Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='CaneSs']
Taak? i jak? :) Ja to chyba bede coś umiała jak dostane lustro xD Bo książek po tacie mam masę i czytam co jest co :P
[/QUOTE]

Wiesz, ja też sporo czytałam przed kupnem, ale jednak teoria i praktyka to dwie różne rzeczy ;) Może dziś uda mi się dodać więcej zdjęć do naszej galerii, to zobaczysz, jak mi idzie ;)

Posted

[quote name='CaneSs']No wiesz, poćwiczyć byś musiała :diabloti:
Chętnie bym ci go dała zwinąć ale Czasowa była pierwsza :evil_lol:
Zobaczymy czy ona bedzie w Rzeszowie jak nie to Tobie mogę go dać :)

Patrzcie wy, kolejki normalnie sie ustawiają po mojego psa na MP :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Do Rzeszowa za daleko, nie bedzie Nas w Rzeszowie, o Sopot pytałam xd.

Posted

[quote name='CaneSs']Jasne, że bym się zgodziła! :eviltong: Z wieeelką przyjemnością. A czemu za rok dopiero?[/QUOTE]
Bo za rok dopiero na pomorzu najszybciej będzie MP :o

Posted

[quote name='Aga&Ganja']A ja w Lubuskiem... Koło Gorzowa Wielkopolskiego... ;) Trochę daleko...[/QUOTE]
No ;d To do nas nie przyjdziesz. Capri może spać spokojnie < 3hahah
[quote name='wiki4']Hej Caprisie :loveu:[/QUOTE]
Hey :D
[quote name='Ewa&Duffel']Wiesz, ja też sporo czytałam przed kupnem, ale jednak teoria i praktyka to dwie różne rzeczy ;) Może dziś uda mi się dodać więcej zdjęć do naszej galerii, to zobaczysz, jak mi idzie ;)[/QUOTE]
No, też prawda. Ja dostane na próbe od taty lustro ale na film :D Bo on miał. A potem sie zobaczy
[quote name='Czasowa']Do Rzeszowa za daleko, nie bedzie Nas w Rzeszowie, o Sopot pytałam xd.[/QUOTE]
Sopot, Sopot. A kiedy to? Bo musze z tatą pogadać :)
[quote name='Czasowa']Bo za rok dopiero na pomorzu najszybciej będzie MP :o[/QUOTE]
Ahaś :D
[quote name='sunshine']Ja też jestem za numerem dwa jeśli jeszcze aktualne pytanie ;D
A u nas nowe foty!! :))[/QUOTE]
Hah, no nie xD Ok już patrze
[quote name='wiki4']Helloł! Gdzie jesteście ? :cool3:[/QUOTE]
A tu :D

Posted

[quote name='CaneSs']
No, też prawda. Ja dostane na próbe od taty lustro ale na film :D Bo on miał. A potem sie zobaczy
[/QUOTE]

Czyli analogowe ? Super!
Też miałam takie dostać od cioci, ale gdzieś się jej zgubiło w czasie przeprowadzki :roll:

Posted

[quote name='CaneSs']Strasznie dużo nauki... nie było mnie tydzień w szkole i teraz pewnie bede codziennie coś poprawiać, nadrabiać ach... ta szkoła mnie wykończy...[/QUOTE]

Oj, nie narzekaj, nie narzekaj, dużo nauki to jeszcze przed Tobą.
Jak ja byłam w gimnazjum, też często narzekałam, ale okazało sie, że to nic w porównaniu z liceum...Tu dopiero jest dużo nauki :(
I z roku na rok jest coraz gorzej :(