Matakia Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [CENTER][FONT=Verdana][B][COLOR=Blue]Na swojej pierwszej wystawie w USA (Muncie, IN) - 15.08.2009 r. [SIZE=5][COLOR=Red]Balto (Ocean of Love Dwie Korony) [IMG]http://dwiekorony.pl/images/balto.jpg[/IMG] [/COLOR][/SIZE]zdobył tytuł Reserve, a kolejnego dnia tytuł BEST OF WINNERS oraz pierwszy punkt do Championatu USA [/COLOR][/B][/FONT] :loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu: [SIZE=1]O ile dobrze zrozumiałam zawiłości ich tytułów: Best of Winners to coś w rodzaju naszego zwycięzcy rasy, wyłaniany jest spośród najlepszego psa i suki z tym że w porównaniu nie biorą udziału championy. Aby zostać championem USA należy zgromadzić 15 punktów, w tym kilka tzw "major" - z wystaw wyższej rangi. Ilość punktów przyznawanych na danej wystawie zależy od: stanu w jakim odbywa się wystawa, rasy, płci(!), liczby konkurencji. Jeśli pies nie ma konkurencji, nie dojechała lub została zdyskwalifikowana - nie może otrzymać punktu. Jeśli jest jakieś przekłamanie w interpretacji proszę o sprostowanie. Trochę zagmatwane mają przepisy.[/SIZE] [SIZE=1]Zdjęcie z wystawy wkrótce :)[/SIZE] [/CENTER] Quote
Florka_xyz Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [COLOR=Red][B][SIZE=5]GRATULACJE !!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: SUPER [COLOR=Black]ze pies z PL hodowli moze walczyc na ringach w USA!!![/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][COLOR=Red][B][SIZE=5]:loveu::loveu: Brawo Edytko :lol: [/SIZE][/B][/COLOR][COLOR=Red][B][SIZE=5] [COLOR=Black][SIZE=1]WIEDZIAłAM ZE TAK BEDZIE!!! TRZYMAM KCUKI ZA RESZTE WYSTAW!!! [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR] Quote
efra-husky Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Edytko GRATULACJE!!!!!! :laola: Dziecko podbija ringi w USA :multi: [B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]GRATULACJE !!!![/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Nitor-Nivalis Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 BRAWO BALTO, ANDREA i EDYTA :multi::multi::multi::multi: Quote
nordic blue Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]Ogromne Gratulacje !!! Brawo Edyta, piękny psiak:multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff0000][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff0000][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff0000][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff0000][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff0000][/COLOR][/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Guest Karmel Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [COLOR=DarkRed]GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:[/COLOR] Quote
kompik3 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [SIZE=4][COLOR=red][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff0000] BRAWO...[SIZE=3][COLOR=#000000]trzymamy kciuki za resztę wystaw[B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]!!!:multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] Quote
Cyraneczka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Świetny wynik!! Baltuś jest prześliczny, więc pewnie nie jeden sukces przed nim, i będzie Championem USA :-) GRATULACJE!!! :loveu::lol: Quote
amaverim Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Gratulacje Edytko! Ten chłopak od początku wpadł mi w oko - toż to męska wersja Milusi,tylko charakter ma mężczyzny:loveu: Dalszych sukcesów życzę! Quote
Matakia Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 nareszcie dostałam fotkę :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [IMG]http://dwiekorony.pl/zdjecia/husky/show1.jpg[/IMG] Quote
Florka_xyz Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [CENTER][SIZE=7][COLOR=Red]PIEKNY,BOSKI !!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=Red]:multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi:[/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Quote
Matakia Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Według mnie jest ładny :) Nie mam więcej fotek ale molestuję Andreę o fotki choćby "podwórkowe" :razz: Quote
Cyraneczka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Niczym nie odbiega od amerykańskich zwyciezców :-). Przesliczny :-) Quote
Matakia Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [CENTER][SIZE=3][B][COLOR=RoyalBlue][U][COLOR=Magenta][I]Wieści z USA[/I][/COLOR] [/U]W piątek 25 września na KLUBÓWCE (zgłoszonych 115 hasiorów) BALTO był 3 w klasie otwartej!!![/COLOR] [COLOR=Red]A dziś ponownie na dużej wystawie [SIZE=5] WINNERS DOG [/SIZE]i [SIZE=5]5 MAJOR Points! [SIZE=1][COLOR=Plum] ALE JESTEM SZCZĘŚLIWA!!! [COLOR=Silver]Na razie mam tylko NEWSa, mam nadzieję, że dostanę też zdjęcia. Póki co fotki z przygotowania do wystawy [IMG]http://dwiekorony.pl/images/kl1.jpg[/IMG] [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][IMG]http://dwiekorony.pl/images/kl2.jpg[/IMG] [IMG]http://dwiekorony.pl/images/kl3.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
Florka_xyz Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [B][SIZE=6][COLOR=Red]CUDO!!!![COLOR=Black][SIZE=3]Edytko wychodowałas pięknego osobnika tej rasy!!! GRATULACJE !!!! Trzymam kcuki za reszte wystaw!!!:multi::multi::multi::multi: [COLOR=Red][SIZE=5]BALTO - THE BEST DOG !!!:loveu::loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/COLOR] [/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Cyraneczka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [B][COLOR=magenta]WOW!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=magenta]Super wieści!![/COLOR][/B] [B][COLOR=magenta]Balto jest prześliczny[/COLOR][/B] :loveu::loveu::loveu: Quote
Talkeetna Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Matakia'][CENTER][SIZE=3][B][COLOR=royalblue][U][COLOR=magenta][I]Wieści z USA[/I][/COLOR][/U][/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER] [COLOR=royalblue] [CENTER][B][SIZE=3]W piątek 25 września na KLUBÓWCE [/SIZE][/B] [B][SIZE=3](zgłoszonych 115 hasiorów)[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]BALTO był 3 w klasie otwartej!!![/SIZE][/B][/COLOR][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3][COLOR=red]A dziś ponownie na dużej wystawie [/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=3] [B][SIZE=3][COLOR=red]WINNERS DOG [/COLOR][/SIZE][COLOR=red]i [SIZE=5]5 MAJOR Points![/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER] [SIZE=5][COLOR=red] [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=red]ALE JESTEM SZCZĘŚLIWA!!![/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=red][COLOR=silver]Na razie mam tylko NEWSa, mam nadzieję, że dostanę też zdjęcia.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B][COLOR=red] [B][SIZE=5][COLOR=red]Póki co fotki z przygotowania do wystawy[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE] [/quote] CONGRATULATIONS :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: BRAVO BRAVO BRAVO :iloveyou::buzi: Quote
Matakia Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Dzięki, bardzo mi miło, że podzielacie moją ogromną radość :buzi: Quote
kompik3 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [FONT=Arial Black][SIZE=5][COLOR=#ff0000]Polska duma w Ameryce[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=5][COLOR=#ff0000]gratulacje:happy1:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Nitor-Nivalis Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 GRATULACJE SWIETNY WYNIK:multi::multi::multi: Quote
piotrjan Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Edyta gratulacje ! To cudowny wynik ! Cieszymy się razem z Tobą ![/SIZE][/FONT] Quote
Recommended Posts