Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cavalierka']Cockerek,Nazwa tego podręcznika to "CLICK ON 2".Jetsę nauczycielką angielskiego?:crazyeye: :razz:[/quote]
NO jestem, ale cicho nikomu nie mów ;) :lol: Click on? Hm, gdzieś to tam na półce u mnie leży, musze zajrzeć :p

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć, cześć, [B]Martynko[/B], samotność wielka w naszym domku bez maluchów :placz: ! Ale dostaje foteczki, filmiki na osłodę od nowych właścicieli :lol: !

Już się nie mogę doczekać, kiedy będę mogła Wam z Nelusią pokibicować :lol:.

Posted

Ani się obejrzysz a będziesz miała kolejne maluchy w domu :lol:
A jak wszytsko się powiedzie, to w Katowichach znowu weźmiesz Nelisko na ręce i zobaczysz jak bardzo urosła :D Już gdzieś pisałam, że ja to chyba bardziej czekam na te spotkania niż na samą wystawę :lol:

Posted

[quote name='Cockerek']NO jestem, ale cicho nikomu nie mów ;) :lol: Click on? Hm, gdzieś to tam na półce u mnie leży, musze zajrzeć :p[/quote]

Ooo to się tym zdziwiłam tylko nie wiem czemu :eviltong: Może to, dlatego,że zwykle trafaiam na nauczycielki j.ang.-jędzy, a Ty jesteś bardzo miła :p Jakby co to maltańczyki są na 44 i 47 stronie, a autorami podręcznika są Virginia Evans i Neil O'Sullivan ;)

Posted

A mi się podoba olejek z All Systems - [SIZE=2]1 All Systems Hemectant Moisturizing Oil & Complete Cosmetic Conditioner with evening oil of primrose (taka długaśna nazwa :lol:). Ale maltańczyka nie mam, więc nie wiem czy by był dobry, ale na buteleczce pisze że polecany również i dla maltańczyków.

Oto [URL="http://www.1allsystems.pl/Product.asp?CategoryID=3666532E-7B2B-464C-A761-FA647660290A&ProductID=CA72FD1E-BDDB-426E-AB22-D8BB97A82619"]link[/URL] .
[/SIZE]

Posted

[quote name='elena']A mi się podoba olejek z All Systems - [SIZE=2]1 All Systems Hemectant Moisturizing Oil & Complete Cosmetic Conditioner with evening oil of primrose (taka długaśna nazwa :lol:). Ale maltańczyka nie mam, więc nie wiem czy by był dobry, ale na buteleczce pisze że polecany również i dla maltańczyków.

Oto [URL="http://www.1allsystems.pl/Product.asp?CategoryID=3666532E-7B2B-464C-A761-FA647660290A&ProductID=CA72FD1E-BDDB-426E-AB22-D8BB97A82619"]link[/URL] .
[/SIZE][/quote]

mi właśnie z tej firmy polecono kosmetyki (pani od reproduktora i hodowca Amiśki)

Posted

[quote name='Hallauren']To ja najprawdopodobniej miałam szczęście. Bo kupiłam swój pierwszy środek na przebarwienia i jest naprawdę dobry. To żel, który nakłada się na przebarwienia przy łapkach, oczach, odbycie. Po pierwszym uzyciu już miał prawie białą sierść, po drugim juz cała biała.
Nazywa się: "#1 ALL SYSTEMS super whitening gel". Jak ktoś ceną zainteresowany to : 92,50zł.
Pozdrawiam:lol:[/quote]

to na ich stronie jest w cenie 69zł. :cool3:

Posted

Witaj Nesjanko,
Mink oil spray to olej norkowy. Dla yorków jest jak najbardziej polecany, ale w przypadku stosowania go u maltańczyk, zrobiłby z niego cytrynę. W doborze oleju musisz być bardzo ostrożna, bo wiele z nich może zażółcić biała szatę. Olej bio groom jest bardzo dobry. Natomiast do kosmetyków all system nie jestem do końca przekonana. Słyszam i sama przekonałam się na Buni, że wiele z nich jest mocno alergizujących skórę. Jednyną rzeczą z tej firmy, którą stosowałam kiedyś u Buni i była bardzo zadowolona, to była taka odżywką, którą dodawało się do ostatniego płukania.

Posted

Z tego co słyszę, to dużo ludzi używa all systemu i sa z niego zadowoleni. Nie miałam akurat tego oleju co Lenko podajesz. A ten żel ... niezła przebitka :roll: A tak w ogóle, to mnie on akurat nie zachwyca, tzn. nie widze jakiś oszałamiających efektów. A wy?

Posted

[B]Aniu[/B], mojej Biżce AllSystems podchodzi bardzo dobrze, a na np. kosmetyki JPHery reaguje koszmarnym łupieżem. Z kosmetyków Biogroom byłam zadowolona jak Biżu była szczeniaczkiem, lecz dla starszego psa już nie podchodziły.
Dobór kosmetyków jest sprawą bardzo indywidualną, trzeba wytestować na swoim psie (byle nie przed wystawą :cool3:). U mnie już stoi nie jeden kosmetyk za niemałe pieniądze który kompletnie nie pasuje do psicy :roll:.

Ale myślę nad tym testowaniem ... :roll: - maltańczyka zażółcić faktycznie chyba łatwo nieodpowiednim olejkiem. Agnieszko, może lepiej zostać przy tych co dziewczyny radzą :lol:.

Posted

Elenko ja z kosmetyków Hery też w ogóle nie byłam zadowolona, a wiele ludzi sobie je chwali. Rozmawiając z wieloma hodowcami yorków też doszłam do wniosku, że to co jest dobre dla mojego psa, wcale nie musi być dobre dla Twojego. Nawet w obrębie jednej rasy, psy mają różego rodzaju gatunek włosa. A problem drogich kosmetków, stojących bezużytecznie na półce jest mi doskonale znany :lol:
Niestety tak już jest, aby mieć jakieś efekty trzeba trochę ponieść kosztów i poświęcić czasu na poszukiwanie. :lol:

Posted

dzięki wszystkim za rady !!!

wszystkie bardzo skrzętnie notuję (w głowie)

fajnie, że ja przynajmniej mam jakąś pomoc i nie muszę każdego kosmetyku testować samodzielnie ....:cool3:

mam jeszcze taką firmę z Krakowa - która ma kosmetyki JSB - znacie takie ??? (nie mają strony www)

Posted

[COLOR=black]Witajcie :)[/COLOR]
[COLOR=black] [/COLOR]
[COLOR=black]Dziewczyny ale Wam zazdroszczę ;) mam nadzieję że z nami zamieszka mój wymarzony maltańczyk, to druga rasa do której mam słabość :loveu: Mam teraz kilkudniowe maluszki - yorki jak macie chęć to zapraszam do obejrzenai [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1433176#post1433176"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1433176#post1433176[/URL][/COLOR]

Posted

[quote name='Cockerek']Hej Maga :D Ano widnieję w katalogu i mam naprawdę wielka nadzieję że się pojawimy. Mam małe zamieszanie w tym czasie, więc trzymaj kciuki, żeby się udało. Miło by było znowu się spotkać :multi:[/QUOTE]
mam spóźniony zapłon ;)
oczywiscie kciuki bede trzymac!! :kciuki:

Posted

[quote name='Nesjanka']Mariolu ja też mam małe yoreczki :loveu: moje urodziły się 01/03, a twoje ???[/quote]

a moje 6.03.2006 :loveu: jestem normalnie zakręcona

Posted

[B]Daguś,[/B] dziękuję! Toffi rówież życzy wszystkiego naj wszystkim wspaniałym forumowiczkom :Rose:

Witamy [B]Yoreczkę[/B]! :D Maluchy miodzio :loveu:

[B]Maga[/B], w takiej sytuacji to się chyba mówi "nie dziękuję, aby nie zapeszać" :D Wystawiasz swojego grzywka? Też będę mocno trzymać kciuki :kciuki:

Posted

tak wystawiam... Toffiego - to ostatni dzwonek by ukończyc Mł.Ch.Pl... ale mamy taaaaaaaaaaaaaaakąąąąąąąąąąąa stawke ze juz sie pogodziłam z tym, że go mieć nie będzie :shake: ehhh... tylko jednej międzynarodówki mu braknie :placz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...