Himka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='AnnaM']Martynko... jak ja uwielbiam zdięcia Nelci. :) jaka ona swietna jest :) naprawde super zdiecia!:multi:[/quote] hehe dokładnie tak! :) zdjęcia super a Nelka jeszcze ladniejsza :):iloveyou: ...a ja znowu wyjeżdzam :( jak tylko bede miała mozliwosc to bede pisac:user: :) papappapap pozdrawiam wszystkich :hand:
Cockerek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Himka, pa pa pa pa :bye: Zaglądaj tu jak najczęściej! Ucz sie pilnie i zdawaj egzaminy żebyś miała super wakacje... z nami na forum :lol:
gwiezdny-wyslannik Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Witam!Byłam przez 5 dni w Grudziądzu u rodzinki gdzie nie ma internetu, więc nie mogłam nic napisać na forum :-( Teraz nadal nie jestem w domu,ale najważniejsze,że mam dostęp do neta :evil_lol: Nelcia jest super:loveu: Jej zdjecia można by oglądać i oglądać:loveu: Filmiki też są świetne ;) Niestety nie ma przy mnie Atosa, bo został w domu i zobaczę go dopiero za 6 dni:placz: Zapewne teraz jak zawsze bawi się swoją gumową żabą, która została już okaleczona przez niego i nie ma 2 nóg,oka i jednej przedniej kończyny,ale i tak jest dla niego super zdobyczą:shiny: Kiedyś piszczała,a teraz już nie:jumpie:Albo skorzysta z nieuwagi taty i chwyci w swoje ostre zębiska ulubione buty taty :razz: Ale co ja się tak rospisałam o Atosku, sorki :oops:
Nessti Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Ha nie było mnie kilka dni a tu proszę, proszę.... No [B]Nelcia [/B]to istny diabolo....:diabloti: Biedny ten [B]Tofik[/B] :shake: :evil_lol: chowa się przed nią jak tylko może...biedactwo.. a na zdjęciach Nelcia taaka grzeczna się wydaje :nono: jakbym mojego szoguna widziała ( czyli Nestuśka) A [B]Milka[/B] to wcale lepsza nie jest. :loveu: też niezłe ziółko z niej kochane... [B]Aniu[/B] a podłogi to chyba już całkiem świecą od tej polerki ?? :evil_lol: Wiecie co, jak oglądam te filmiki, to jakbym mojego widziała, no daję słowo... :cool3:. On też taki ....za przeproszeniem szajbusek jest. :loveu: [B]Cavalierka[/B] pisz, pisz o swoim szczęściu my tu chetnie posłuchamy... Jakbyś jakieś fotki jeszcze wkleiła byłoby super :lol: [B]Himka [/B]wpadaj jak najczęściej i wlkejaj zdjątka swojego Mikusia, bo on taki do schrupania jest :loveu: [SIZE=1]pozdrawiam.[/SIZE]
gwiezdny-wyslannik Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Co w tym temaciku taka cisza:confused: Maltańczykomaniacy napiszcie coś!Może ktoś się skusi i umieści jakieś fotki :cool3: ?Ja bym umieściła jakieś zdjątka Atoska,ale aktualnie nie mogę :roll: Postaram się w Bydgoszczy podejść do ringu gdzie będą Maltańczyki i pstryknąć chociaż kilka zdjęć :).
Cockerek Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 A no widzisz Cavalierko, mało nas tu i dlatego czasem temat kuleje. A ja za jeden dzień mam ferie :cool3: wreszcie się trochę od pracy odpocznie :multi: I może też w temacie zaległości nadrobimy. U was też taka chlapa? Normalnie powódź. ledwo się z domu wyjdzie, a juz buty i w butach mokro :angryy:
gwiezdny-wyslannik Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 A za to ja za 3 dni znów idę do szkoły, bo mi się kończą ferie :-( U nas też jest taka chlapa niestety :angryy: P.S.Cockerek, zauwazyłam,że zgłosiłaś Nelcię na wystawę do Bydgoszczy, może podejdziesz pod ring 2 i pokibicujesz mi jak będę wystawiać Cavalierkę w szczeniakach i chihuahue w pośredniej :razz: ?
Cockerek Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Chętnie, tym bardziej że w cavisiach pewnie mój znajomy również będzie. O której wchodzisz na ring?
Nesjanna Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Cavalierka - bardzo cię proszę o bannerek bo link już wstawiłam na stronie hodowli .... !!!:mad: Cocerek, Cavalierka - powodzenia na wystawie !!!!:lol: a mówiłam Wam, że już w tym m-cu moooooże będę miała swoje białe cuuuddddoooo !!!!! ????
lothia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 a na grzywkach nic się nie chwalisz,ładnie to tak? ale nie da się ukryć , że to cuda
Cockerek Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Nesjanka'] Cocerek, Cavalierka - powodzenia na wystawie !!!!:lol: [/quote] Nie dziękuje ;) [quote name='Nesjanka']a mówiłam Wam, że już w tym m-cu moooooże będę miała swoje białe cuuuddddoooo !!!!! ????[/quote] Nie, nie mówiłaś :lol: No to mocno mocno trzymamy kciuki :thumbs: I szybko się chwal jak tylko będziesz miała u siebie maluszka :loveu:
lothia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 czy opieka nad takim mopem, w sensie pielegnacji sierści, jest bardziej pracochłonna niż nad szata grzywacza pp?I czy nie macie problemu z przebarwieniami pod oczkami?
Nesjanna Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 na grzywaczach się nie chwalę - tak samo jak i nie chwalę się o moich nowych yorczkach ........... grzywacze to grzywacze ......... miło, że tu mnie znalazłaś lothia:loveu:
lothia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 już nie moge sie doczekac kiedy bedziesz miała, pochwal sie od razu one sa takie :loveu:
Cockerek Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Pielęgnacja nie jest az taka zła. Kąpiel raz w tygodniu koniecznie, czesanie codziennie, papiloty jak kto woli. A przebarwienia... no cóż "każdy orze jak może" :lol: NIe potrafie porównać pielęgnacji z grzywkami, bo się po prsotu na nich nie znam :shake: Nesjanka, pokaż yorki sowje please :cool3:
Nesjanna Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 napewno !!! wtedy będę chwalić się wszędzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: w wszystkim :eviltong: :eviltong: :eviltong:
lothia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Cockerek']Pielęgnacja nie jest az taka zła. Kąpiel raz w tygodniu koniecznie, czesanie codziennie, papiloty jak kto woli. A przebarwienia... no cóż "każdy orze jak może" :lol: NIe potrafie porównać pielęgnacji z grzywkami, bo się po prsotu na nich nie znam :shake: Nesjanka, pokaż yorki sowje please :cool3:[/QUOTE] to w zasadzie jak u grzywek, tyle że jak nie moge dac sobie rady z przbarwieniami to gole morduchnę i po kłopocie a tu raczej nie golimy. Zastanawiam się nad drugim psem , wprawdzie to bardzooo przyszłe plany , ale chcę się dobrze przygotować, ponieważ mam małego alergika krąg się zawęził :razz: Nesjanka chwal sie szybciutko
Cockerek Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 To takie pozytywne chwalenie się i wszyscy dopingujemy :lol:
Cockerek Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Loathia, czyżbyś myślała o maltanku? :cool3: No golenie nosa nie wchodzi w grę. . A co stosowałaś, jeśli mogę zapytac, że tak nie skutkowało?
Nesjanna Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 wiecie co za dużo zdjęć musiałabym wstawiać i zajęło by mi to pół nocy .... (a muszę zająć się swoimi domowymi rachunkami) Serdecznie zapraszam na moją sronę [URL="http://www.psy.waw.pl"]www.psy.waw.pl[/URL] do działu NASZE SUCZKI i NASZE PSY
Nesjanna Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 ja po cichutku mam nadzieję, że wszyscy tu udzielą mi swoich cennych rad w zakresie pilęgnacji ..... :loveu: :lol:
gwiezdny-wyslannik Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [B]Cockerek,[/B]to w takim razie podejdź pod ring Cavisiów!Nie wiem jeszcze o której wchodzimy na ring, ale wiem,że ocena Cavalierów zaczyna się o godz. 10:00.Jak coś to będę w okularach, czarnych spodniach i bluzce w paski. [B]Nesjanka, [/B]bannerek prześlę, ale póki co jeszcze nawet go nie mam, muszę zrobić ;) A co do "Cocerek, Cavalierka - powodzenia na wystawie !!!!:lol:" to nie dziękuje ;)
gwiezdny-wyslannik Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Nesjanka']ja po cichutku mam nadzieję, że wszyscy tu udzielą mi swoich cennych rad w zakresie pilęgnacji ..... :loveu: :lol:[/quote] Wszyscy prócz mnie,bo ja przyznam się szczerze, że nieznam się zabardzo na pięlęgnacji maltanów :roll:
lothia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 najpierw codziennie[nawet 2x dziennie przecieranie], potem kupiłam płyn do przemywania oczu [z labolatorium dr seidla], troche pomaga smarowanie mu wazeliną, i przez jakis czas skuteczne były kropelki po których poprostu mniej łazawił[raz na jakis czas miał zakraplane oczki, żeby przeczyścić kanaliki, zazwyczaj po naszym pobycie u moich rodziców,]niestety skończyły sie , ale wybieram się do Garncarza na kontrole pod koniec miesiaca więc zobaczymy. zastanawiam się nad maltańczykiem[podobno nie uczulaja i nie ma z nich zbyt dużo sierści, zwłaszcza jak się codziennie czesze, a z tego co widzę to jestem przygotowana do pielegnacji szaty, no może te papiloty nie bardzo ale do wszystkiego mozna się przyuczyć:cool3: ],drugim grzywaczem , gryfonikiem brukselskim i Cirneco dell'Etna.Zobaczymy tak jak pisałam to odległe plany, tylko teraz chciałabym już wystawowego, odkad jest Demon zaczęłam zazdrościć wystaw:oops:
lothia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Nesjanka ale widzę że oprócz yoreczka został a też grzywaczka :loveu:
Recommended Posts