Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwcza']Mam nadzieję, że będziemy ;)
Jak tam u Capriastego z postawą/ kłusem? Może bym ci go zwinęła do MP? :diabloti:[/QUOTE]

No wiesz, poćwiczyć byś musiała :diabloti:
Chętnie bym ci go dała zwinąć ale Czasowa była pierwsza :evil_lol:
Zobaczymy czy ona bedzie w Rzeszowie jak nie to Tobie mogę go dać :)

Patrzcie wy, kolejki normalnie sie ustawiają po mojego psa na MP :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='CaneSs']Hah, cieszę sie :)
I jak? Hiltonik sie podoba?[/QUOTE]
Świetny jest, tylko obroża na Aresa za mała, ale Suzi ją przejęła :D. Z resztą w galerii są fotki ;)

Posted

[quote name='CaneSs']No wiesz, poćwiczyć byś musiała :diabloti:
Chętnie bym ci go dała zwinąć ale Czasowa była pierwsza :evil_lol:
Zobaczymy czy ona bedzie w Rzeszowie jak nie to Tobie mogę go dać :)

Patrzcie wy, kolejki normalnie sie ustawiają po mojego psa na MP :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Do Rzeszowa ja jestem pierwsza, bo Czasowa napisała że za rok w wakacje :cool3:

Posted

[quote name='Shel']Świetny jest, tylko obroża na Aresa za mała, ale Suzi ją przejęła :D. Z resztą w galerii są fotki ;)[/QUOTE]
Haha, zamała?! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na nas była za duża nawet jak na dwa razy ją owijałam capkowi wokół szyi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Już pędzim do galerii.

A ty kochana będziesz w Rzeszowie? :cool3:

Posted

[quote name='iwcza']Do Rzeszowa ja jestem pierwsza, bo Czasowa napisała że za rok w wakacje :cool3:[/QUOTE]

Okey okey :) Tylko jeszcze musze wgl. pojechać do rzeszowa :evil_lol:Musze z dadem pojechać bo on jest rodzic wystawowy i jeździ ze mną wszędzie :) :diabloti: A tak wgl.to musiałabyś z nim poćwiczyć :evil_lol:

Posted

[quote name='CaneSs']Okey okey :) Tylko jeszcze musze wgl. pojechać do rzeszowa :evil_lol:Musze z dadem pojechać bo on jest rodzic wystawowy i jeździ ze mną wszędzie :) :diabloti: A tak wgl.to musiałabyś z nim poćwiczyć :evil_lol:[/QUOTE]
Przed MP bym sobie poćwiczyła :eviltong: ale to dopiero w lutym :shake:

Posted

[quote name='iwcza']Przed MP bym sobie poćwiczyła :eviltong: ale to dopiero w lutym :shake:[/QUOTE]
no przed mp musiała bys pocwiczyc, i to baaardzo dlugo przed wejściem na ring bo on sie musi podniecic ze widzi nowgo człowieka (czyt. Ciebie) a potem dopiero mozesz z nim na spokojnie poiegać :) :diabloti:

Posted

[quote name='Infortune.'][URL]http://i35.tinypic.com/4t6jcp.png[/URL]
'Aaaach, jak mi dooobrze' :loveu:

A Herbert jest rozbrajający. :mdleje: Bardzo fajny pluszak. :diabloti:[/QUOTE]

"pluszak" To jest pełnowartościowy członek rodziny :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987'][URL]http://i35.tinypic.com/4t6jcp.png[/URL]
najlepsza pozycja :)[/QUOTE]

No nie :D Jag by co to musiałam nad nim stać w rozkroku ale ciii :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Zuzia&Snoopy'][URL]http://i35.tinypic.com/4t6jcp.png[/URL]:loveu: Jejuuuuu jaki słodziak:loveu:
Śliczne te portrecikowe zdjęcia;) Nie wiem czy już mówiłam ale Capri ma śliczne oczka:cool3:[/QUOTE]
Jak nie mówiłaś, to mówisz xD Dzięki :diabloti:

[quote name='iwcza'][IMG]http://img109.imageshack.us/img109/6893/got.png[/IMG]

[LEFT]:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
[/LEFT]
[/QUOTE]
Nono, Iwcza! Nieźle nieźle. :p

Posted

[quote name='iwcza']Mogłaś napisać coś więcej :cool1: Starałam się :loveu:[/QUOTE]

Jezu Iwcza, cudownie, bossko, Mua, nieziemsko, strasznie zajebiście, megaśnie, cudaśnie, ślicznie, Bardzo ładnie. :evil_lol:

Posted

[quote name='Shel']Cześć xD XD[/QUOTE]
Cześć słuchaj, pomóż mi błagam.
Chciałabym założyś stronkę na której dodawałabym moje zdjęcia ( tzn. mojej roboty xD ) i ewentualnie grafikę. Ale nie mam pomysłu na nazwę :placz: Błagam pomóż

Posted

[quote name='CaneSs']Cześć słuchaj, pomóż mi błagam.
Chciałabym założyś stronkę na której dodawałabym moje zdjęcia ( tzn. mojej roboty xD ) i ewentualnie grafikę. Ale nie mam pomysłu na nazwę :placz: Błagam pomóż[/QUOTE]
hmmmmm
może po prostu caness? Tak jak ja - KASKAA :evil_lol:

Posted

[quote name='CaneSs']Jezu Iwcza, cudownie, bossko, Mua, nieziemsko, strasznie zajebiście, megaśnie, cudaśnie, ślicznie, Bardzo ładnie. :evil_lol:[/QUOTE]
Chodziło o konstruktywną wypowiedź :eviltong::eviltong::eviltong:

[QUOTE]może po prostu caness?[/QUOTE]
jestem za :razz:

Posted

[URL]http://i37.tinypic.com/335ehwl.png[/URL]
jaki lew salonowy :loveu:
A to, to okrągłe złote to, to świeczka jest :diabloti:

P.S jak się doczekać 100 nie możesz to daj znać wiki :D