Darianna Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ktoś zna tego sędziego? Co ceni sobie w irlandach? Debiutujemy w młodzieży u niego i chciałabym wiedzieć, czego sie można spodziewać na ringu? :cool3: Quote
K&A Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Oceniał flaty w Łodzi, było baaaardzo dużo biegania: kółko, trójkąt, po prostej. Oprócz tego zwraca uwagę na budowę psa, szczególnie w stosunku do jego wieku. Ocenia długo i dokładnie, sympatyczny pan. Quote
IrishDevils Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Jimmy Hogan (IRL) - Czy ktoś coś wie na temat tego pana ;)? Quote
aniada Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Nas sędziował w Radomiu. Bardzo powolny, trudno mi powiedzieć jakim kryterium się kierował, wiele osób było niezadowolonych z jego sędziowania. Z jednej strony się nie dziwię, ale przecież nie można za każdym razem wygrywać. W naszym przypadku nie miałam zastrzeżeń. Quote
Guciek Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Po ostatnim Radomiu smialo moge powiedziec - BARDZO wolny. Zrobil takie opoznienie, ze potem zrezygnowal z dawania opisow, patrzyl na psa, kazal wpisa ocene, wydac medal i nastepny... Tlumaczka mowila tez nam, ze ma z nim problem, bo nie rozumial, ze mozna dawac cwc w kazdej klasie, a nie tylko jedno. Potem chyba zrozumial, bo u nas dal w kazdej klasie. Nie mam pojecia czym sie kierowal przy wyborze BOB. Byc moze woli mniejsze psy. Mielismy porownanie o BOB z bardzo pieknym samcem a jednak moja mniejsza i mniej futrzasta suczka zgarnela rase. Quote
Meliora Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 p. Hogan sędziuje faktycznie bardzo powoli, ale to nie wyścigi ;) Nie robi problemów gdy pies od razu nie chce ładnie się ustawić. Obserwuje psa od momentu wejścia na ring do samej oceny. Nie rozmawia z wystawcą, po prostu ocenia psy :) Quote
Recommended Posts