Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']sledze twoje ruchy :cool3::razz:[/QUOTE]

Ja Twoje też :evil_lol:

[quote name='Cavy']Przyciągacie się magnezem. :cool3: Dogomaniacka mafia. :lol:[/QUOTE]

O matko! Od mafii nas wyzywasz :lol:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cavy']No a nie!? Przecież jesteście....wszędzie! :crazyeye: :scared:[/QUOTE]

Ja już zaraz idę bo mam jeszcze jutro sprawdzian z fizyki, a nic nie umiem :evil_lol:

Ale nie płacz, jutro wrócę :loveu:

Posted

[quote name='wiki4']Ja już zaraz idę bo mam jeszcze jutro sprawdzian z fizyki, a nic nie umiem :evil_lol:

Ale nie płacz, jutro wrócę :loveu:[/QUOTE]

Hura, nareszcie :ylsuper:

Posted

[quote name='Cavy']No a nie!? Przecież jesteście....wszędzie! :crazyeye: :scared:[/QUOTE]
ale to źle ? zawsze mozemy ci pomoc jak bedziesz wolala pomocy na innych watkach :diabloti:
[quote name='wiki4']Ja już zaraz idę bo mam jeszcze jutro sprawdzian z fizyki, a nic nie umiem :evil_lol:

Ale nie płacz, jutro wrócę :loveu:[/QUOTE]

nie ić gdyz iz zostan do 8 pozniej jest na wspolnej wiec mozesz sobie isc :diabloti:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']ale to źle ? zawsze mozemy ci pomoc jak bedziesz wolala pomocy na innych watkach :diabloti:

nie ić gdyz iz zostan do 8 pozniej jest na wspolnej wiec mozesz sobie isc :diabloti:[/QUOTE]

:evil_lol:

To jeszcze jakieś 2 minuty :eviltong:

Posted

ja tez sie ulatniam na Na Wspólnej zaraz. :evil_lol: :loveu:

A tak swoja droga, to dziwny ten koleś, co Żaneta sie z nim spotyka, taki jakis....łysy. :lol: :diabloti:

Posted

[quote name='Cavy']
A tak swoja droga, to dziwny ten koleś, co Żaneta sie z nim spotyka, taki jakis....łysy. :lol: :diabloti:[/QUOTE]
A nasz tatuś ma włosy?

Posted

[quote name='Cavy']ja tez sie ulatniam na Na Wspólnej zaraz. :evil_lol: :loveu:

A tak swoja droga, to dziwny ten koleś, co Żaneta sie z nim spotyka, taki jakis....łysy. :lol: :diabloti:[/QUOTE]

no mi sie on wydaje fajny ( nie chodzi mi o wyglad buahahaahahahahaha) ale taki jak na zanete to w sam raz tylko on cos kombinuje bo kiedys mial tego telefona pamietasz czy nie ogladalas odcinka ??:diabloti:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']no mi sie on wydaje fajny ( nie chodzi mi o wyglad buahahaahahahahaha) ale taki jak na zanete to w sam raz tylko on cos kombinuje bo kiedys mial tego telefona pamietasz czy nie ogladalas odcinka ??:diabloti:[/QUOTE]
Widziałam, ale nie pamiętam. :evil_lol:
Albo widziałaś to, jaka mine zrobił i jak się speszył, jak zobaczył, że ona ma córkę? :diabloti:

Posted

[quote name='Cavy']Nie wiem gdzie ma, a gdzie nie. :cool1: :evil_lol:

:lol:[/QUOTE]
kto jak kto, ale ty powinnaś wiedzieć najlepiej gdzie ma włosy! :lol!: