wiki4 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 To żeście zaszaleli :-o Znów nowe wyposażenie :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Tiaaa, można tak powiedzieć :) Quote
Aga&Ganja Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='CaneSs']Hahah :) A gdzie mieszkasz? Bo my w wawie ;p[/QUOTE] A ja w Lubuskiem... Koło Gorzowa Wielkopolskiego... ;) Trochę daleko... Quote
Ewa&Duffel Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='CaneSs'] Taak? i jak? :) Ja to chyba bede coś umiała jak dostane lustro xD Bo książek po tacie mam masę i czytam co jest co :P [/QUOTE] Wiesz, ja też sporo czytałam przed kupnem, ale jednak teoria i praktyka to dwie różne rzeczy ;) Może dziś uda mi się dodać więcej zdjęć do naszej galerii, to zobaczysz, jak mi idzie ;) Quote
Czasowa Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='CaneSs']No wiesz, poćwiczyć byś musiała :diabloti: Chętnie bym ci go dała zwinąć ale Czasowa była pierwsza :evil_lol: Zobaczymy czy ona bedzie w Rzeszowie jak nie to Tobie mogę go dać :) Patrzcie wy, kolejki normalnie sie ustawiają po mojego psa na MP :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Do Rzeszowa za daleko, nie bedzie Nas w Rzeszowie, o Sopot pytałam xd. Quote
Czasowa Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='CaneSs']Jasne, że bym się zgodziła! :eviltong: Z wieeelką przyjemnością. A czemu za rok dopiero?[/QUOTE] Bo za rok dopiero na pomorzu najszybciej będzie MP :o Quote
sunshine Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ja też jestem za numerem dwa jeśli jeszcze aktualne pytanie ;D A u nas nowe foty!! :)) Quote
Cavalierkaa Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 [quote name='Aga&Ganja']A ja w Lubuskiem... Koło Gorzowa Wielkopolskiego... ;) Trochę daleko...[/QUOTE] No ;d To do nas nie przyjdziesz. Capri może spać spokojnie < 3hahah [quote name='wiki4']Hej Caprisie :loveu:[/QUOTE] Hey :D [quote name='Ewa&Duffel']Wiesz, ja też sporo czytałam przed kupnem, ale jednak teoria i praktyka to dwie różne rzeczy ;) Może dziś uda mi się dodać więcej zdjęć do naszej galerii, to zobaczysz, jak mi idzie ;)[/QUOTE] No, też prawda. Ja dostane na próbe od taty lustro ale na film :D Bo on miał. A potem sie zobaczy [quote name='Czasowa']Do Rzeszowa za daleko, nie bedzie Nas w Rzeszowie, o Sopot pytałam xd.[/QUOTE] Sopot, Sopot. A kiedy to? Bo musze z tatą pogadać :) [quote name='Czasowa']Bo za rok dopiero na pomorzu najszybciej będzie MP :o[/QUOTE] Ahaś :D [quote name='sunshine']Ja też jestem za numerem dwa jeśli jeszcze aktualne pytanie ;D A u nas nowe foty!! :))[/QUOTE] Hah, no nie xD Ok już patrze [quote name='wiki4']Helloł! Gdzie jesteście ? :cool3:[/QUOTE] A tu :D Quote
wiki4 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Witamy :cool3: U nas nowe foteczki :lol: Quote
Ewa&Duffel Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='CaneSs'] No, też prawda. Ja dostane na próbe od taty lustro ale na film :D Bo on miał. A potem sie zobaczy [/QUOTE] Czyli analogowe ? Super! Też miałam takie dostać od cioci, ale gdzieś się jej zgubiło w czasie przeprowadzki :roll: Quote
Nikola & Tina Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 :loveu:No nie mogę wszystkie fotki są boskie...:loveu: Quote
wiki4 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='Cavy']Cześć krowy kochane :D[/QUOTE] Z krowami to do Minervy :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Cześć wszystkim... słuchajcie chyba zawieszamy ;( Quote
taxelina Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='CaneSs']Cześć wszystkim... słuchajcie chyba zawieszamy ;([/QUOTE] czemu? cos sie stalo? Quote
Ewa&Duffel Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='CaneSs']Cześć wszystkim... słuchajcie chyba zawieszamy ;([/QUOTE] A dlaczego ? Quote
Cavalierkaa Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Strasznie dużo nauki... nie było mnie tydzień w szkole i teraz pewnie bede codziennie coś poprawiać, nadrabiać ach... ta szkoła mnie wykończy... Quote
Ewa&Duffel Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='CaneSs']Strasznie dużo nauki... nie było mnie tydzień w szkole i teraz pewnie bede codziennie coś poprawiać, nadrabiać ach... ta szkoła mnie wykończy...[/QUOTE] Oj, nie narzekaj, nie narzekaj, dużo nauki to jeszcze przed Tobą. Jak ja byłam w gimnazjum, też często narzekałam, ale okazało sie, że to nic w porównaniu z liceum...Tu dopiero jest dużo nauki :( I z roku na rok jest coraz gorzej :( Quote
Recommended Posts