Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER][FONT=Verdana][B][COLOR=Blue]Na swojej pierwszej wystawie w USA (Muncie, IN) - 15.08.2009 r.
[SIZE=5][COLOR=Red]Balto (Ocean of Love Dwie Korony)
[IMG]http://dwiekorony.pl/images/balto.jpg[/IMG]
[/COLOR][/SIZE]zdobył tytuł Reserve,
a kolejnego dnia tytuł BEST OF WINNERS oraz pierwszy punkt do Championatu USA [/COLOR][/B][/FONT]
:loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu:

[SIZE=1]O ile dobrze zrozumiałam zawiłości ich tytułów: Best of Winners to coś w rodzaju naszego zwycięzcy rasy, wyłaniany jest spośród najlepszego psa i suki z tym że w porównaniu nie biorą udziału championy.
Aby zostać championem USA należy zgromadzić 15 punktów, w tym kilka tzw "major" - z wystaw wyższej rangi. Ilość punktów przyznawanych na danej wystawie zależy od: stanu w jakim odbywa się wystawa, rasy, płci(!), liczby konkurencji. Jeśli pies nie ma konkurencji, nie dojechała lub została zdyskwalifikowana - nie może otrzymać punktu.
Jeśli jest jakieś przekłamanie w interpretacji proszę o sprostowanie. Trochę zagmatwane mają przepisy.[/SIZE]
[SIZE=1]Zdjęcie z wystawy wkrótce :)[/SIZE]
[/CENTER]

Posted

[COLOR=Red][B][SIZE=5]GRATULACJE !!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
SUPER [COLOR=Black]ze pies z PL hodowli moze walczyc na ringach w USA!!![/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][COLOR=Red][B][SIZE=5]:loveu::loveu:
Brawo Edytko :lol:
[/SIZE][/B][/COLOR][COLOR=Red][B][SIZE=5] [COLOR=Black][SIZE=1]WIEDZIAłAM ZE TAK BEDZIE!!!
TRZYMAM KCUKI ZA RESZTE WYSTAW!!!
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR]

Posted

[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]Ogromne Gratulacje !!! Brawo Edyta, piękny psiak:multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff0000][/COLOR][/FONT][/B]
[/CENTER]

Guest Karmel
Posted

[COLOR=DarkRed]GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:[/COLOR]

Posted

[SIZE=4][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#ff0000] BRAWO...[SIZE=3][COLOR=#000000]trzymamy kciuki za resztę wystaw[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]!!!:multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Posted

nareszcie dostałam fotkę :)
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

[IMG]http://dwiekorony.pl/zdjecia/husky/show1.jpg[/IMG]

• 5 weeks later...
Posted

[CENTER][SIZE=3][B][COLOR=RoyalBlue][U][COLOR=Magenta][I]Wieści z USA[/I][/COLOR]

[/U]W piątek 25 września na KLUBÓWCE
(zgłoszonych 115 hasiorów)
BALTO był 3 w klasie otwartej!!![/COLOR]

[COLOR=Red]A dziś ponownie na dużej wystawie [SIZE=5]
WINNERS DOG [/SIZE]i [SIZE=5]5 MAJOR Points!
[SIZE=1][COLOR=Plum]
ALE JESTEM SZCZĘŚLIWA!!!

[COLOR=Silver]Na razie mam tylko NEWSa, mam nadzieję, że dostanę też zdjęcia.
Póki co fotki z przygotowania do wystawy

[IMG]http://dwiekorony.pl/images/kl1.jpg[/IMG]

[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][IMG]http://dwiekorony.pl/images/kl2.jpg[/IMG]

[IMG]http://dwiekorony.pl/images/kl3.jpg[/IMG]
[/CENTER]

Posted

[B][SIZE=6][COLOR=Red]CUDO!!!![COLOR=Black][SIZE=3]Edytko wychodowałas pięknego osobnika tej rasy!!! GRATULACJE !!!! Trzymam kcuki za reszte wystaw!!!:multi::multi::multi::multi:
[COLOR=Red][SIZE=5]BALTO - THE BEST DOG !!!:loveu::loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/COLOR]
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='Matakia'][CENTER][SIZE=3][B][COLOR=royalblue][U][COLOR=magenta][I]Wieści z USA[/I][/COLOR][/U][/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER]
[COLOR=royalblue]

[CENTER][B][SIZE=3]W piątek 25 września na KLUBÓWCE [/SIZE][/B]
[B][SIZE=3](zgłoszonych 115 hasiorów)[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]BALTO był 3 w klasie otwartej!!![/SIZE][/B][/COLOR][/CENTER]

[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=red]A dziś ponownie na dużej wystawie [/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3]
[B][SIZE=3][COLOR=red]WINNERS DOG [/COLOR][/SIZE][COLOR=red]i [SIZE=5]5 MAJOR Points![/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER]
[SIZE=5][COLOR=red]
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=red]ALE JESTEM SZCZĘŚLIWA!!![/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]

[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=red][COLOR=silver]Na razie mam tylko NEWSa, mam nadzieję, że dostanę też zdjęcia.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][COLOR=red]
[B][SIZE=5][COLOR=red]Póki co fotki z przygotowania do wystawy[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]

[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE]
[/quote]
CONGRATULATIONS :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
BRAVO BRAVO BRAVO :iloveyou::buzi: