wiki4 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Shel']Zapraszamy po banner;)[/QUOTE] [IMG]http://i50.tinypic.com/eftbt.png[/IMG] Śliczny :cool3: Quote
Cavy Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='wiki4']Nie pomyślałam :lol: Jeżeli ja kiedykolwiek myślę :evil_lol: To może na spacerek się umówcie? Randeczka :cool3:[/QUOTE] Randes vous :D Planowałyśmy, ale to bardzo dalekie plany. :P Quote
wiki4 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Cavy']Randes vous :D Planowałyśmy, ale to bardzo dalekie plany. :P[/QUOTE] I ja nic o tym nie wiedziałam ?! :mad: Chcę być chrzestną! :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='wiki4']I ja nic o tym nie wiedziałam ?! :mad: Chcę być chrzestną! :evil_lol:[/QUOTE] My nie będziemy robiły TEGO. :O :D Quote
wiki4 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Cavy']My nie będziemy robiły TEGO. :O :D[/QUOTE] Radzę iść do apteki ... :diabloti: Quote
Cavy Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='wiki4']Radzę iść do apteki ... :diabloti:[/QUOTE] nie, bo tam mają tylko jajka :mdleje: Quote
wiki4 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Cavy']nie, bo tam mają tylko jajka :mdleje:[/QUOTE] No wiesz, któraś musi kupić. Ktoś faceta musi grać :diabloti: Quote
Cavy Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='wiki4']No wiesz, któraś musi kupić. Ktoś faceta musi grać :diabloti:[/QUOTE] To najlepiej Ty :D Quote
wiki4 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Cavy']To najlepiej Ty :D[/QUOTE] Ja niedoświadczona :eviltong: Wolę być czysta, a Tobie to różnicy nie zrobi...:diabloti: Przecie masz mnie i Iwczę :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='*anusia&ajlu*']takie myszolki czarne potrzebne mi do szczescia, sa boskie:loveu: wymiziac, wysciskac odemnie:loveu: a sa oswojone? bo nie znam myszoskoczka ktory jest dzikusem;) a co tam u Bastera:loveu: [SIZE="2"]ps. ladny kolor lakieru do paznokci:diabloti:[/SIZE][/QUOTE] pozwole sobie ze ja odpowiem bo Gośka nie chętna wracać na tą goopią dogo zresztą tak jak i ja ale wpadłam :D:D oswojone :loveu: ale Dziecku Jak Gocha wypuszcza to ma takiego sprinta że nie raz łapała ją kilka godzin :D:D a Skocza łątwo złapać bo jakaś inna jest :evil_lol: u Bastera to nie wiem co tam bo go dawno nie widzialam :D:D ah dziekuje :lol::D:D:D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 co to za zboczone pogaduchy :mad: sliczny banerek :loveu: Quote
gosiulaa Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Witam wszystkich :buzi: Shel dziękuje Ci za banner ;********* jest śliczny tak jak już mówiłam... Jeśli chodzi o myszoskoczki... to są oswojone... ludzi się nie boją... jak je puszczam łażą po mnie jak oszalałe... ale mam nowego dzikusa w domu, który oswojony nie jest. Zabrałam go od kuzynki, ponieważ ten biedny mysior był straszony przez krwiożerczego psa Shanti -.-" nie mogłam dłużej tego oglądać więc go ukradłam ^^ a tak na prawdę to moja kuzynka sama chciała się go pozbyć... Zdjęcia dam później, o ile dam w ogóle.... :D:D Wiki.... Cavy... wy jesteście chore...:roll: :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='gosiulaa'] Wiki.... Cavy... wy jesteście chore...:roll: :evil_lol:[/QUOTE] Faktycznie, coś mnie dzisiaj gardło boli :evil_lol: Aha, Wesołych Świąt :diabloti: Quote
gosiulaa Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 [quote name='wiki4']Faktycznie, coś mnie dzisiaj gardło boli :evil_lol: Aha, Wesołych Świąt :diabloti:[/QUOTE] Wesołych Świąt?? [quote name='CaneSs']Heyo :) Co tam?[/QUOTE] hej ;*** a nic nowego :D wkurza mnie dogomania trochę ;p Quote
wiki4 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ty jak zawsze nic nie kumasz :evil_lol: OK, lecę na MT :loveu: Quote
gosiulaa Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 [quote name='wiki4']Ty jak zawsze nic nie kumasz :evil_lol: OK, lecę na MT :loveu:[/QUOTE] pffffff.... ja jestem bardzo kumata.... to ty coś masz z główką :p A leć leć!! :D Quote
Kaya93 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Witam Was cieplutko :buzi: Co tam ciekawego? Quote
wiki4 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='gosiulaa']pffffff.... ja jestem bardzo kumata.... to ty coś masz z główką :p A leć leć!! :D[/QUOTE] Kum, kum :evil_lol: Witamy ;) Quote
Cavy Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='gosiulaa'] Wiki.... Cavy... wy jesteście chore...:roll: :evil_lol:[/QUOTE] A dziękuję, też Cię kocham. :loveu: :eviltong: Quote
gosiulaa Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 [quote name='wiki4']Kum, kum :evil_lol: Witamy ;)[/QUOTE] hehehe... hej :buzi: [quote name='Cavy']A dziękuję, też Cię kocham. :loveu: :eviltong:[/QUOTE] No no... ja myśle :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 tak sobie myśle że mozna przez tekstem ( na pierwszej stronie ) Dać coś napisowego np Witamy w Galerii Bastera no i pozniej opis coś jak to : [url]http://pl.tinypic.com/r/2zs4aif/6[/url] tylko to mi nie wyszło :roll: ale jak mi sie bedzie nudziło to ci takie zrobie :evil_lol: chyba że wolisz tak jak masz teraz 1 stronke ;) :P:eviltong: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 witamy wieczorowo myszolki i Bastera ;) Quote
Recommended Posts