wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']sledze twoje ruchy :cool3::razz:[/QUOTE] Ja Twoje też :evil_lol: [quote name='Cavy']Przyciągacie się magnezem. :cool3: Dogomaniacka mafia. :lol:[/QUOTE] O matko! Od mafii nas wyzywasz :lol: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='wiki4'] O matko! Od mafii nas wyzywasz :lol:[/QUOTE] No a nie!? Przecież jesteście....wszędzie! :crazyeye: :scared: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Cavy']No a nie!? Przecież jesteście....wszędzie! :crazyeye: :scared:[/QUOTE] Ja już zaraz idę bo mam jeszcze jutro sprawdzian z fizyki, a nic nie umiem :evil_lol: Ale nie płacz, jutro wrócę :loveu: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='wiki4']Ja już zaraz idę bo mam jeszcze jutro sprawdzian z fizyki, a nic nie umiem :evil_lol: Ale nie płacz, jutro wrócę :loveu:[/QUOTE] Hura, nareszcie :ylsuper: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Cavy']Hura, nareszcie :ylsuper:[/QUOTE] Obrażam się....:evil_lol: Albo nie...:cool3: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='wiki4']Obrażam się....:evil_lol: Albo nie...:cool3:[/QUOTE] Strzel focha :cool3: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Cavy']Strzel focha :cool3:[/QUOTE] Na własną mamusię :loveu::loveu::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Cavy']No a nie!? Przecież jesteście....wszędzie! :crazyeye: :scared:[/QUOTE] ale to źle ? zawsze mozemy ci pomoc jak bedziesz wolala pomocy na innych watkach :diabloti: [quote name='wiki4']Ja już zaraz idę bo mam jeszcze jutro sprawdzian z fizyki, a nic nie umiem :evil_lol: Ale nie płacz, jutro wrócę :loveu:[/QUOTE] nie ić gdyz iz zostan do 8 pozniej jest na wspolnej wiec mozesz sobie isc :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ale to źle ? zawsze mozemy ci pomoc jak bedziesz wolala pomocy na innych watkach :diabloti: nie ić gdyz iz zostan do 8 pozniej jest na wspolnej wiec mozesz sobie isc :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: To jeszcze jakieś 2 minuty :eviltong: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ja tez sie ulatniam na Na Wspólnej zaraz. :evil_lol: :loveu: A tak swoja droga, to dziwny ten koleś, co Żaneta sie z nim spotyka, taki jakis....łysy. :lol: :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']nie bo siedem :razz:[/QUOTE] Ee już nie :evil_lol: Może załóżmy osobny wątek :lol: Quote
iwcza Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Cavy'] A tak swoja droga, to dziwny ten koleś, co Żaneta sie z nim spotyka, taki jakis....łysy. :lol: :diabloti:[/QUOTE] A nasz tatuś ma włosy? Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Cavy']ja tez sie ulatniam na Na Wspólnej zaraz. :evil_lol: :loveu: A tak swoja droga, to dziwny ten koleś, co Żaneta sie z nim spotyka, taki jakis....łysy. :lol: :diabloti:[/QUOTE] no mi sie on wydaje fajny ( nie chodzi mi o wyglad buahahaahahahahaha) ale taki jak na zanete to w sam raz tylko on cos kombinuje bo kiedys mial tego telefona pamietasz czy nie ogladalas odcinka ??:diabloti: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='iwcza']A nasz tatuś ma włosy?[/QUOTE] Nie wiem gdzie ma, a gdzie nie. :cool1: :evil_lol: :lol: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no mi sie on wydaje fajny ( nie chodzi mi o wyglad buahahaahahahahaha) ale taki jak na zanete to w sam raz tylko on cos kombinuje bo kiedys mial tego telefona pamietasz czy nie ogladalas odcinka ??:diabloti:[/QUOTE] Widziałam, ale nie pamiętam. :evil_lol: Albo widziałaś to, jaka mine zrobił i jak się speszył, jak zobaczył, że ona ma córkę? :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Cavy']Widziałam, ale nie pamiętam. :evil_lol: Albo widziałaś to, jaka mine zrobił i jak się speszył, jak zobaczył, że ona ma córkę? :diabloti:[/QUOTE] noooo widzialam buaha myslal ze bedzie pierwszy :razz: Quote
iwcza Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Cavy']Nie wiem gdzie ma, a gdzie nie. :cool1: :evil_lol: :lol:[/QUOTE] kto jak kto, ale ty powinnaś wiedzieć najlepiej gdzie ma włosy! :lol!: Quote
Ewa&Duffel Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='CaneSs']Oo ;) To jak my. Tzn. My też z Wawy ( Wesoła dokładniej ) A na Pola Mokotowskie jeździcie? :cool3:[/QUOTE] Czasami ;) Akurat w tą niedzielę się wybieramy. Quote
taxelina Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 ale tu nagadane.. nie zdaze nadrobic.. lece do szkoly Quote
sunshine Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Nie lubie na wspólnej :diabloti: Ale wiem o co kaman...i mówie wam ze ten koleś to jakiś typ spod ciemnej gwiazdy :evil_lol: A teraz dawać zdjęcia Capriego :diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 No siemacie laseczki! Mnie tu jeden dzień nie ma a wy mi już 3 strony na wątku napisałyście, no łaadnie :eviltong: Quote
Recommended Posts