krzychuw1 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Na marszobiegu spoko :)...tzn. jeszcze bardziej zabawowo-trochę ja z przodu, trochę Natan, ale myślę, że będzie oki :) w tym tygodniu jedziemy do Mariusza po sprzęt do biegania-uprzęże, linka :) i zaczniemy regularniejsze treningi :) Quote
DAGA1505 Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 SUPER!Natan teraz pokaże jaki jest naprawde;)Pierwsze stresy nową sytuacją już mineły teraz zacznie sobie próbować na ile mu pozwolicie co może a co nie to ważny monent dla psa i jego ułożenia,więc trzymam kciuki i POWODZENIA CHŁOPAKI! Quote
Ati Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Daga masz kontakt telefoniczny z Krzychem? Jakies info o psie? Quote
krzychuw1 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Witam ;) Przepraszam, że nie pisałem co u Nas słychać... Natan ma się dobrze....super :) ...Wspaniały psiak....biega na spacerach luzem-bez smyczy-pilnuje się bardzo ładnie-psiaków innych nie zaczepia...no chyba jedynie tylko po to żeby się z nimi bawić...rozkoszny Natan :) Jest posłuszny...taki słodki-Kochany rozrabiaka :D ...piękne widzieć Go jak biega po polach, wolny, swobodny, jak radośnie bawi się z innymi psiakami-ganiają się aż się za nimi kurzy :D ... po prostu Pięknie :) Zaczynam Natana przyzwyczajać do uprzęży i do biegania...uprząż Mu nie przeszkadza-Mariusz super dopasował dla Niego ubranko :) Jeszcze tylko kwestia żeby pokumał o co chodzi w bieganiu na lince-nie bardzo póki co chce ciągnąć, ale mam wrażenie, że to tylko kwestia czasu. Biegać uwielbia-biegnie obok mnie albo tuż przede mną-jakiś sposób na to zeby psiaka nauczyc żeby ciągnął-i żeby opory na lince nie powodowały, że będzie zwalniał? <myśli> Jeszcze raz przepraszam za długie milczenie-obiecuję poprawę :)) Pozdrawiamy ;) Quote
kanna Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='krzychuw1']Witam ;) Przepraszam, że nie pisałem co u Nas słychać... Natan ma się dobrze....super :) ...Wspaniały psiak....biega na spacerach luzem-bez smyczy-pilnuje się bardzo ładnie-psiaków innych nie zaczepia...no chyba jedynie tylko po to żeby się z nimi bawić...rozkoszny Natan :) Jest posłuszny...taki słodki-Kochany rozrabiaka :D ...piękne widzieć Go jak biega po polach, wolny, swobodny, jak radośnie bawi się z innymi psiakami-ganiają się aż się za nimi kurzy :D ... po prostu Pięknie :) Zaczynam Natana przyzwyczajać do uprzęży i do biegania...uprząż Mu nie przeszkadza-Mariusz super dopasował dla Niego ubranko :) Jeszcze tylko kwestia żeby pokumał o co chodzi w bieganiu na lince-nie bardzo póki co chce ciągnąć, ale mam wrażenie, że to tylko kwestia czasu. Biegać uwielbia-biegnie obok mnie albo tuż przede mną-jakiś sposób na to zeby psiaka nauczyc żeby ciągnął-i żeby opory na lince nie powodowały, że będzie zwalniał? <myśli> Jeszcze raz przepraszam za długie milczenie-obiecuję poprawę :)) Pozdrawiamy ;)[/QUOTE]zdjęcia:mad:........ Quote
DAGA1505 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Chemy zdjęć!:mad: Z Krzyśkiem jesteśmy w kontakcie.Jeśli są jakieś problemy pisze;) Z Natkiem problemów nie ma z tego co wiem.Został nawet porejstrowany w róznych bazach danych czipów:p Quote
DAGA1505 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 z niecierpliwośćią czekam na zdjęcia:mad: Quote
krzychuw1 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Witam wszystkich. Przepraszam, że tak długo nie pisałem ...nie będę się tłumaczył. U nas wszystko ok ...w wielkim skrócie wygląda to następująco: ... Natan super się zaaklimatyzował u nas ...powtórzę to już kolejny raz-Natan jest Super Psiakiem ...bardzo się cieszę, że Go przywieźliśmy od Was z Głogowa. Chodzimy sobie rano na długie spacery-Natan sobie biega luzem po naszym osiedlowym polu na obrzeżach miasta ..jest grzeczny, z każdym napotkanym psiakiem chce się bawić, a jak drugi psiak nie jest chętny do zabawy i warczy to Natan grzecznie się wycofuje nie podejmuje walki-więc jest super ... Dwa tygodnie temu miał wykonany zabieg kastracji i przy okazji usunięcia wilczych pazurów z tylnych łap-wszystko się ładnie wygoiło-dzięki temu, że nosił grzecznie kołnierz przez 10 dni bidulka się na początku trochę rozbijał z tym "abażurem" ale szybko się nauczył w tym po mieszkaniu łazić Ja z kolei okazałem słabość i ...jak to każdy nasz poprzedni psiak tak i Natan ...śpi ze mną w łóżku-jest miliusi i cieplutki więc i mi cieplej w jesienne chłodne noce ...ach te psiaki. Uczę Go biegać na uprzęży-powoli do przodu Zdjęcia chcę umieścić na forum , ale nie bardzo mogę (coś chyba na forum jakiś błąd jest albo ja nie potrafię tego zrobić:/) ...a tak wogóle strasznie ciężko zrobic ładną fotkę Natanowi bo przecież ten Kochany łobuz nie potrafi usiedzieć na miejscu i ciągle w ruchu na dworze jak jesteśmy-i nie mogę Mu fajnej fot y zrobić na spacerze:] Jeszcze raz Przepraszam, ze tak dawno nie pisałem... Pozdrawiamy Natan i Krzysiek. Quote
Ati Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 No gosciu, dobrze , ze sie odezwales, bo juz sie martwilismy:) Quote
DAGA1505 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 a zdjęcia to i tak bym chciała zobaczyć i już!;-) Quote
Recommended Posts