
Tak spotkamy się 02.10,:loveu: po tej wystawie jedziemy na kolejne dwie wystawy do innych krajów.

Posted

Dostałam fotkę z Węgier
[URL=http://img3.imageshack.us/i/dsc01530e.jpg/][IMG]http://img3.imageshack.us/img3/858/dsc01530e.jpg[/IMG][/URL]

Węgry fajny kraj,wybieramy się tam jeszcze w październiku i listopadzie :lol:

Posted

Fajna fotka,ALE OPIS POD NIĄ BARDZO MNIE ZASTANAWIA Z TEGO CO SŁYSZAŁEM Z TWYCH UST PUSIOWI DO CH.H. BRAKOWAŁO 1XCAC CZYLI PO TEJ WYSTAWIE JEST JUŻ CH.H. GRATULUJĘ BARDZO SERDECZNIE NASTĘPNEGO CHAMPIONATU,A W PAZDZIERNIKU ZACZYNASZ GRANDA-PIĘKNIE.:loveu:

Posted

[quote name='filonek_bezogonek']nie widze zdjęcia :([/quote]

Fotka się otwiera proszę sprawdźcie jeszcze raz,ale u mnie jest w porządku :lol:
Jacku,my po dalsze tytuły.

Posted

[quote name='Pencia']Fotka się otwiera proszę sprawdźcie jeszcze raz,ale u mnie jest w porządku :lol:
Jacku,my po dalsze tytuły.[/quote]
Rozumiem, teraz fotka jest.