Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na marszobiegu spoko :)...tzn. jeszcze bardziej zabawowo-trochę ja z przodu, trochę Natan, ale myślę, że będzie oki :)
w tym tygodniu jedziemy do Mariusza po sprzęt do biegania-uprzęże, linka :)
i zaczniemy regularniejsze treningi :)

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SUPER!Natan teraz pokaże jaki jest naprawde;)Pierwsze stresy nową sytuacją już mineły teraz zacznie sobie próbować na ile mu pozwolicie co może a co nie to ważny monent dla psa i jego ułożenia,więc trzymam kciuki i POWODZENIA CHŁOPAKI!

• 2 weeks later...
Posted

Witam ;)
Przepraszam, że nie pisałem co u Nas słychać...
Natan ma się dobrze....super :) ...Wspaniały psiak....biega na spacerach luzem-bez smyczy-pilnuje się bardzo ładnie-psiaków innych nie zaczepia...no chyba jedynie tylko po to żeby się z nimi bawić...rozkoszny Natan :)
Jest posłuszny...taki słodki-Kochany rozrabiaka :D ...piękne widzieć Go jak biega po polach, wolny, swobodny, jak radośnie bawi się z innymi psiakami-ganiają się aż się za nimi kurzy :D ... po prostu Pięknie :)
Zaczynam Natana przyzwyczajać do uprzęży i do biegania...uprząż Mu nie przeszkadza-Mariusz super dopasował dla Niego ubranko :)
Jeszcze tylko kwestia żeby pokumał o co chodzi w bieganiu na lince-nie bardzo póki co chce ciągnąć, ale mam wrażenie, że to tylko kwestia czasu.
Biegać uwielbia-biegnie obok mnie albo tuż przede mną-jakiś sposób na to zeby psiaka nauczyc żeby ciągnął-i żeby opory na lince nie powodowały, że będzie zwalniał? <myśli>
Jeszcze raz przepraszam za długie milczenie-obiecuję poprawę :))
Pozdrawiamy ;)

Posted

[quote name='krzychuw1']Witam ;)
Przepraszam, że nie pisałem co u Nas słychać...
Natan ma się dobrze....super :) ...Wspaniały psiak....biega na spacerach luzem-bez smyczy-pilnuje się bardzo ładnie-psiaków innych nie zaczepia...no chyba jedynie tylko po to żeby się z nimi bawić...rozkoszny Natan :)
Jest posłuszny...taki słodki-Kochany rozrabiaka :D ...piękne widzieć Go jak biega po polach, wolny, swobodny, jak radośnie bawi się z innymi psiakami-ganiają się aż się za nimi kurzy :D ... po prostu Pięknie :)
Zaczynam Natana przyzwyczajać do uprzęży i do biegania...uprząż Mu nie przeszkadza-Mariusz super dopasował dla Niego ubranko :)
Jeszcze tylko kwestia żeby pokumał o co chodzi w bieganiu na lince-nie bardzo póki co chce ciągnąć, ale mam wrażenie, że to tylko kwestia czasu.
Biegać uwielbia-biegnie obok mnie albo tuż przede mną-jakiś sposób na to zeby psiaka nauczyc żeby ciągnął-i żeby opory na lince nie powodowały, że będzie zwalniał? <myśli>
Jeszcze raz przepraszam za długie milczenie-obiecuję poprawę :))
Pozdrawiamy ;)[/QUOTE]zdjęcia:mad:........

Posted

Chemy zdjęć!:mad:
Z Krzyśkiem jesteśmy w kontakcie.Jeśli są jakieś problemy pisze;)
Z Natkiem problemów nie ma z tego co wiem.Został nawet porejstrowany w róznych bazach danych czipów:p

• 5 weeks later...
Posted

Witam wszystkich.
Przepraszam, że tak długo nie pisałem ...nie będę się tłumaczył.
U nas wszystko ok ...w wielkim skrócie wygląda to następująco: ...
Natan super się zaaklimatyzował u nas ...powtórzę to już kolejny raz-Natan jest Super Psiakiem ...bardzo się cieszę, że Go przywieźliśmy od Was z Głogowa.
Chodzimy sobie rano na długie spacery-Natan sobie biega luzem po naszym osiedlowym polu na obrzeżach miasta ..jest grzeczny, z każdym napotkanym psiakiem chce się bawić, a jak drugi psiak nie jest chętny do zabawy i warczy to Natan grzecznie się wycofuje nie podejmuje walki-więc jest super ...
Dwa tygodnie temu miał wykonany zabieg kastracji i przy okazji usunięcia wilczych pazurów z tylnych łap-wszystko się ładnie wygoiło-dzięki temu, że nosił grzecznie kołnierz przez 10 dni bidulka się na początku trochę rozbijał z tym "abażurem" ale szybko się nauczył w tym po mieszkaniu łazić
Ja z kolei okazałem słabość i ...jak to każdy nasz poprzedni psiak tak i Natan ...śpi ze mną w łóżku-jest miliusi i cieplutki więc i mi cieplej w jesienne chłodne noce ...ach te psiaki.
Uczę Go biegać na uprzęży-powoli do przodu
Zdjęcia chcę umieścić na forum , ale nie bardzo mogę (coś chyba na forum jakiś błąd jest albo ja nie potrafię tego zrobić:/)
...a tak wogóle strasznie ciężko zrobic ładną fotkę Natanowi bo przecież ten Kochany łobuz nie potrafi usiedzieć na miejscu i ciągle w ruchu na dworze jak jesteśmy-i nie mogę Mu fajnej fot y zrobić na spacerze:]
Jeszcze raz Przepraszam, ze tak dawno nie pisałem...
Pozdrawiamy
Natan i Krzysiek.

• 2 weeks later...